کد خبر: ۱۸۱۸۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳

برگزاری نخستین مجمع عمومی فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی در کیش

نخستین نشست مجمع عمومی فوق العاده فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی با همت و تلاش جمعی فدراسیون تازه تاسیس شده با رویکرد ویژه وزارت ورزش و جوانان کشور و حمایت سازمان در جزیره کیش برگزار شد.
برگزاری نخستین مجمع عمومی فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی در کیش

برگزاری نخستین مجمع عمومی فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی در کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: محمد پولادگر معاون توسعه ورزش‌های قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان کشور در نخستین مجمع عمومی و فوق العاده این فدراسیون که صبح یکشنبه ۳۱ اردیبهشت در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد؛ بر گام‌های هوشمندانه فدراسیون تازه تاسیس شده که راه چند ساله را در طول شش ماه گذشته با موفقیت چشم گیری سپری کرده تاکید و این اقدام مهم و ارزشمند را مثبت و تحول آفرینی در این حوزه ورزشی برشمرد.

وی با تاکید بر نقش مهم روسای هیئت‌ها به عنوان بازوی این فدراسیون، افزود: با محقق شدن اقدامات موثر در این رشته ورزشی امروز شاهد تشکیل نخستین مجمع عمومی و فوق العاده فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی هستیم که نشان دهنده توانمندی و مدیریت صحیح رئیس این فدراسیون است.

سید محمد پولادگر با بیان این که اولین‌ها همیشه در ذهن ماندگار هستند؛ اولین‌های این فدارسیون تازه تاسیس شده را روسای هیئت‌ها معرفی کرد و گفت: با برداشتن نخستین گام هوشمندانه در رشته ورزشی دریایی و ساحلی به طور حتم شرایط مناسبی برای حضور علاقمندان این رشته ورزشی فراهم خواهد شد.

سید محمد پولادگر بر لزوم اهمیت جذب توریسم ورزشی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: با برگزاری رویداد‌های ورزشی و ایجاد شرایط‌های مناسب برای میزبانی از ورزشکاران نقاط مختلف جغرافیایی شاهد جذب خیل عظیمی از توریسم‌های ورزشی خواهیم بود.

پولادگر با اشاره به نقش مهم و ارزشمند تعداد هفت استان ساحلی و برنامه‌ها ریزی‌های انجام شده را زمینه ساز تحول بزرگی در این عرصه ورزشی عنوان کرد و افزود: با توجه به ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر ساحل در سطح کشور باید برای این ظرفیت‌های موجود برنامه‌های راهبردی تدوین کرد.

رضا شجیع سرپرست فدارسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی در نخستین مجمع عمومی و فوق العاده این فدارسیون، اظهار داشت: بر اساس رهنمود‌های مقم معظم رهبری و با استفاده از ظرفیت‌های دریا باید آن را به فرهنگ عمومی تبدیل کرد و در این راستای و رویکرد راهبردی مقام معظم رهبری وزارت ورزش و جوانان با یک نگاه استراتژیک و مهم دو فدراسیون را در تشکیل داد.

شجیع در تکمیل سخنان خود، تصریح کرد: یکی از این فدراسیون ها؛ فدارسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی است که در ششمین ماه تولد این فدراسیون شاهد تشکیل مجموع عمومی و فوق العاده هستیم که این مهم بیانگر آن است که در این بازه زمانی زیرساخت‌های حقوقی و قانونی، هیئت‌های استانی و همه شرایط برای حرکت رو به جلو این فدراسیون در سطح انتخابات و حرکت ۴ ساله مستمر؛ آغاز شده است.

به گفته شجیع، انتخاب مقر فدراسیون در جزیره کیش نشان دهنده نگاه بلند وزیر ورزش و جوانان؛ ظرفیت‌های کیش را به عنوان منطقه‌ای متفاوت از کشور با میانگین ۱۶ برابر سرانه کشور عنوان کرد کرد که می‌تواند یک منطقه راهبردی و متفاوت از منظر ورزش برای کشور باشد.

وی، خاطر نشان کرد: از حمایت‌های وزارت ورزش و جوانان کشور به ویژه از مدیران پر تلاش، فهیم و حامی منطقه آزاد کیش برای تعالی این رشته ورزشی و خدمت به مردم و اعتلای نام کشور از طریق ورزش در جزیره قدردانی می‌کنیم.

رضا شجیع، بیان داشت: در حال حاضر ۲۲ هیئت استانی در سطح کشور تشکیل شده و ظرف یک ماه آینده ترکیب این استان‌ها مشخص خواهد شد.

شایان ذکر است در این مجمع دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌ها به تصویب مجمع به عنوان بالاترین مرجع تصمیم گیرنده فدراسیون رسید که می‌توان به "اساسنامه فدراسیون، عضویت فدراسیون در فدارسیون‌های بین المللی، تغییر مرکز فدراسیون، برنامه راهبردی فدراسیون و اخذ تفویظ اختیار از مرجع و هیئت رئیسه برای بررسی سایر آئین نامه‌های مرتبط" به تصویب رسید.

آخرین اخبار
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر