کد خبر: ۱۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۷

اعلام حمایت اوغان از اردوغان

یکی از رهبران حزب دموکراتیک خلق ترکیه به شبکه «المیادین» خبر داد «سنان اوغان» فردا حمایتش را از «رجب طیب اردوغان» در دور دوم انتخابات ریاست‌ جمهوری اعلام خواهد کرد.
اعلام حمایت اوغان از اردوغان

اعلام حمایت اوغان از اردوغان

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ یکی از رهبران حزب دموکراتیک خلق ترکیه به شبکه «المیادین» فاش کرد که «سنان اوغان»، نامزد بازنده انتخابات فردا (دوشنبه، ۲۲می) حمایت خود را از «رجب طیب اردوغان» در دور دوم انتخابات اعلام خواهد کرد.

به گفته رسانه‌های ترکیه‌ای، اوغان از ابتدای رقابت‌ها انتظار داشته که انتخابات ترکیه به دور دوم برود و این اتفاق پس از شکست اردوغان، رئیس جمهور فعلی ترکیه و نامزد ائتلاف ملت و ناکامی «کمال قلیچداراوغلو» نماینده ائتلاف معارضان در کسب ۵۰% به اضافه یک درصد آرا اتفاق افتاد.

 

برخی رسانه‌ها مدعی آن هستند نتایج مذاکراتی که انتظار می‌رود اوغان با اردوغان و قلیچداراوغلو برای اختصاص آراء ائتلاف «آتا» انجام دهد، نقش اساسی را در رقم زدن نتایج دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری خواهد داشت.

در مقابل، نتایج نظرسنجی منتشرشده توسط موسسه «Optimar» نشان می‌دهد که ۲۵ درصد از طرفداران «سنان اوغان» به «رجب طیب اردوغان» و ۲۵ درصد دیگر به «کمال قلیچداراوغلو» رای خواهند داد؛ روندی که در نهایت، به سود اردوغان تمام خواهد شد.

در نظرسنجی انجام شده توسط این موسسه، حدود ۲۷.۹ درصد گفته‌اند که تصمیم خود را برای حمایت از کاندیدا‌ها در دور دوم انتخابات نگرفته‌اند، ۱۸.۶ درصد گفته‌اند که در دور دوم پای صندوق‌های رای نخواهند رفت و ۳.۶ درصد از اظهار نظر درباره این موضع خودداری کرده‌اند.

پایگاه خبری انگلیسی‌زبان «میدل‌ایست‌آی» روز دوشنبه (۱۵ می) در گزارشی با ارائه تحلیلی مقایسه‌ای از میزان آراء کسب‌شده توسط اردوغان در این انتخابات با دوره قبلی در سال ۲۰۱۸، نوشت که او برای دور دوم در وضعیت خوبی قرار دارد. براساس هفت نظرسنجی انجام‌شده توسط حزب عدالت و توسعه در ماه گذشته، نتایج نشان داده که اردوغان با اختلاف دو تا سه درصدی نسبت به رقیبش برتری دارد.

کمیسیون عالی انتخابات ترکیه شب گذشته (جمعه، ۱۹می) نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری را که در تاریخ ۱۴می در این کشور برگزار شد، اعلام کرد. «رجب طیب اردوغان»، کاندید ائتلاف «مردم»، و رئیس‌جمهور کنونی ترکیه، ۴۹.۵۲ درصد، «کمال قلیچداراوغلو» کاندید ائتلاف «ملت»، ۴۴.۸۸ درصد و سنان اوغان نامزد ائتلاف «آتا» هم، ۵.۱۷ آرا را در دور اول انتخابات از آن خود کرده‌اند. دور دوم رقابت‌های انتخاباتی بین اردوغان و قلیچداراوغلو ۲۸می برگزار خواهد شد.

برچسب ها: ترکیه اردوغان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر