کد خبر: ۱۸۱۷۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹
با امضای تفاهمنامه مشترک میان بانک شهر و بنیاد مسکن صورت گرفت

آغاز ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ کلانشهر تهران

طی مراسمی با امضای تفاهمنامه مشترک میان بانک شهر و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ کلانشهر تهران آغاز شد.
آغاز ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ کلانشهر تهران

آغاز ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ کلانشهر تهران

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر در این مراسم که مهندس اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و جمعی از معاونان و مدیران ارشد دو سازمان حضور داشتند؛ با تبریک فرارسیدن دهه کرامت و ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) گفت: خوشحالیم که در این دهه پر برکت این تفاهمنامه مهم و ارزشمند به امضاء رسید تا قدمی تاثیرگذار در خانه دار شدن شهروندان برداشته شود.

وی در ادامه با اشاره به همکاری‌های گسترده بانک شهر با شهرداری‌ها و حمایت‌های همه جانبه از پیشرفت و توسعه کلانشهرها، گفت: این بانک بواسطه تعامل با شهرداری‌ها و افزایش ارتباطات با بنیاد مسکن توانسته یک مدل همکاری و تامین مالی جدید را پیاده سازی کند که انتفاع آن به شهروندان برسد.

دکتر احمدی یکی از معضلات بانک‌ها را وجود املاک مازاد عنوان کرد و افزود: شرایط تورمی باعث شده که بانک‌ها با استفاده از وجود املاک مازاد، تنها خود را سودآور نشان دهند و متاسفانه انتفاعی به سوی شهروندان از این املاک نمی‌رسد.

مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه واگذاری املاک مازاد طی یک سال اخیر به صورت جدی در دستور کار بانک شهر قرار داشته و در این مسیر توجه به انتفاع هموطنان را نیز مدنظر قرار داده ایم، تاکید کرد: این مدلی که ما هم اکنون شروع کرده ایم انشالله بتواند معادلات در واگذاری املاک را در شبکه بانکی تغییر داده و بانک‌ها را از وجود املاک مازاد خلاص کند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز کمک به تمامی اقشار جامعه به خصوص طبقه متوسط و کارمندان برای خانه دار شدن وظیفه‌ای مهم و همگانی است، تصریح کرد: آماده ایم در سایر کلانشهر‌ها همانند: اصفهان، تبریز، مشهد و شیراز نیز این مدل همکاری را به اجرا بگذاریم.

دکتر احمدی با تاکید بر اینکه تمام تلاش خود را برای اجرای وظایف قانونی خود در زمینه حمایت از اجرای نهضت ملی مسکن بکار بسته ایم، گفت: امیدواریم با نقش آفرینی در این طرح بتوانیم دل مقام معظم رهبری را شاد و رضایتمندی دولت مردمی و شهروندان را بدست آوریم.

نیکزاد: بانک شهر خادم شهروندان است

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در این مراسم با قدردانی از اقدامات بانک شهر در خدمات رسانی به شهرداری‌ها و شهروندان، گفت: امروز بانک شهر خادم شهروندان است.

نیکزاد با تاکید بر همت بالا و عزم جدی مدیران ارشد بانک شهر برای واگذاری املاک مازاد خود به نهاد‌های انقلابی، در راستای تامین مسکن شهروندان، گفت: این مهم نشان از عمق نگاه و آینده نگری مدیران این بانک دارد و امیدواریم همکاری‌ها میان دوطرف ثمرات خوبی را برای شهروندان تهرانی داشته باشد.

وی افزود: امروز یک نهاد انقلابی در کنار نهاد عمومی غیر دولتی همانند شهرداری و یک نهاد مالی قوی همانند بانک شهر قرار گرفته و هم افزایی آن‌ها قطعا باعث می‌شود پروژه‌های مهم آغاز و به سرانجام برسد.

نیکزاد در ادامه با بیان اینکه ساخت بیش از ۱۵ هزار مسکن در پایتخت با همکاری شهرداری را در دستور کار داریم، تصریح کرد: همکاری‌های مشترک و سازنده میان بانک شهر، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شهرداری تهران از چند وقت پیش آغاز شده و هم اکنون با شدت بیشتری ادامه دارد.

وی خاطرنشان ساخت: بر اساس این تفاهمنامه، ساخت واحد‌های مسکونی در منطقه ۱۸ تهران طی ۶۰ ماه انجام می‌شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه در طراحی این پروژه صرفا موضوع ساخت مسکن مد نظر نیست بلکه باید یک سری ساختمان‌های مدرن مطابق با الگو‌های اسلامی طراحی و ساخته خواهد شد، گفت: بانک شهر و شهرداری تهران با رعایت ضوابط و اخلاق اسلامی پروژه را به سر منزل مقصود خواهند رساند.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
اخبار داغ
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر