کد خبر: ۱۸۰۲۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰
معاون بانکداری جامع بانک صادرات ایران تاکید کرد

تجربه ۷۲ ساله بانک صادرات ایران در خدمت کارآفرینان

​معاون بانکداری جامع بانک صادرات ایران در جمع ابرکارآفرینان کشور برای کمک و پشتیبانی از تولید و اشتغال با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و تجربیات ۷۲ ساله این بانک اعلام آمادگی کرد.
تجربه ۷۲ ساله بانک صادرات ایران در خدمت کارآفرینان

تجربه ۷۲ ساله بانک صادرات ایران در خدمت کارآفرینان

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: سیدمحمد یزدی‌خواه، در نخستین همایش «ابرکارآفرینان ایران» که با حضور مسئولان، کارآفرینان برتر کشور، مدیران شرکت‌ها و صنایع بزرگ تولیدی و مدیران بانک صادرات ایران در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزارشد، با اشاره به سابقه ۷۲ سال خدمات بانکی و پولی به مردم و صنایع خرد و کلان کشور، ضمن تشریح شرایط نظام بانکی و لزوم توجه به ارتقا و تقویت ساختار‌های مالی بانک‌ها گفت: بانک صادرات ایران همواره مورد اعتماد مردم ایران بوده و بالغ بر ۴۰ میلیون مشتری از خدمات این بانک استفاده می‌کنند و با وجود فراز و فرود‌های مختلف، این بانک همواره مورد اعتماد آحاد جامعه بوده که این اعتماد سرمایه ارزشمند و بی‌بدیلی برای بانک است.

وی افزود: با درایت و هدایت مدیرعامل بانک و اعضا هیئت‌مدیره و زحمات یکایک کارکنان ارزشمند بانک مشکل اضافه برداشت بانک از آبان ماه گذشته برطرف شده و این بانک در راستای طراحی خدمات نوین بانکی، با اضافه نمودن خدمت چک امن دیجیتال، «چکنو» به سایر خدمات و محصولات این بانکی، بسیاری از مشکلات چک‌های کاغذی را برطرف نموده است.

یزدی‌خواه گفت: چکنو بانک صادرات ایران به عنوان نخستین چک امن دیجیتال کشور، با سرعت و دقت مناسب، از ظرفیت بسیار زیادی در کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت مبادلات پولی امن برخوردار است. بانک صادرات ایران خدمت به تولید، صنایع و اشتغال پایدار کشور را وظیفه اجتماعی خود می‌داند و این روند را با قدرت و آمادگی بیشتری ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد: بانک صادرات ایران توجه جدی به کارآفرینان، شرکت‌های دانش‌بنیان داشته و در این کسب و کار نگاه صرفاً تجاری نداشته بلکه در موارد زیادی در نقطه سر به سر از بسیاری از این شرکت‌ها حمایت کرده است.

معاون مدیرعامل بانک صادرات ایران عطش اعتباری و تقاضای تسهیلات با توجه به تورم موجود را خاطرنشان کرد و افزود: قدرت اعتباری بانک‌ها محدودیت دارد و از این رو ضرورت دارد با همکاری بیشتر بین بانک و صنعت و از طرفی تخصیص بهینه تسهیلات در راستای حمایت از تولید، منابع به بهترین وجه تخصیص یابد.

وی تاکید کرد: در مجموعه بانک صادرات ایران آمادگی کامل برای همکاری و حمایت از تولید و صنعت همواره وجود دارد و دست تمامی صنعتگران و تولیدکنندگان کشور را افزایش همکاری‌ها، در راه تحقق اهداف اقتصادی و رشد و تعالی بیش از پیش کشور، به گرمی می‌فشاریم.

در این همایش، لوح افتخار و تندیس ویژه نخستین ابرکارآفرینان ایران به پاس حمایت بانک صادرات ایران به نمایندگی از مدیرعامل بانک، به سیدمحمد یزدی‌خواه اهدا شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر