کد خبر: ۱۸۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۵

دکتر زارعیان براستفاده از خدمات جدید در شبکه مخابراتی کشور تاکید کرد

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران برضرورت افزایش درآمد مخابرات از ارائه خدمات نوین و همکاری گسترده با شرکای تجاری شرکت مخابرات ایران تاکید کرد وگفت: استفاده از خدمات جدید وسرویس‌های نوین در شبکه مخابراتی کشور فقطم با کمک شرکای تجاری امکان پذیراست. رونمایی از سرویس نظارت تصویری شرکت مخابرات ایران نمونه‌ای از آن است.
دکتر زارعیان براستفاده از خدمات جدید در شبکه مخابراتی کشور تاکید کرد

دکتر زارعیان براستفاده از خدمات جدید در شبکه مخابراتی کشور تاکید کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: دکتر زارعیان، معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران در آئین رونمایی از سرویس نظارت تصویری هوبان ضمن بیان این مطلب افزود: برای شرکت مخابرات ایران و مناطق مخابراتی در سال ۱۴۰۵ درآمدی معادل ۷۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است و باید ۳۵ درصد این مبلغ را از حوزه فناوری‌های نوین به دست بیاوریم. همه ما به اینجا رسیده‌ایم که دوران عرضه سرویس‌های قدیمی با هزینه زیاد رد به افول است.

دکتر زارعیان با تاکید بر اینکه یک تفکر زمانی مفید است که به عمل تبدیل شود گفت: مطالعاتی که سال ۲۰۲۲ انجام شد نشان داد ۷۸ شرکت تلکامی بزرگ با میلیارد‌ها دلار سرمایه درآمدشان کمتری از ۷ شرکت فناوری مثل گوگل است. همین مسئله ضرورت ورود به دنیای فناوری را افزایش می‌دهد و ما نیز در این مسیر قدم بر می‌داریم.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران با مقایسه سرمایه گذاری شرکت‌های مخابرات استانی و شرکت‌های فناوری تاکید کرد: امکانات همه شرکت‌های حوزه فناوری در ایران از نظر زیرساختی به اندازه استان خراسان رضوی نیست، ولی درآمد آنان خیلی بیشتر از این استان هست.

وی، خاطرنشان کرد: هزینه شرکت‌های فناوری سه تا چهار درصد هزینه تلکامی‌ها است و به عبارت دیگر با این هزینه اندک، دارای درآمد بالایی هستند، ولی با امکانات کم و دانش زیاد در حوزه فناوری، جایگاه بسیار خوبی در بورس نیز دارند

دکتر زارعیان، بیان کرد: ذهنیت همکاران در شرکت مخابرات ایران را باید به سمت تجاری شدن سوق دهیم، همه استان‌ها نیز می‌توانند این کار را انجام دهند و با شرکت‌های فعال در این خصوص همکاری مشترک داشته باشند.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، تشریح کرد: پیش بینی ما این است که مصرف ترافیک ما با تولید محتوی خوب می‌تواند دو برابر شود و در حوزه عمده فروشی نیز دو قرارداد امضا کرده ایم تا سرویس‌های FTTH و ADSL را به فروش برسانیم که این موضوع می‌تواند رویکرد خوبی در حوزه تجاری باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
برگزیده
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
صفحه خبر بالای تصاویر