کد خبر: ۱۸۱۸۲
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۷
به مناسبت رور جهانی ارتباطات و روابط عمومی صورت گرفت؛

دیدار صمیمی مدیرعامل بانک کارآفرین با همکاران اداره روابط عمومی و تبلیغات

دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین، به مناسبت۲۷ اردیبهشت ماه، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در دیداری صمیمانه با همکاران اداره روابط عمومی و تبلیغات از زحمات آنان تقدیر کرد.
دیدار صمیمی مدیرعامل بانک کارآفرین با همکاران اداره روابط عمومی و تبلیغات

دیدار صمیمی مدیرعامل بانک کارآفرین با همکاران اداره روابط عمومی و تبلیغات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین: بهاروندی با تبریک روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی به دست اندرکاران حوزه خبر و اطلاع رسانی خاطرنشان کرد: نام گذاری ۲۷ اردیبهشت به عنوان روز جهانی ارتباطات، نشان دهنده اهمیت و نقش ارتباطات در دنیای امروز است. وسایل ارتباط جمعی نقش بی بدیلی را در دنیای امروز ایفا می‌کنند و اصولاً در فرایند توسعه به ویژه در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... نقش تسهیل گری را ایفا می‌کنند و به همین دلیل حوزه ارتباطات، روابط عمومی و اطلاع رسانی نسبت به گذشته اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده است.

بهاروندی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به قدرت و نقش رسانه‌ها در جریان سازی رسانه‌ای تصریح کرد: رسانه‌ها در جوامع امروز بسیار قدرتمند هستند و می‌توانند با بهره‌گیری از روش‌های مختلف مخاطب خود را متقاعد و با خود همراه کنند و در بسیاری از معادلات سیاسی، اجتماعی و... نقش بسیار موثری را ایفا کنند. جریان سازی رسانه‌ای همواره تخریبی و منفی نیست، بلکه در برخی موارد این جریان سازی به تشویق، تهییج و مشارکت مخاطبان در انجام امور مثبت و توسعه‌ای می‌انجامد.

بهاروندی با تاکید بر نقش و اهمیت روابط عمومی‌ها در سازمان‌ها صریح کرد: روابط عمومی‌ها به‌عنوان چشم و گوش سازمان‌ها در بیان و انعکاس واقعیت‌ها و فعالیت‌ها عمل می‌کنند و در واقع به‌نوعی ویترین و پیشانی سازمان هستند. به تعبیر دیگر روابط عمومی‌ها وظیفه‌دارند چشم‌انداز، اهداف، اقدامات و عملکرد سازمان را به اطلاع ذی‌نفعان و آحاد مردم برسانند و همچنین این توانایی را داشته باشند تا انتقادات، نظرات و انتظارات درون و برون‌سازمانی را به‌طور صحیح و با رعایت امانت در اختیار مدیران ارشد قرار دهند تا در فرآیند تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری مورد توجه قرار گیرد.

بهاروندی همچنین تصریح کرد: روابط عمومی‌ها نقش بسیار زیادی در معرفی برند یک سازمان دارند و می‌توانند با معرفی کامل خدمات، محصولات و همچنین اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در سازمان نقش خود را در این زمینه به‌خوبی ایفا کنند.

وی در پایان با تشکر از زحمات و تلاش‌های همکاران اداره روابط عمومی خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی دقیق، کامل و همه‌جانبه توسط شما همکاران عزیز موجب خواهد شد تا برند بانک سبز کارآفرین که در شبکه بانکی و نزد مشتریان خود به خوش‌نامی، شفافیت، قانون‌مداری و... مطرح است، بیش از گذشته در جامعه شناخته و با توسعه فعالیت‌ها و ارائه خدمات به طیف وسیع‌تری از مردم نقش بیشتری را در شبکه بانکی ایفا کند.

شایان‌ذکر است در ابتدای این نشست صمیمی، میلاد حسینی رئیس اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک، گزارشی از اقدامات، فعالیت‌ها و برنامه‌های این اداره در سال گذشته ارائه کرد و در پایان این نشست دکتر بهاروندی با اهدای لوح یاد بود از زحمات همکاران این اداره تقدیر به عمل آورد.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر