کد خبر: ۱۸۲۱۰
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶

تیک‌تاک از مونتانا شکایت کرد

شرکت تیک‌تاک علیه ممنوعیت استفاده از این اپلیکیشن ویدئویی چینی در مونتانا، از این ایالت آمریکایی شکایت کرد.
تیک‌تاک از مونتانا شکایت کرد

تیک‌تاک از مونتانا شکایت کرد

مخاطب24:تیک‌تاک می‌گوید این ممنوعیت که از اول ژانویه سال ۲۰۲۴ به اجرا در می‌آید، حقوق متمم اول این شرکت و کاربران را نقض می‌کند. در این شکایت که در دادگاه منطقه‌ای مونتانا تنظیم شده، همچنین استدلال شده است که این ممنوعیت در قانون فدرال پیش‌بینی شده است، زیرا در مسائل انحصاری مربوط به فدرال دخالت می‌کند و بند بازرگانی قانون اساسی آمریکا که اختیار ایالت‌ها برای وضع قانونی که بار سنگینی را بر تجارت بین ایالتی و خارجی تحمیل می‌کند را نقض می‌کند.

 

 



تیک‌تاک که متعلق به شرکت بایت دنس چین است و بیش از ۱۵۰ میلیون کاربر آمریکایی دارد، با درخواست‌های فزاینده قانونگذاران آمریکایی و مقامات ایالتی برای ممنوعیت سراسری این اپلیکیشن به دلیل نگرانی‌ها نسبت به احتمال اعمال نفوذ دولت چین در این پلتفرم روبه‌رو شده است.

مونتانا ممکن است جریمه ۱۰ هزار دلار را برای هر بار نقض توسط تیک‌تاک و جریمه ۱۰ هزار دلار در روز را برای نقض این ممنوعیت وضع کند. این قانون جریمه برای افرادی که از تیک‌تاک استفاده می‌کنند را پیش بینی نکرده است. هنوز روشن نیست مونتانا چگونه ممنوعیت تیک‌تاک را به اجرا خواهد گذاشت.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد دانلود جدید اپلیکیشن‌های تیک تاک و وی‌چت تراکنش‌های مربوط به آن‌ها را ممنوع کند که به گفته این شرکت در آن زمان، به منزله ممنوعیت استفاده از این اپلیکیشن بود، اما احکام صادره از سوی دادگاه‌های آمریکایی، مانع اجرایی شدن این ممنوعیت شد.

مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنا اعلام کرد احتمال اینکه دادگاه‌های فدرال، ممنوعیت مونتانا را باطل کنند، تصویب قانونی که او معرفی کرده تا به رئیس جمهور، اختیارات جدیدی برای ممنوعیت یا وضع محدودیت برای تیک‌تاک و سایر اپلیکیشن‌های خارجی دهد را ضروری‌تر می‌کند.

تیک‌تاک برآورد کرده است که صد‌ها هزار کاربر فعال در این ایالت دارد که مجموعا حدود ۱.۱ میلیون نفر جمعیت دارد. این شرکت در شکایت خود اعلام کرده است که داده‌های کاربران آمریکایی را با دولت چین به اشتراک نگذاشته و نخواهد گذاشت و تدابیر قابل‌توجهی را برای حمایت از حریم خصوصی و امنیت کاربران تیک‌تاک به کار بسته است.

 هفته گذشته پنج کاربر تیک‌تاک در مونتانا شکایتی را در دادگاه فدرال علیه ممنوعیت این اپلیکیشن توسط این ایالت تنظیم کردند. در شکایت تیک‌تاک از آستین نودسن، دادستان کل مونتانا نام برده شده که مسئول اجرای این قانون است.

 

 



دسترسی کامل اوراکل به کد و الگوریتم تیک‌تاک

در این بین، بلومبرگ گزارش کرد تیک‌تاک به زودی دسترسی کامل به کد منبع، الگوریتم و نظارت بر محتوا را در راستای رفع نگرانی‌هایی که پیرامون امنیت ملی آمریکا وجود دارد، به غول آمریکایی اوراکل خواهد داد.

تیک‌تاک در بیانیه‌ای اعلام کرد اوراکل درگاه‌های ورود و خروج داده را در فضای امنی که در سرور‌های خود برای میزبانی داده‌های کاربران آمریکایی تیک‌تاک ایجاد کرده است را کنترل خواهد کرد.

این اقدام بخشی از برنامه "پروژه تگزاس" تیک تاک برای ذخیره اطلاعات کاربران آمریکایی در داخل این کشور و فراهم کردن امکان بازبینی فناوری این شرکت توسط اوراکل به منظور ارزیابی ریسک‌های امنیتی است.

برچسب ها: آمریکا تیک‌تاک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر