کد خبر: ۱۸۱۷۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹
با امضای تفاهمنامه مشترک میان بانک شهر و بنیاد مسکن صورت گرفت

آغاز ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ کلانشهر تهران

طی مراسمی با امضای تفاهمنامه مشترک میان بانک شهر و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ کلانشهر تهران آغاز شد.
آغاز ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ کلانشهر تهران

آغاز ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ کلانشهر تهران

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر در این مراسم که مهندس اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و جمعی از معاونان و مدیران ارشد دو سازمان حضور داشتند؛ با تبریک فرارسیدن دهه کرامت و ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) گفت: خوشحالیم که در این دهه پر برکت این تفاهمنامه مهم و ارزشمند به امضاء رسید تا قدمی تاثیرگذار در خانه دار شدن شهروندان برداشته شود.

وی در ادامه با اشاره به همکاری‌های گسترده بانک شهر با شهرداری‌ها و حمایت‌های همه جانبه از پیشرفت و توسعه کلانشهرها، گفت: این بانک بواسطه تعامل با شهرداری‌ها و افزایش ارتباطات با بنیاد مسکن توانسته یک مدل همکاری و تامین مالی جدید را پیاده سازی کند که انتفاع آن به شهروندان برسد.

دکتر احمدی یکی از معضلات بانک‌ها را وجود املاک مازاد عنوان کرد و افزود: شرایط تورمی باعث شده که بانک‌ها با استفاده از وجود املاک مازاد، تنها خود را سودآور نشان دهند و متاسفانه انتفاعی به سوی شهروندان از این املاک نمی‌رسد.

مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه واگذاری املاک مازاد طی یک سال اخیر به صورت جدی در دستور کار بانک شهر قرار داشته و در این مسیر توجه به انتفاع هموطنان را نیز مدنظر قرار داده ایم، تاکید کرد: این مدلی که ما هم اکنون شروع کرده ایم انشالله بتواند معادلات در واگذاری املاک را در شبکه بانکی تغییر داده و بانک‌ها را از وجود املاک مازاد خلاص کند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز کمک به تمامی اقشار جامعه به خصوص طبقه متوسط و کارمندان برای خانه دار شدن وظیفه‌ای مهم و همگانی است، تصریح کرد: آماده ایم در سایر کلانشهر‌ها همانند: اصفهان، تبریز، مشهد و شیراز نیز این مدل همکاری را به اجرا بگذاریم.

دکتر احمدی با تاکید بر اینکه تمام تلاش خود را برای اجرای وظایف قانونی خود در زمینه حمایت از اجرای نهضت ملی مسکن بکار بسته ایم، گفت: امیدواریم با نقش آفرینی در این طرح بتوانیم دل مقام معظم رهبری را شاد و رضایتمندی دولت مردمی و شهروندان را بدست آوریم.

نیکزاد: بانک شهر خادم شهروندان است

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در این مراسم با قدردانی از اقدامات بانک شهر در خدمات رسانی به شهرداری‌ها و شهروندان، گفت: امروز بانک شهر خادم شهروندان است.

نیکزاد با تاکید بر همت بالا و عزم جدی مدیران ارشد بانک شهر برای واگذاری املاک مازاد خود به نهاد‌های انقلابی، در راستای تامین مسکن شهروندان، گفت: این مهم نشان از عمق نگاه و آینده نگری مدیران این بانک دارد و امیدواریم همکاری‌ها میان دوطرف ثمرات خوبی را برای شهروندان تهرانی داشته باشد.

وی افزود: امروز یک نهاد انقلابی در کنار نهاد عمومی غیر دولتی همانند شهرداری و یک نهاد مالی قوی همانند بانک شهر قرار گرفته و هم افزایی آن‌ها قطعا باعث می‌شود پروژه‌های مهم آغاز و به سرانجام برسد.

نیکزاد در ادامه با بیان اینکه ساخت بیش از ۱۵ هزار مسکن در پایتخت با همکاری شهرداری را در دستور کار داریم، تصریح کرد: همکاری‌های مشترک و سازنده میان بانک شهر، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شهرداری تهران از چند وقت پیش آغاز شده و هم اکنون با شدت بیشتری ادامه دارد.

وی خاطرنشان ساخت: بر اساس این تفاهمنامه، ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ تهران طی ۶۰ ماه انجام می‌شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه در طراحی این پروژه صرفا موضوع ساخت مسکن مد نظر نیست بلکه باید یک سری ساختمان‌های مدرن مطابق با الگو‌های اسلامی طراحی و ساخته خواهد شد، گفت: بانک شهر و شهرداری تهران با رعایت ضوابط و اخلاق اسلامی پروژه را به سر منزل مقصود خواهند رساند.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر