کد خبر: ۱۸۱۳۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۳
همزمان با روز ملی جمعیت از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام شد؛

فراخوان رویداد طراحی پوستر "فرداساز" با موضوع جوانی جمعیت

سازمان تأمین اجتماعی، با گرامیداشت ۳۰ اردیبهشت روز ملی جمعیت، رویداد ملی طراحی پوستر «فرداساز» را با محوریت افزایش جمعیت و فرزندآوری برگزار می‌کند.
فراخوان رویداد طراحی پوستر  فرداساز  با موضوع جوانی جمعیت

فراخوان رویداد طراحی پوستر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه اجتماعی کشور، با توجه به بند هشت سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری از یک سو و تأثیرپذیری منابع و مصارف این صندوق از هرم سنی جمعیت از سوی دیگر، اقدام به برنامه‌ریزی و انجام مجموعه فعالیت‌هایی در حوزه تحکیم نهاد خانواده و فرزندآوری کرده است.

براساس این گزارش، در کنار اقداماتی، چون برقراری بیمه درمان‌های ناباروری، افزایش مدت مرخصی زایمان بیمه‌شدگان و اجرای طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی با محوریت بیمه زنان خانه‌دار و دختران که از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی در این حوزه مورد توجه قرار گرفته، به‌منظور بهره‌مندی از ایده‌های خلاقانه و نوآورانه هنرمندان فعال عرصه گرافیک در زمینه افزایش جمعیت، رویداد ملی «فرداساز» با همکاری معاونت فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی و موسسه فرهنگی هنری آهنگ آتیه برگزار خواهد شد.

ایده‌ی محوری و اصلی طراحی پوستر در این رویداد برای تشویق به فرزندآوری و افزایش جمعیت، ارائه تصویری شاد و متحد از خانواده با همراهی فرزندان و پدربزرگ و مادربزرگ‌ها است که پشتیبان و حامی یک‌دیگر هستند. حمایت افراد در این خانواده شامل حمایت زوجین از یکدیگر در امور فرزندان، حمایت فرزندان از همدیگر و حمایت پدربزرگ و مادربزرگ از زوجین و فرزندان است.

هنرمندان علاقه‌مند به شرکت در این رویداد، از تاریخ ۳۰ اردیبهشت لغایت ۱۲ خرداد فرصت دارند تا با مراجعه به سایت Fardasaziran.ir در این رویداد ثبت‌نام اولیه را انجام دهند. پس از بررسی رزومه‌ها توسط هیأت انتخاب، برگزیدگان جهت شرکت در کارگاهی سه‌روزه که به‌صورت حضوری در تهران برگزار خواهد شد، دعوت می‌شوند. در این کارگا‌ه، اساتید گرافیک شامل محمدرضا دوست‌محمدی، علی وزیریان، کوروش پارسانژاد و سید حمید شریفی با همراهی حسین یوزباشی به‌عنوان دبیر هنری به راهنمایی و هدایت هنرمندان برای خلق آثار خواهند پرداخت.

آثار منتخب در این رویداد، ضمن انتشار در کتاب رویداد، در قالب‌های مختلف به نمایش گذاشته شده و آثار شرکت‌کنندگان بنابر داوری انجام شده، مورد حمایت مادی نیز قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر