کد خبر: ۱۸۱۱۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴
در قالب امضاء قرارداد انجام می‌شود؛

ارتقاء همکاری‌های بانک کارآفرین با چهار شرکت نفتی

همزمان با افتتاح بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که با حضور پر شکوه هزار و ۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۰۰ شرکت خارجی از روز چهارشنبه ۲۷ الی ۳۰ اردیبهشت ماه در نمایشگاه بین المللی تهران در حال برگزاری است، دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین و هیات همراه از این نمایشگاه بازدید کردند.
ارتقاء همکاری‌های بانک کارآفرین با چهار شرکت نفتی

ارتقاء همکاری‌های بانک کارآفرین با چهار شرکت نفتی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین: در جریان این بازدید، مدیرعامل بانک کارآفرین با حضور در غرفه شرکت‌های نفتی و پتروشیمی فعال، ضمن برگزاری جلسات مشترک و امکان سنجی افزایش تعاملات مالی، با چهار شرکت فعال در صنعت پتروشیمی، جهت توسعه تعاملات بانکی و کارگزاری ارزی قرارداد همکاری امضا کرد.

این گزارش تاکید می‌کند که در جریان بازید از شرکت پتروفرهنگ قرارداد همکاری فی مابین دکتر احمدبهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین و علیرضا بابازاده مدیر عامل شرکت پتروفرهنگ امضاء شد.

همچنین در جریان بازدید دکتر بهاروندی از شرکت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان به مدیرعاملی سید احسان اله موسوی، شرکت پتروشیمی مروارید به مدیرعاملی اسداله غلام پور و شرکت پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه به مدیرعاملی امیر گنجی دوست، قرارداد همکاری فی مابین دو طرف به امضا رسید.

این قرارداد‌ها بر تامین مالی پروژه‌ها، همکاری و مشارکت در اجرای پروژه‌های بزرگ، صدور بیمه نامه، انتشار اوراق و خدمات کارگزاری تاکید دارد. صدور انواع ضمانتنامه، تشکیل صندوق سرمایه گذاری درآمد ثابت، نقل و انتقال و تبدیل وجوه ارزی و همچنین گشایش اعتبارات اسنادی از دیگر مفاد این قرارداد مشترک بوده است.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر