کد خبر: ۱۸۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۴۱

صحبت های سفیر ایران در مسکو در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیه

کاظم جلالی در این ارتباط در صفحه اینستاگرام خود نوشت:« در ملاقاتی که با آقای مارگولوف معاون وزیر امور خارجه روسیه داشتم در خصوص ورود دانشجویان و تجار بحث و بررسی های گسترده ای را انجام دادم
صحبت های سفیر ایران در مسکو در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیه

صحبت های سفیر ایران در مسکو در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیهصحبت های سفیر ایران در مسکو در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیه،سفیر کشورمان در روسیه در خصوص واردات واکسن از روسیه توضیحاتی بیان کرد.کاظم جلالی در این ارتباط در صفحه اینستاگرام خود نوشت:« در ملاقاتی که با آقای مارگولوف معاون وزیر امور خارجه روسیه داشتم در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیه و ورود تجار ایرانی به روسیه بحث و بررسی های گسترده ای را انجام دادم.

تهران: شرایط بازگشت تجار و دانشجویان ایرانی به روسیه فراهم شود

در این بررسی ها ایشان گفتند که ما سه شاخصه داریم و ایران در این سه شاخصه نمی گنجد و ما هر روز این شاخصه ها را روزآمد می کنیم و زمانی که ایران این شاخصه ها را داشته باشد ما طبعا مسیر را باز می کنیم.در موضوع دانشجویان ایشان گفتند که برخی از دانشگاهها درباره تقاضای خودشان برای حضور دانشجویان با وزارت آموزش عالی روسیه رایزنی می نمایند و این وزارت خانه درخواست ها را به ستاد مبارزه با کرونا ارسال نمایند، در حال حاضر نیز رایزنی های فشرده ای را با دانشگاه های روسی در این باره انجام داده ایم و دانشجویان عزیز نیز می توانند این درخواست را از طریق دانشگاههای خودشان پیگیری نمایند.

در خصوص تجار ایشان به بنده توضیح دادند، به هر حال سفارت آنهایی که ضرورت دارد را یادداشت بدهد و ما به ستاد کرونا اعلام کنیم و در آنجا مورد بررسی قرار گیرد.

این را نیز من یادآور می شوم که بعضی می گویند چرا با وزارت خارجه مطرح می کنید، باید دانست در سیستم روسیه سفارتخانه ها برای هر کاری باید از طریق وزارت خارجه و با هماهنگی وزارت خارجه روسیه انجام شود.

در ادامه باید بگویم که این نشست، نشستی مهم و سازنده بود چون آقای مارگولوف از اعضای ستاد کرونا ی روسیه می باشند، ایشان به من این قول را دادند در اولین حضورشان در ستاد مبارزه با کرونا موضوع ورود هموطنان عزیزمان را مورد بررسی جدی قرار دهند.در موضوع واکسن نیز که با ایشان مطرح کردم ایشان اذعان داشتند که در روسیه کمبود تولید وجود دارد و به دلیل این کمبود در حال حاضر هیچ گونه ارسال واکسنی به هیچ کشوری صورت نمی پذیرد و پس از بهبود روند واکسیناسیون در کشور ایشان به تعهدات خود که با آن پایبند هستند متعهد خواهند بود.باید در نظر داشت که ما در حال انجام فرایند تولید مشترک با کشور روسیه هستیم و این فرایند گامی به جلو برای جمهوری اسلامی می باشد و در پایان نیز من از ایشان خواستم تا موضوعات مورد بحث را به آقای لاوروف در میان بگذارند در همین رابطه ایشان توضیح دادند که آقای لاوروف و آقای نخست وزیر و سایر ارگانهای مربوطه از تعهدات داده شده آگاهی کامل دارند و به زودی به تعهدات خودت عمل خواهند نمود.»

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر