کد خبر: ۱۸۱۴۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹

تقدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) از بانک پارسیان و صندوق قرض‌الحسنه پارسیان در سومین همایش ملی "قرض نیکو"

از بانک پارسیان و صندوق قرض‌الحسنه پارسیان در سومین همایش ملی قرض نیکو تجلیل شد.
تقدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) از بانک پارسیان و صندوق قرض‌الحسنه پارسیان در سومین همایش ملی  قرض نیکو

تقدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) از بانک پارسیان و صندوق قرض‌الحسنه پارسیان در سومین همایش ملی

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛ در سومین همایش ملی "قرض نیکو" از بانک پارسیان و صندوق قرض‌الحسنه پارسیان به‌واسطه خدمات ارزشمند و شایان توجه در زمینه محرومیت‌زدایی در مناطق کم برخوردار، به‌ویژه اعطای تسهیلات اشتغالزایی و کمک به گازرسانی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد در مناطق محروم و همچنین حمایت‌های مادی و معنوی بانک پارسیان و صندوق قرض‌الحسنه پارسیان با اهدای لوح و تندیس به علیرضا خلیل پور مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه پارسیان تجلیل شد.

در این همایش که با تأکید بر تجربه عملیاتی بانکداری قرض‌الحسنه، روز پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه در محل کمیته ¬امداد امام خمینی (ره) و با حضور حجت‌الاسلام والمسلین مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، ابوذر سروش معاون نظارت بانک مرکزی، سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته ¬امداد امام خمینی (ره)، علی عاشوری مدیرعامل صندوق امداد ولایت و مدیران ارشد برخی از بانک‌ها برگزار شد، ابوذر سروش معاون نظارت بانک مرکزی از بانک پارسیان به‌عنوان تنها بانکی که با مدیریت کاملاً اصولی و تفکیک‌شده عملیات قرض‌الحسنه از سایر عملیات بانک و تحت نظارت صندوق قرض¬الحسنه پارسیان فعالیت می‌نماید نام برد و بانک پارسیان را به‌عنوان الگویی در این زمینه برای سایر بانک‌ها معرفی کرد.

گفتنی است؛ اقدامات بانک پارسیان در راستای توسعه عدالت اجتماعی، ارتقای رفاه و امنیت اقتصادی اقشار جامعه و همچنین توانمندسازی افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) موجب شد که این بانک بهترین عملکرد را در حوزه حمایت از محرومان به نام خود ثبت کند. گزارش‌های منتشرشده نشان می‌دهد بانک پارسیان با تحقق ۱۱۱ درصدی بودجه ابلاغی دربند ب تبصره ۱۶ بودجه سال ۱۴۰۰، بالاترین درصد عملکرد رابین بانک‌های کشور از آن خودکرده است.

همچنین بنا بر اعلام دبیرخانه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان تهران، بانک پارسیان با ایجاد ۴۵۰۰ شغل مستقیم در این استان طی سال گذشته، رتبه نخست ایجاد اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری رابین بانک‌های کشور کسب کرد. گزارش‌های منتشرشده نشان می‌دهد؛ بانک پارسیان با تحقق ۱۸۰ درصدی بودجه ابلاغی در جز ۲ بند ب تبصره ۱۶ بودجه سال ۱۴۰۱ بالاترین درصد عملکرد اشتغال‌زایی در بین بانک‌های کشور را با توجه به میزان سهمیه تخصیص‌یافته و با اولویت مناطق محروم از آن خودکرده است.

برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چند زن و کودک از زیر آوار ساختمان مسکونی نارمک بیرون کشیده شدند؟ چند زن و کودک از زیر آوار ساختمان مسکونی نارمک بیرون کشیده شدند؟
طبق آمار اعلام شده توسط نیرو‌های امدادی از زیر آوار ساختمان مسکونی نارمک حدود ۷ کودک و چند زن غیرنظامی از زیر آوار‌ها بیرون کشیده شده‌اند.
آتش سوزی در انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران آتش سوزی در انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران جزئیات حریق انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام را تشریح کرد.
«شرایط اضطراری» اقامت در هتل‌های ایران اعلام شد «شرایط اضطراری» اقامت در هتل‌های ایران اعلام شد
به دنبال لغو پرواز‌ها در پی حملات اخیر اسرائیل به ایران و بلاتکلیفی مسافران در برخی شهرها، جامعه هتلداران ایران در بیانیه‌ای، شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در وضعیت موجود را اعلام کرد.
تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه
سازمان هواپیمایی کشوری طی اطلاعیه هوانوردی از تمدید توقف پرواز‌ها در فضای کشور تا ساعت ۲ بامداد فردا (دوشنبه، ۲۶ خرداد) خبر داد.
مردم خوشحال ایران! مردم خوشحال ایران!
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از ثبت ۵۱۰۰ مورد واقعه ازدواج در روز‌های جمعه و شنبه (عید غدیر) خبر داد.
مترو از امشب ۲۴ ساعته باز است مترو از امشب ۲۴ ساعته باز است
مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: مساجد از پناهگاه‌های مردم است و از امشب نیز قرار است مترو‌ها باز شود تا مردم بتوانند ۲۴ ساعته پناه بگیرند؛ بسیاری از مدارس نیز مکان امن است و مردم می‌توانند به آن پناه ببرند.
مریلا زارعی به نتانیاهو چه گفت؟ مریلا زارعی به نتانیاهو چه گفت؟
«فقط می‌توانم خشمم را بر گوش جنایتکارت فریاد کنم. لعنت خدا بر تو که آنقدر وقیحانه جنایت کردی که دیگر چشمانمان به شنیع‌ترین تصاویر و دردناک‌ترین حس‌های انسانی عادت کرده است.»
برگزیده
نحوه فعالیت بانک‌ها از امروز ۲۵ خردادماه نحوه فعالیت بانک‌ها از امروز ۲۵ خردادماه
فعالیت بانک‌ها از صبح امروز یکشنبه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ طبق روال عادی در جریان است و هیچ‌گونه تعطیلی یا محدودیتی در ارائه خدمات بانکی به مشتریان اعمال نشده است.
پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری انجام شد؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری انجام شد؟
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری، از پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق در مرحله نخست خبر داد.
بورس ۳ روز تعطیل شد بورس ۳ روز تعطیل شد
بنا به تصمیم شورای عالی بورس بورس سه روز تعطیل شد.
صفحه خبر بالای تصاویر