کد خبر: ۱۸۲۶۰
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۴

مراسم ارتقای شعبه مرکزی اراک به درجه ممتاز برگزار شد

مراسم ارتقای شعبه مرکزی اراک به درجه ممتاز با حضور معاون اقتصادی استانداری مرکزی، مدیر کل سرمایه گذاری، مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی و مدیر شعب استان برگزار شد.
مراسم ارتقای شعبه مرکزی اراک به درجه ممتاز برگزار شد

مراسم ارتقای شعبه مرکزی اراک به درجه ممتاز برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ میرزاخانی معاون استاندار ضمن تبریک آغاز دهه کرامت گفت: نقش بانک‌ها در توسعه کشور تعیین کننده است و در تامین سرمایه به عنوان رگ حیاتی یک نظام اقتصادی بسیار نقش آفرین هستند.

وی با بیان اینکه بانک‌ها محمل و بستری سازنده برایجذب و هدایت سرمایه‌ها برای فعالیت‌های اقتصادی و توسعه‌ای هستند با اشاره به آمار امیدوار کننده بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک دولتی در پرداخت تسهیلات از عملکرد بانک توسعه تعاون تقدیرکرد.

وی همچنین به ناترازی مالی در بین استان‌ها و تهران پرداخت و گفت:تن‌ها ۲۳ درصد از تولید ناخالص ملی در تهران است، ولی ۵۵ درصد پول در بانک‌های تهران، اما در مقابل ۶۵ درصد تسهیلات در تهران پرداخت می‌شود که این میزان می‌بایست اصلاح شود و سهم سایر استان‌ها پررنگ‌تر شود.

میرزاخانی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: استان مرکزی یکی از قطب‌های اقتصادی و صنعتی کشور محسوب می‌شود بنابراین باید از این مزیت در جهت ارتقای توان بانک‌ها و فراهم کردن سرمایه برای رونق تولید نیز بهره گرفت.

در ادامه جمشید امیدی مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی ضمن تبریک ارتقا درجه شعبه مرکزی اراک به ممتاز از تعامل بسیار خوب بانک با بخش تعاون خبر داد و گفت:در سال گذشته از بودجه ۴۱۰ میلیارد ریالی مخصوص بخش تعاون از محل خط اعتباری بانک توانسته بیش از بودجه تخصیصی رقمی معادل ۸۳۰ میلیارد ریال پرداخت نماید که این نشانگر تعامل خوب و سازنده بانک توسعه تعاون در ارتقا و توانمند سازی تعاونی‌ها در استان مرکزی می‌باشد.

وی همچنین عملکرد بانک را در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی ۹۸ درصد کمیته امداد ۸۲درصد و بهزیستی ۹۲ درصد اعلام کرد.

در ادامه نیکی ملکی مدیر کل جذب و سرمایه گذاری مرکزی از خدمات بانک توسعه تعاون قدردانی کرد.

در پایان حسینی معصوم مدیر شعب استان نیز با اشاره به ارتقای شعبه مرکزی اراک به درجه ممتازی که به عنوان اولین شعبه بانک توسعه تعاون در استان، گفت: ارتقای شعبه مرکزی اراک بایسته و شایسته استان مرکزی بوده و این ارتقا را به همه مسولین و همکاران پرتلاش استان مرکزی تبریک گفت.

خاطر نشان می‌گردد در ابتدای مراسم صفائی شریف رئیس شعبه مرکزی اراک ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های شعبه در سال گذشته به تشریح اقدامات صورت گرفته که منجر به ارتقادرجه شعبه گردیده پرداخت و گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل موفقیت شعبه وجود مشتریان وفادار و متعهد و همچنین همدلی و تعامل خوب همکاران می‌باشد که امیدواریم در سالجاری این روند ادامه یابد.

captcha
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.