کد خبر: ۱۸۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹

آمریکا به ۳ بازیکن تیم ملی والیبال ایران ویزا نداد

محمدرضا داورزنی در نامه‌ای به رئیس فدراسیون جهانی والیبال به عدم پاسخگویی شفاف آمریکایی‌ها درباره صادر نکردن ویزای تعدادی از ملی‌پوشان کشورمان اعتراض و آمادگی ایران برای میزبانی در هفته سوم این رقابت‌ها را مجدداً اعلام کرد.
آمریکا به ۳ بازیکن تیم ملی والیبال ایران ویزا نداد

آمریکا به ۳ بازیکن تیم ملی والیبال ایران ویزا نداد

مخاطب24:پس از مشخص شدن گروه‌بندی تیم‌ها در لیگ ملت‌های والیبال 2023 فدراسیون والیبال ایران با ارسال نامه‌ای به فدراسیون جهانی والیبال از اعزام تیم ملی کشورمان در هفته سوم این رقابت‌ها به آناهایم آمریکا ابراز نگرانی و اعلام آمادگی خود را برای میزبانی در این هفته اعلام کرد.

 


محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال در جلسه‌ای با فابیو آزودو، مدیر اجرایی فدراسیون جهانی والیبال پس از اعلام آمادگی برای میزبانی ایران در هفته سوم لیگ ملت‌ها در ادامه خواستار حمایت و همکاری طرفین برای صدور ویزا برای تمامی اعضای تیم ملی والیبال ایران و انجام مصاحبه در یک تا سه گروه در سفارت آمریکا در آنکارا شد.

بر این اساس با تاکید FIVB، فدراسیون والیبال آمریکا با حمایت کمیته ملی المپیک این کشور موفق به دریافت یک وقت اختصاصی برای تمامی اعضای تیم ملی والیبال ایران جهت انجام مصاحبه در سفارت این کشور در آنکارا شد تا به این ترتیب 19 فروردین ماه تیم ملی والیبال ایران در عرض 2 ساعت تمامی مراحل صدور ویزا را انجام دهد.

در پایان این روند، به 5 نفر از اعضای تیم ملی شامل امین اسماعیل‌نژاد و آرمان صالحی (به دلیل تغییر وضعیت خدمت آن‌ها در طول انجام پروسه ثبت‌نام)، اسماعیل مسافر، نیما ده‌پناه و حمزه فتحی (به دلایل دیگر) از سوی سفارت آمریکا اعلام شد که برای صدور ویزایشان نیاز به بررسی و ارائه مدارک بیشتری وجود دارد.

این موضوع در اولین فرصت از سوی فدراسیون والیبال ایران به فدراسیون والیبال آمریکا اطلاع داده شد و ایرانی‌ها خواستار پیگیری سریع از طریق فدراسیون جهانی و مراجع ذی‌ربط شدند اما پس از حدود 2 هفته از انجام مصاحبه در آنکارا و پیگیری‌های متعدد و نامه‌نگاری‌های مختلف میان فدراسیون والیبال ایران با FIVB و فدراسیون والیبال آمریکا، چهارشنبه شب 30 فروردین ماه آمریکایی‌ها ضمن عذرخواهی اعلام کردند که وزارت امور خارجه آن‌ها به 5 نفر مذکور ویزا نخواهد داد.

این موضوع واکنش شدید فدراسیون والیبال ایران را به همراه داشت و محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال با ارسال نامه‌ای به فدراسیون جهانی والیبال نسبت به این موضوع اعتراض و اعلام کرد بر اساس ماده 39 قوانین برگزاری مسابقات  FIVB، میزبان مسابقات موظف به صدور ویزا برای تمامی نفرات تیم‌ها بدون هیچ گونه محدودیت است.

محمدرضا داورزنی حضور تیم ملی والیبال ایران بدون این نفرات را در هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال 2023 در آمریکا غیر ممکن دانست و خواستار رسیدگی فدراسیون جهانی والیبال برای صدور ویزای این نفرات یا تغییر گروه ایران در هفته سوم با وجود مشکلات متعدد شد.

داورزنی در نامه خود به FIVB اعلام کرد که از چهار ماه پیش مشکلات به وجود آمده را در جلسه فی مابین مطرح و پیش‌بینی کرده بود و حضور تیم ملی والیبال ایران در این رقابت‌ها بدون حضور برخی از ستاره‌ها و بازیکنان همچون امین اسماعیل‌نژاد و آرمان صالحی که در دنیای والیبال جهان شناخته شده هستند، غیر ممکن است.

 

 


از زمان اعلام سفارت آمریکا مبنی بر عدم صدور ویزای 5 نفر از اعضای تیم ملی و با وجود تلاش‌های یک ماهه فدراسیون والیبال و نامه نگاری‌های فراوان این مشکل برطرف نشد تا به آن جا که رئیس فدراسیون والیبال ایران پس از بازگشت ملی‌پوشان کشورمان از اردوی ترکیه و در فاصله کمتر از دو هفته مانده به آغاز مسابقات لیگ ملت‌های والیبال 2023 بار دیگر با ارسال نامه‌ای جدید به آری گراسا و فابیو، رئیس و مدیرکل اجرایی فدراسیون جهانی والیبال با ابراز نگرانی از عدم پاسخگویی شفاف طرف‌های آمریکایی در خصوص صدور ویزای تیم ملی والیبال جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که هر یک از اعضای اصلی کادر فنی و بازیکنان موفق به اخذ ویزای آمریکا نشوند تیم ملی ایران در هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال 2023 در آناهایم شرکت نخواهد کرد. داورزنی همچنین از عدم صدور ویزای مولتی توسط هلندی‌ها برای تیم ملی والیبال کشورمان به منظور شرکت در هفته دوم (هلند) و مرحله نهایی لیگ ملت‌ها (لهستان) گلایه کرد و خواستار پیگیری هر چه سریع‌تر و جدی‌تر مسوولان جهانی والیبال شد.

با توجه به اینکه گارانتی صدور ویزا توسط کشور میزبان برای تیم‌های شرکت کننده به صورت کامل از تعهدات میزبان است و فدراسیون والیبال آمریکا تا این لحظه نتوانسته این مهم را محقق کند، فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در بالاترین سطح بین‌المللی میزبانی هفته سوم لیگ ملت‌ها را بپذیرد و در کمتر از یک هفته از ارسال مدارک، برای تمام شرکت کنندگان ویزای ورود فرودگاهی اخذ نماید. بدیهی است تمام خسارات تیم‌های شرکت کننده در خصوص تغییر برنامه‌ریزی باید توسط فدراسیون والیبال آمریکا پرداخت شود.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
وریا غفوری پس از سال‌ها از استقلال جدا شد وریا غفوری پس از سال‌ها از استقلال جدا شد
باشگاه استقلال جدایی وریا غفوری را تأیید کرد؛ بازیکنی که طی سال‌های اخیر یکی از چهره‌های تأثیرگذار و مورد احترام هواداران بود و اکنون مسیر تازه‌ای را در فوتبال دنبال خواهد کرد.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.