کد خبر: ۱۸۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۳
مدیر مخابرات استان تهران:

لزوم تغییر نگرش در کسب‌وکار‌ها، آغازی برای ارایه خدمات سرویس محور

سید علی ملک جعفریان، مدیر مخابرات استان تهران با اشاره به لزوم تغییر نگرش در کسب‌وکار‌ها و ارایه سرویس‌های مشارکتی، به ارائه آمار و ارقامی استفاده از این سرویس‌ها در کشور‌های مختلف جهان پرداخت و گفت: رونمایی از سرویس نظارت تصویری هوبان، آغازی برای ارایه خدمات سرویس محور در شرکت مخابرات ایران است.
لزوم تغییر نگرش در کسب‌وکار‌ها، آغازی برای ارایه خدمات سرویس محور

لزوم تغییر نگرش در کسب‌وکار‌ها، آغازی برای ارایه خدمات سرویس محور

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: سید علی ملک جعفریان، مدیر مخابرات استان تهران در آیین رونمایی از سرویس نظارت تصویری هوبان ضمن بیان این مطلب با اشاره به انواع سرویس‌های مشارکتی (مدیریت شده، میزبانی شده و تلفیقی) به مقایسه آمار‌های استفاده از این سرویس‌ها در کشور‌های مختلف جهان در زمینه بازار، درآمد و مشتریان پرداخت.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از سرویس‌های مشارکتی برا‌ی ارایه خدمات متناسب با نیاز مشتری گفت: تمامی مناطق مخابراتی می‌توانند در سایه سیاست گذاری و برنامه ریزی شرکت مخابرات ایران به این مهم دست یابند.

مدیر مخابرات استان تهران در ادامه فرآیند رشد استفاده از سرویس‌های مشارکتی طی دوره ۱۰ ساله (۲۰۱۷-۲۰۲۷) در زمینه بازار، درآمد و مشتریان و حوزه‌ها ویدیو‌های درخواستی، بازی‌های ویدیویی، موسیقی دیجیتال و... را نشان داد.

وی با ارایه آخرین آمار مصرف داده در ترافیک بین‌الملل، آمار و ارقامی درباره مصرف ترافیک در سال‌های اخیر پرداخت و گفت: در ۱۰ اسفند سال ۱۳۹۸ که ابتدای شیوع کرونا بود در طی ۲۴ ساعت حجم ترافیک بین‌الملل ۱۲۸۸ ترابایت بوده است که با ۱۶ درصد کاهش در شهریور ۱۳۹۹ به ۱۰۷۹ ترابایت رسید. پس از آن و با افزایش ۵۸.۷درصدی حجم ترافیک بین‌الملل در هشت اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷۱۳ ترابایت شد، اما کاهش بیش از ۳۵ درصد به عدد ۱۱۰۶ در نهم مهر ماه سال گذشته رسید.

به گفته ملک جعفریان حجم ترافیک بین‌الملل در ۲۹ اردیبهشت سال جاری ۱۲۶۲ ترابایت بوده است. او ادامه داد: در حال حاضر ۵۳ درصد از حجم مصرفی ترافیک کل برای بین‌الملل و مابقی در داخل مصرف می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
برگزیده
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
صفحه خبر بالای تصاویر