کد خبر: ۱۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۹

«قهرمان» اصغر فرهادی جایزه بزرگ «کن» را گرفت

فیلم قهرمان ساخته اصغر فرهادی موفق به کسب جایزه بزرگ هیات داوران از هفتاد و چهارمین جشنواره فیلم کن بطور مشترک با فیلم فنلاندی شد، جایزه نخل طلای بهترین فیلم نیز به «تیتان» ساخته «ژولیا دوکورنو» رسید.
«قهرمان» اصغر فرهادی جایزه بزرگ «کن» را گرفت

«قهرمان» اصغر فرهادی جایزه بزرگ «کن» را گرفت، به گزارش «مخاطب ۲۴» به نقل از ایسنا، مراسم اختتامیه هفتاد و چهارمین دوره جشنوار کن شامگاه ۲۶ تیر ماه در سالن "گرند لومیر" کاخ جشنواره کن برگزار شد و فیلم «قهرمان» که به نمایندگی از سینمای ایران در بخش مسابقه اصلی این رویداد، حضور داشت در نهایت موفق به کسب جایزه بزرگ هیات داوران، ارزشمندترین جایزه پس از نخل طلا شد.


«قهرمان» جایزه بزرگ هیات داوران را به صورت مشترک با فیلم «کوپه شماره ۶» به کارگردانی «یوهو کاسمانن» دریافت کرد.

اصغر فرهادی برنده «جایزه بزرگ» هیات داوران هفتاد و چهارمین دوره جشنواره فیلم کن شد. او که با فیلم «قهرمان» در جشنواره کن حضور داشت این جایزه را از الیور استون، کارگردان و نویسنده برجسته آمریکایی، دریافت کرد.

 

 

برندگان جشنواره کن ۲۰۲۱

به گزارش خبرنگار بخش اخبار فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از یورونیوز، هفتاد و چهارمین جشنواره فیلم کن شنبه شب با اعلام اسامی برندگان نخل طلا توسط هیات داورانی به ریاست اسپایک لی، کارگردان نامدار آمریکایی به کار خود پایان داد.
  • نخل طلا: در این مراسم، نخل طلای جشنواره به فیلم «تیتان» به ژولیا دوکورنو، کارگردان فرانسوی رسید.
  • جایزه بزرگ: اصغر فرهادی، کارگردان ایرانی نیز برنده «جایزه بزرگ» جشنواره برای ساخت فیلم «قهرمان» شد. او این جایزه را بطور مشترک با جوهو کوزمنن، کارگردان فنلاندی به دست آورد.
  • جایزه هیأت داوران: به طور مشترک به فیلم «زانوی احد» ساخته ناداو لپید، کارگردان و فیلمنامه نویس اسرائیلی و فیلم «حافظه» ساخته اپیچاتپونگ ویراستاکول، کارگردان تایلندی اهدا شد
  • جایزه بهترین کارگردانی: به لئوس کاراکس، کارگردان فرانسوی برای فیلم «آنت» اهدا شد
  • جایزه بهترین بازیگر مرد: به کلب لندری جونز از ایالات متحده برای ایفای نقش در فیلم «نیترام» داده شد
  • جایزه بهترین بازیگر زن: به رناته رنسوه، بازیگر نروژی برای ایفای نقش در فیلم «ژولی» داده شد
  • جایزه بهترین فیلمنامه: به ریوسوکی هاماگوچی، کارگردان ژاپنی برای فیلم «خودروی من را بران» اهدا شد
  • نخل طلایی فیلم کوتاه: به فیلم ۱۴ دقیقه‌ای به فیلم «همه جمعیت جهان» به کارگردانی «یی تانگ» از هنک کنگ تعلق گرفت
  • جایزه دوربین طلایی: به آنتونتا آلامات کوسیجانوویچ، کارگردان آمریکایی برای فیلم «مورینا» تعلق گرفت
  • یک نخل افتخاری: به مارکو بلوکیو، کارگردان ۸۱ ساله ایتالیایی اهدا شد.
    در جشنواره امسال، بیست و چهار فیلم در بخش مسابقه حضور داشتند.

داوران جشنوارهٔ کن ۲۰۲۱

متی یوپ، کارگردان فرانسوی-سنگالی، سونگ‌هانگ هو بازیگر کُره‌ای، طاهر رحیم بازیگر فرانسوی، مگی گیلن‌هال بازیگر آمریکایی، کلبر مندونسا فیلیو کارگردان برزیلی، میلن فارمه خواننده و بازیگر فرانسوی، جسیکا هوسنر فیلمساز اتریشی و ملانی لوران بازیگر فرانسوی، داوری جشنوارهٔ کن ۲۰۲۱ را برعهده داشتند.
هفتاد و چهارمین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم کن از ۶ تا ۱۷ ژوئیه (۱۵ تا ۲۶ تیرماه) برگزار شد. این جشنواره در سال ۲۰۲۰ میلادی به دلیل محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا برگزار نشد و گردانندگان آن به نمایش محدود برخی از آثار برگزیده بسنده کردند.

اصغر فرهادی چه گفت؟

ایسنا نوشت: این کارگردان برگزیده اسکار خاطرنشان کرد: الان که اینجا ایستاده ام به یاد ۳۶ سال قبل افتادم که یک بچه ۱۳ ساله بودم و در شهری که به دنیا آمدم، با کمترین امکانات اولین فیلم کوتاهم را ساختم. ۳۶ سال است که جز نوشتن و فیلم ساختن کار دیگری نکردم و باهمه محدودیت ها، مشکلات و فشار‌ها و گرفتار‌های که می‌توانست من را از این مسیر که داشتم منصرف بکند و این فیلم‌ها را نسازم و شما هم نبینید، اما به امید اینکه با هر فیلمی که می‌سازم، یک پرسش از شرایط تلخ اجتماعی که اطرافم هست را با تماشاگر‌ها به اشتراک بگذارم و با فکر کردن آن‌ها به یک راه حل برسم؛ باز ادامه دادم.
اصغر فرهادی در پایان اظهار امیدواری کرد: با وجود همه مشکلات ادامه بدهم، چون ایمان دارم یکی از راه‌های نجات کشورم، آگاهی بخشی است.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر