کد خبر: ۱۸۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸

تجارت یک میلیارد دلاری ایران با اندونزی

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: تجارت غیرنفتی ایران و اندونزی در سال گذشته به حدود یک میلیارد دلار رسید که حدود ۸۴۷ میلیون دلار سهم صادرات و ۱۱۹ میلیون دلار سهم واردات بوده است.
تجارت یک میلیارد دلاری ایران با اندونزی

تجارت یک میلیارد دلاری ایران با اندونزی

مخاطب۲۴ : به نقل از مهر ؛ سید روح‌الله لطیفی اظهار داشت: در سالی که گذشت تجارت مشترک میان ایران و اندونزی به حدود یک میلیارد دلار رسید که از این عدد حدود ۸۴۶ میلیون دلار سهم صادرات ایران به اندونزی و حدود ۱۱۸ میلیون دلار سهم واردات از این کشور بوده است.

وی درباره جزئیات تجارت وزنی میان دو کشور نیز بیان کرد: برآورد‌ها نشان می‌دهد که ایران در سال گذشته حدود یک میلیون و ۸۱۸ هزار تن کالا تجارت با اندونزی داشته که از این رقم حدود یک میلیون و ۷۲۵ هزار تن صادرات ایران بوده و ۹۳ هزار تن نیز سهم واردات بوده است.

 

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت درباره جزئیات کالایی تجارت مشترک میان دو کشور نیز توضیح داد: نگاهی به سبد صادراتی ایران به اندونزی نشان می‌دهد که بخش مهمی از صادرات را تنها یک کالا تشکیل داده است. ۹۵ درصد از کل صادرات ایران به این کشور به محصولات فولاد و آهن اختصاص دارد و محصولاتی همچون زعفران، ادویه، کشمش، خرما و محصولات نفت‌پایه پالایشگاهی و قیر نیز دیگر کالا‌هایی بوده که اندونزی از ایران وارد کرده است.

لطیفی درباره کالا‌هایی که ایران از اندونزی وارد کرده توضیح داد: ماهی‌های زینتی، نارگیل، قهوه، روغن پالم، واکسن، الکل‌های صنعتی، لاستیک، زغال، کاغذ و مقوا، پنبه و برخی لوازم یدکی خودرو و موتورسیکلت و پرینتر عمده کالا‌هایی بوده که در این مدت از اندونزی وارد شده است.

وی با بیان این‌که در دولت سیزدهم تحول قابل توجهی در تجارت مشترک با اندونزی به ثبت رسیده است، توضیح داد: در سال ۱۴۰۰ بالاترین میزان صادرات ایران به اندونزی در ۱۰ سال گذشته به ثبت رسید. آمار‌ها نشان می‌دهد که ما در سال ۱۳۹۲ حدوداً ۵۹ میلیون دلار در سال ۱۳۹۵، ۱۷۳ میلیون دلار و در سال ۱۳۹۹ حدوداً ۶۷۴ میلیون دلار صادرات به اندونزی داشتیم. به این ترتیب آمار ثبت شده در ۱۴۰۰ که بیش از یک میلیارد دلار بوده بالاترین صادرات در این حوزه است. با وجود آنکه صادرات در سالی که گذشت قدری کاهش پیدا کرده، اما با توجه به توسعه روابط دو کشور و همچنین سفر رئیس جمهور به اندونزی پیش‌بینی می‌شود که توسعه‌ای قابل توجه در روابط میان دو طرف به ثبت برسد.

برچسب ها: تجارت اندونزی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر