کد خبر: ۱۸۲۳۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹

گفت و گوی حضوری فعالان اقتصادی با مدیران اعتباری بانک ملی ایران

نشست عمومی معاون اعتباری بانک ملی ایران و مدیران حوزه اعتباری با فعالان اقتصادی، برگزار خواهد شد.
گفت و گوی حضوری فعالان اقتصادی با مدیران اعتباری بانک ملی ایران

گفت و گوی حضوری فعالان اقتصادی با مدیران اعتباری بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ نصرت اله شهبازی معاون اعتباری بانک ملی ایران به همراه مدیران حوزه اعتباری، به صورت حضوری پاسخگوی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی خواهند بود.

این جلسات در راستای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی داخلی و رفع مشکلات احتمالی در مسیر تولیدکنندگان، روز‌های چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۱ برگزار خواهد شد. متقاضیان می‌توانند به منظور هماهنگی برای دریافت وقت جلسه حضوری با شماره تلفن ۶۰۹۹۲۰۵۸ - ۰۲۱ تماس حاصل فرمایند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر