کد خبر: ۱۸۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۶

اولین روز معاملاتی خرداد ۱۴۰۲ چگونه خواهد بود؟

در آخرین روز اردیبهشت، شاخص کل بورس تهران به بالای مرز ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد صعود کرد.
اولین روز معاملاتی خرداد ۱۴۰۲ چگونه خواهد بود؟

اولین روز معاملاتی خرداد ۱۴۰۲ چگونه خواهد بود؟

پیش بینی بورس - مخاطب24:بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که روز یکشنبه شاخص‌های بازار سهام صعود کردند. برای پیش بینی بورس امروز –دوشنبه یکم خرداد- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز یکشنبه شاخص کل ۴ هزار و ۷۸۴ واحد رشد کرد و شاخص کل هم‌وزن ۳ هزار و ۸۶ واحد صعود کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۲۱ واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس رشد ۵۹۶ واحدی داشت.

 


در پایان معاملات روز یکشنبه، ۳۹۸ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۲۷۴ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۵۹ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۴۱ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت
روز یکشنبه در بورس شرکت سیمان فارس نو (سفانو)، شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران (واعتبار) و شرکت فولاد امیرکبیر کاشان (فجر) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت تولید و توسعه سرب و روی ایرانیان (فتوسا)، شرکت داروسازی سبحان انکولوژی (دسانکو) و شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس (ثپردیس) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

 


بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های قپیرا (شرکت قند پیرانشهر)، فسپا (شرکت گروه صنعتی سپاهان) و شغدیر (شرکت پتروشیمی غدیر) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت دارویی ره آورد تامین (درهآور)، شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود (کشرق) و شرکت تولید برق عسلویه مپنا (بمپنا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات یکشنبه، ۱۳۳ نماد صف خرید داشتند و ۴۴ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۹۵ درصدی نسبت به روز قبل به هزار و ۱۳۲ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۴۳ درصدی به ۱۹۶ میلیارد تومان رسید.

 


پیش بینی بورس امروز
معاملات دیروز بورس تهران با روند نزولی شاخص کل آغاز شد. در ۱۵ دقیقه ابتدایی شاخص ۹ هزار واحد ریزش کرد. اما پس از آن روند صعودی پیدا کرد و بالا آمد. در نیم ساعت پایانی شاخص وارد کانال ۲.۳ میلیونی شد و در نهایت ۴ هزار واحد بالاتر از روز قبل ایستاد. شاخص هم وزن نیز روند مشابهی را طی کرد.

در پایان، تعداد نماد‌های سبزپوش بازار نیز بیشتر بود و ۵۹ درصد نماد‌ها سبزپوش بودند. نماد‌های وبملت، فارس، شستا، حکشتی، وتجارت، وپاسار و شپنا بیشترین اثر مثبت را بر شاخص داشتند. در مقابل کگل، نوری و شپدیس بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند.

دیروز سرانه خرید حقیقی بیشتر از سرانه فروش بود. سرانه خرید هر کد معاملاتی حقیقی ۳۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سرانه فروش ۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود.

تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار نیز تقریبا سر به سر بود و تنها ۵ میلیارد تومان خروج پول حقیقی گزارش شد. نماد‌های شتران، فملی، وشهر، خنصیر، فولاد و خبنیان بیشترین خروج سرمایه را داشتند. در مقابل خپویش، فجر، حفاری، صبا و خزامیا بیشترین ورود پول حقیقی را ثبت کردند؛ بنابراین در معاملات دیروز بازار در تعادل نسبی بود و در آخرین روز معاملاتی اردیبهشت شاخص توانست به کانال ۲.۳ میلیونی برگردد. هرچند تقاضا در بازار بیشتر از عرضه‌ها بود، اما ارزش معاملات خرد افت ۱۷ درصدی داشت و به ۱۱ هزار میلیارد تومان سقوط کرد؛ بنابراین با رکود نسبی معاملات مواجه بودیم. در مجموع به نظر می‌رسد بازار فعلا در حوالی سطح ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد نوسان کند و منتظر گزارش‌های مالی ماهانه و ۱۲ ماهه شرکت‌ها باقی بماند.

منبع: اکوایران

 
برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر