کد خبر: ۱۸۱۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۱

دستگیری عاملان سرقت مسلحانه نیم میلیون دلاری در تهران

متهمان پس از انتقال به اداره یکم پلیس آگاهی تهران به جرم خود مبنی بر سرقت مسلحانه از کارمندان صرافی اعتراف کردند همچنین مقداری از پول‌های مسروقه و دو خودروی لوکس که با دلارهای سرقتی خریداری شده بود، کشف شده است.
دستگیری عاملان سرقت مسلحانه نیم میلیون دلاری در تهران

دستگیری عاملان سرقت مسلحانه نیم میلیون دلاری در تهران

 مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایسنا ؛ رئیس پلیس آگاهی تهران از دستگیری عاملان سرقت مسلحانه نیم میلیون دلاری در بلوار میرداماد خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: اسفندماه سال گذشته بود که رسیدگی به پرونده یک فقره سرقت مسلحانه منجر به تیراندازی به ارزش ۵۶۰ هزار دلار در بلوار میرداماد تهران به اداره یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع داده شد و درپی آن تیمی از کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی راهی محل حادثه شده و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

 

وی ادامه داد: در بررسی‌های کارآگاهی مشخص شد، کارکنان صرافی شامل یک زن و دو مرد با خودرویی درحال انتقال یک کیف پول به مبلغ ۵۶۰ هزار دلار بودند که راکب و سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت NS سفید رنگ مسلح به دو قبضه سلاح کمری، به سمت آن‌ها هجوم برده و درحالی که خودرو در ترافیک سنگین قرار داشته و از حرکت باز ایستاده بوده با شلیک چندین گلوله به شیشه‌های خودرو اقدام به سرقت کیف حاوی مبلغ ۵۶۰ هزار دلار کرده و متواری شده‌اند.

ولیپور گودرزی با بیان اینکه زن جوان در این حادثه از ناحیه دست به شدت مجروح شده بود، اظهارکرد: این کیف قرار بود توسط کارمندان شرکت مبادلات ارزی به دست یک صرافی در خیابان میرداماد برسد که کارآگاهان با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی پی بردند، یکی از کارمندان شرکت پس از این سرقت مسلحانه به طرز مشکوکی ناپدید شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: کارآگاهان در گام بعدی با روش‌های علمی متوجه شدند، کارمند شرکت با همدستی دو تن دیگر از دوستان خود اقدام به این سرقت مسلحانه کرده، اما یکی از آن‌ها به کشور همسایه گریخته است. آنان پس از دریافت این سرنخ مهم با اقدامات اطلاعاتی، مخفیگاه کارمند شرکت و یکی از همدستان وی را در نقاط مختلف تهران شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی آن‌ها را در یک عملیات منسجم دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده، افزود: متهمان پس از انتقال به اداره یکم پلیس آگاهی به جرم خود مبنی بر سرقت مسلحانه از کارمندان صرافی اعتراف کردند همچنین مقداری از پول‌های مسروقه و دو خودروی لوکس که با دلار‌های سرقتی خریداری شده بود، کشف شده است.

ولیپور گودرزی با اشاره به تشکیل پرونده برای متهمان دستگیر شده، گفت: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی قرار گرفتند و تحقیقات همچنان برای استرداد دیگر متهم پرونده ادامه دارد.

برچسب ها: پلیس آگاهی سرقت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر