کد خبر: ۱۸۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۷

کاهش التهاب بازار مرغ طی روز‌های آینده

عضو هیأت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: طی هفته پیش شاهد مشکلاتی در بازار مرغ بودیم که یکی دو روز اخیر بهتر شد و با توجه به جوجه‌ریزی انجام شده و روانه تولیدات به بازار انتظار داریم التهاب بازار کمتر شده و جوجه‌ریزی خوب نیز می‌تواند تعادلی بین عرضه و تقاضا برقرار کند.
کاهش التهاب بازار مرغ طی روز‌های آینده

کاهش التهاب بازار مرغ طی روز‌های آینده

مخاطب24:عطاءالله حسن‌زاده عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در گفتگو با خبرنگار فارس در ساری درباره وضعیت بازار مرغ اظهار کرد: طی هفته پیش شاهد مشکلاتی در بازار مرغ بودیم که یکی دو روز اخیر شرایط بهتر شد و باتوجه به جوجه‌ریزی انجام شده و روانه تولیدات به بازار انتظار داریم، التهاب بازار کمتر شود.

 


وی گفت: وضعیت جوجه‌ریزی در ماه‌های فروردین و اردیبهشت هم مطلوب بوده که می‌تواند تعادلی بین عرضه و تقاضا برقرار کند.

*جوجه‌ریزی به میزان کافی انجام شد

عضو هیأت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با اشاره به اینکه تولید مرغ به اندازه کافی است و جوجه‌ریزی هم انجام شد، تصریح کرد: بخشی از مشکلات مربوط به بالا رفتن هزینه تولید و گران شدن تولید و بخشی هم مربوط به عرضه و تقاضا است، بالاخره بازار شرایط خاص خود را دارد و البته این‌ها التهاب بازار را بالا برد.

حسن‌زاده با اعلام اینکه ما هم نگران وضعیت بودیم سعی شد با جوجه‌ریزی التهاب کمتر شود، اظهار کرد: مرغ به میزان کافی موجود است و دلیل مشکلاتی که امروز در استان شاهد هستیم این است مازندران تامین کننده، مرغ تهران است و قطعا خریداران مرغ در تهران اثرگذار هستند.

وی با اشاره به اینکه تا قبل سال جدید از ۱۵ آبان تا ۱۵ بهمن دست‌کم با میانگین ۵ تا ۷هزار تومان پایین‌تر از هزینه تولید مرغ به بازار عرضه می‌شد که این مسأله منجر به متضرر شدن تولیدکننده می‌شد، تصریح کرد: وقتی تولید آسیب دید، قطعا اثر خود را بر بازار داشت، ولی تلاش ما این بود که بتوانیم دور از شرایط التهاب بازار را پیش ببریم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران به به جوجه‌ریزی ۱۰۵ میلیون قطعه‌ای در فروردین و ۱۱۵ میلیونی در اردیبهشت ماه در کشور اشاره کرد و افزود: در استان هم نزدیک به ۱۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در فروردین و بالای ۱۳ میلیون قطعه در اردیبهشت انجام شده که به‌تدریج مرغ به بازار می‌آید تا التهاب بازار کمتر شود.

 


*نگرانی از افزایش قیمت جوجه و تأثیر آن بر بازار

حسن‌زاده بیان کرد: با وجود اینکه قیمت جوجه بالا است، اما تقاضا هم وجود دارد، قیمت جوجه به بالای ۲۷هزار تومان رسیده که هزینه سنگینی بر قیمت تمام شده خواهد داشت.

وی با انتقاد از نبود کیفیت لازم در بحث جوجه و نهاده‌ها، یادآور شد: همه این‌ها دست به دست هم داد و موجب طولانی شدن زمان پرورش و در نتیجه افزایش هزینه‌های تولید شده است.

* دلیل نایاب شدن مرغ تولیدکنندگان نیستند

مدیرعامل مرغداران مازندان گفت: اینکه مرغداران جلوی عرضه مرغ را به بازار می‌گیرند کاملا نادرست است، چون تولیدکننده بلافاصله باید نسبت به تخلیه مرغ به بازار اقدام کند؛ در غیر این صورت خسارت‌ها قابل جبران نخواهد بود.

منبع:فارس

 
برچسب ها: بازار مرغ
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.