کد خبر: ۱۸۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۴۱

صحبت های سفیر ایران در مسکو در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیه

کاظم جلالی در این ارتباط در صفحه اینستاگرام خود نوشت:« در ملاقاتی که با آقای مارگولوف معاون وزیر امور خارجه روسیه داشتم در خصوص ورود دانشجویان و تجار بحث و بررسی های گسترده ای را انجام دادم
صحبت های سفیر ایران در مسکو در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیه

صحبت های سفیر ایران در مسکو در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیهصحبت های سفیر ایران در مسکو در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیه،سفیر کشورمان در روسیه در خصوص واردات واکسن از روسیه توضیحاتی بیان کرد.کاظم جلالی در این ارتباط در صفحه اینستاگرام خود نوشت:« در ملاقاتی که با آقای مارگولوف معاون وزیر امور خارجه روسیه داشتم در خصوص ورود دانشجویان ایرانی به روسیه و ورود تجار ایرانی به روسیه بحث و بررسی های گسترده ای را انجام دادم.

تهران: شرایط بازگشت تجار و دانشجویان ایرانی به روسیه فراهم شود

در این بررسی ها ایشان گفتند که ما سه شاخصه داریم و ایران در این سه شاخصه نمی گنجد و ما هر روز این شاخصه ها را روزآمد می کنیم و زمانی که ایران این شاخصه ها را داشته باشد ما طبعا مسیر را باز می کنیم.در موضوع دانشجویان ایشان گفتند که برخی از دانشگاهها درباره تقاضای خودشان برای حضور دانشجویان با وزارت آموزش عالی روسیه رایزنی می نمایند و این وزارت خانه درخواست ها را به ستاد مبارزه با کرونا ارسال نمایند، در حال حاضر نیز رایزنی های فشرده ای را با دانشگاه های روسی در این باره انجام داده ایم و دانشجویان عزیز نیز می توانند این درخواست را از طریق دانشگاههای خودشان پیگیری نمایند.

در خصوص تجار ایشان به بنده توضیح دادند، به هر حال سفارت آنهایی که ضرورت دارد را یادداشت بدهد و ما به ستاد کرونا اعلام کنیم و در آنجا مورد بررسی قرار گیرد.

این را نیز من یادآور می شوم که بعضی می گویند چرا با وزارت خارجه مطرح می کنید، باید دانست در سیستم روسیه سفارتخانه ها برای هر کاری باید از طریق وزارت خارجه و با هماهنگی وزارت خارجه روسیه انجام شود.

در ادامه باید بگویم که این نشست، نشستی مهم و سازنده بود چون آقای مارگولوف از اعضای ستاد کرونا ی روسیه می باشند، ایشان به من این قول را دادند در اولین حضورشان در ستاد مبارزه با کرونا موضوع ورود هموطنان عزیزمان را مورد بررسی جدی قرار دهند.در موضوع واکسن نیز که با ایشان مطرح کردم ایشان اذعان داشتند که در روسیه کمبود تولید وجود دارد و به دلیل این کمبود در حال حاضر هیچ گونه ارسال واکسنی به هیچ کشوری صورت نمی پذیرد و پس از بهبود روند واکسیناسیون در کشور ایشان به تعهدات خود که با آن پایبند هستند متعهد خواهند بود.باید در نظر داشت که ما در حال انجام فرایند تولید مشترک با کشور روسیه هستیم و این فرایند گامی به جلو برای جمهوری اسلامی می باشد و در پایان نیز من از ایشان خواستم تا موضوعات مورد بحث را به آقای لاوروف در میان بگذارند در همین رابطه ایشان توضیح دادند که آقای لاوروف و آقای نخست وزیر و سایر ارگانهای مربوطه از تعهدات داده شده آگاهی کامل دارند و به زودی به تعهدات خودت عمل خواهند نمود.»

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟ یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟
گفته می‌شود که در صورت تأمین اعتبار، واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در روزهای پایانی اردیبهشت آغاز خواهد شد.
پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید
مسعود پزشکیان صبح امروز - دوشنبه - در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکار‌های کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشر‌های مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
برگزیده
محاکمه زیباکلام به اتهام تایید رژیم صهیونیستی محاکمه زیباکلام به اتهام تایید رژیم صهیونیستی
صادق زیباکلام به اتهام اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تایید رژیم صهیونیستی امروز در دادگاه انقلاب اسلامی محاکمه می‌شو
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد! وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد!
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به این سؤال که آیا «خط قرمز نهایی» آمریکا این است که «ایران حتی برای اهداف غیرنظامی نیز نباید هیچ سطحی از غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد»، گفت: «اگر شما قادر به غنی‌سازی در هر سطحی باشید، عملاً توانایی رسیدن سریع به سطح تسلیحاتی را دارید.»
صفحه خبر بالای تصاویر