کد خبر: ۱۸۱۸۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳

برگزاری نخستین مجمع عمومی فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی در کیش

نخستین نشست مجمع عمومی فوق العاده فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی با همت و تلاش جمعی فدراسیون تازه تاسیس شده با رویکرد ویژه وزارت ورزش و جوانان کشور و حمایت سازمان در جزیره کیش برگزار شد.
برگزاری نخستین مجمع عمومی فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی در کیش

برگزاری نخستین مجمع عمومی فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی در کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: محمد پولادگر معاون توسعه ورزش‌های قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان کشور در نخستین مجمع عمومی و فوق العاده این فدراسیون که صبح یکشنبه ۳۱ اردیبهشت در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد؛ بر گام‌های هوشمندانه فدراسیون تازه تاسیس شده که راه چند ساله را در طول شش ماه گذشته با موفقیت چشم گیری سپری کرده تاکید و این اقدام مهم و ارزشمند را مثبت و تحول آفرینی در این حوزه ورزشی برشمرد.

وی با تاکید بر نقش مهم روسای هیئت‌ها به عنوان بازوی این فدراسیون، افزود: با محقق شدن اقدامات موثر در این رشته ورزشی امروز شاهد تشکیل نخستین مجمع عمومی و فوق العاده فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی هستیم که نشان دهنده توانمندی و مدیریت صحیح رئیس این فدراسیون است.

سید محمد پولادگر با بیان این که اولین‌ها همیشه در ذهن ماندگار هستند؛ اولین‌های این فدارسیون تازه تاسیس شده را روسای هیئت‌ها معرفی کرد و گفت: با برداشتن نخستین گام هوشمندانه در رشته ورزشی دریایی و ساحلی به طور حتم شرایط مناسبی برای حضور علاقمندان این رشته ورزشی فراهم خواهد شد.

سید محمد پولادگر بر لزوم اهمیت جذب توریسم ورزشی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: با برگزاری رویداد‌های ورزشی و ایجاد شرایط‌های مناسب برای میزبانی از ورزشکاران نقاط مختلف جغرافیایی شاهد جذب خیل عظیمی از توریسم‌های ورزشی خواهیم بود.

پولادگر با اشاره به نقش مهم و ارزشمند تعداد هفت استان ساحلی و برنامه‌ها ریزی‌های انجام شده را زمینه ساز تحول بزرگی در این عرصه ورزشی عنوان کرد و افزود: با توجه به ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر ساحل در سطح کشور باید برای این ظرفیت‌های موجود برنامه‌های راهبردی تدوین کرد.

رضا شجیع سرپرست فدارسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی در نخستین مجمع عمومی و فوق العاده این فدارسیون، اظهار داشت: بر اساس رهنمود‌های مقم معظم رهبری و با استفاده از ظرفیت‌های دریا باید آن را به فرهنگ عمومی تبدیل کرد و در این راستای و رویکرد راهبردی مقام معظم رهبری وزارت ورزش و جوانان با یک نگاه استراتژیک و مهم دو فدراسیون را در تشکیل داد.

شجیع در تکمیل سخنان خود، تصریح کرد: یکی از این فدراسیون ها؛ فدارسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی است که در ششمین ماه تولد این فدراسیون شاهد تشکیل مجموع عمومی و فوق العاده هستیم که این مهم بیانگر آن است که در این بازه زمانی زیرساخت‌های حقوقی و قانونی، هیئت‌های استانی و همه شرایط برای حرکت رو به جلو این فدراسیون در سطح انتخابات و حرکت ۴ ساله مستمر؛ آغاز شده است.

به گفته شجیع، انتخاب مقر فدراسیون در جزیره کیش نشان دهنده نگاه بلند وزیر ورزش و جوانان؛ ظرفیت‌های کیش را به عنوان منطقه‌ای متفاوت از کشور با میانگین ۱۶ برابر سرانه کشور عنوان کرد کرد که می‌تواند یک منطقه راهبردی و متفاوت از منظر ورزش برای کشور باشد.

وی، خاطر نشان کرد: از حمایت‌های وزارت ورزش و جوانان کشور به ویژه از مدیران پر تلاش، فهیم و حامی منطقه آزاد کیش برای تعالی این رشته ورزشی و خدمت به مردم و اعتلای نام کشور از طریق ورزش در جزیره قدردانی می‌کنیم.

رضا شجیع، بیان داشت: در حال حاضر ۲۲ هیئت استانی در سطح کشور تشکیل شده و ظرف یک ماه آینده ترکیب این استان‌ها مشخص خواهد شد.

شایان ذکر است در این مجمع دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌ها به تصویب مجمع به عنوان بالاترین مرجع تصمیم گیرنده فدراسیون رسید که می‌توان به "اساسنامه فدراسیون، عضویت فدراسیون در فدارسیون‌های بین المللی، تغییر مرکز فدراسیون، برنامه راهبردی فدراسیون و اخذ تفویظ اختیار از مرجع و هیئت رئیسه برای بررسی سایر آئین نامه‌های مرتبط" به تصویب رسید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر