کد خبر: ۱۸۱۱۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴
در قالب امضاء قرارداد انجام می‌شود؛

ارتقاء همکاری‌های بانک کارآفرین با چهار شرکت نفتی

همزمان با افتتاح بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که با حضور پر شکوه هزار و ۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۰۰ شرکت خارجی از روز چهارشنبه ۲۷ الی ۳۰ اردیبهشت ماه در نمایشگاه بین المللی تهران در حال برگزاری است، دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین و هیات همراه از این نمایشگاه بازدید کردند.
ارتقاء همکاری‌های بانک کارآفرین با چهار شرکت نفتی

ارتقاء همکاری‌های بانک کارآفرین با چهار شرکت نفتی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین: در جریان این بازدید، مدیرعامل بانک کارآفرین با حضور در غرفه شرکت‌های نفتی و پتروشیمی فعال، ضمن برگزاری جلسات مشترک و امکان سنجی افزایش تعاملات مالی، با چهار شرکت فعال در صنعت پتروشیمی، جهت توسعه تعاملات بانکی و کارگزاری ارزی قرارداد همکاری امضا کرد.

این گزارش تاکید می‌کند که در جریان بازید از شرکت پتروفرهنگ قرارداد همکاری فی مابین دکتر احمدبهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین و علیرضا بابازاده مدیر عامل شرکت پتروفرهنگ امضاء شد.

همچنین در جریان بازدید دکتر بهاروندی از شرکت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان به مدیرعاملی سید احسان اله موسوی، شرکت پتروشیمی مروارید به مدیرعاملی اسداله غلام پور و شرکت پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه به مدیرعاملی امیر گنجی دوست، قرارداد همکاری فی مابین دو طرف به امضا رسید.

این قرارداد‌ها بر تامین مالی پروژه‌ها، همکاری و مشارکت در اجرای پروژه‌های بزرگ، صدور بیمه نامه، انتشار اوراق و خدمات کارگزاری تاکید دارد. صدور انواع ضمانتنامه، تشکیل صندوق سرمایه گذاری درآمد ثابت، نقل و انتقال و تبدیل وجوه ارزی و همچنین گشایش اعتبارات اسنادی از دیگر مفاد این قرارداد مشترک بوده است.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر