کد خبر: ۱۸۰۲۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰
معاون بانکداری جامع بانک صادرات ایران تاکید کرد

تجربه ۷۲ ساله بانک صادرات ایران در خدمت کارآفرینان

​معاون بانکداری جامع بانک صادرات ایران در جمع ابرکارآفرینان کشور برای کمک و پشتیبانی از تولید و اشتغال با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و تجربیات ۷۲ ساله این بانک اعلام آمادگی کرد.
تجربه ۷۲ ساله بانک صادرات ایران در خدمت کارآفرینان

تجربه ۷۲ ساله بانک صادرات ایران در خدمت کارآفرینان

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: سیدمحمد یزدی‌خواه، در نخستین همایش «ابرکارآفرینان ایران» که با حضور مسئولان، کارآفرینان برتر کشور، مدیران شرکت‌ها و صنایع بزرگ تولیدی و مدیران بانک صادرات ایران در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزارشد، با اشاره به سابقه ۷۲ سال خدمات بانکی و پولی به مردم و صنایع خرد و کلان کشور، ضمن تشریح شرایط نظام بانکی و لزوم توجه به ارتقا و تقویت ساختار‌های مالی بانک‌ها گفت: بانک صادرات ایران همواره مورد اعتماد مردم ایران بوده و بالغ بر ۴۰ میلیون مشتری از خدمات این بانک استفاده می‌کنند و با وجود فراز و فرود‌های مختلف، این بانک همواره مورد اعتماد آحاد جامعه بوده که این اعتماد سرمایه ارزشمند و بی‌بدیلی برای بانک است.

وی افزود: با درایت و هدایت مدیرعامل بانک و اعضا هیئت‌مدیره و زحمات یکایک کارکنان ارزشمند بانک مشکل اضافه برداشت بانک از آبان ماه گذشته برطرف شده و این بانک در راستای طراحی خدمات نوین بانکی، با اضافه نمودن خدمت چک امن دیجیتال، «چکنو» به سایر خدمات و محصولات این بانکی، بسیاری از مشکلات چک‌های کاغذی را برطرف نموده است.

یزدی‌خواه گفت: چکنو بانک صادرات ایران به عنوان نخستین چک امن دیجیتال کشور، با سرعت و دقت مناسب، از ظرفیت بسیار زیادی در کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت مبادلات پولی امن برخوردار است. بانک صادرات ایران خدمت به تولید، صنایع و اشتغال پایدار کشور را وظیفه اجتماعی خود می‌داند و این روند را با قدرت و آمادگی بیشتری ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد: بانک صادرات ایران توجه جدی به کارآفرینان، شرکت‌های دانش‌بنیان داشته و در این کسب و کار نگاه صرفاً تجاری نداشته بلکه در موارد زیادی در نقطه سر به سر از بسیاری از این شرکت‌ها حمایت کرده است.

معاون مدیرعامل بانک صادرات ایران عطش اعتباری و تقاضای تسهیلات با توجه به تورم موجود را خاطرنشان کرد و افزود: قدرت اعتباری بانک‌ها محدودیت دارد و از این رو ضرورت دارد با همکاری بیشتر بین بانک و صنعت و از طرفی تخصیص بهینه تسهیلات در راستای حمایت از تولید، منابع به بهترین وجه تخصیص یابد.

وی تاکید کرد: در مجموعه بانک صادرات ایران آمادگی کامل برای همکاری و حمایت از تولید و صنعت همواره وجود دارد و دست تمامی صنعتگران و تولیدکنندگان کشور را افزایش همکاری‌ها، در راه تحقق اهداف اقتصادی و رشد و تعالی بیش از پیش کشور، به گرمی می‌فشاریم.

در این همایش، لوح افتخار و تندیس ویژه نخستین ابرکارآفرینان ایران به پاس حمایت بانک صادرات ایران به نمایندگی از مدیرعامل بانک، به سیدمحمد یزدی‌خواه اهدا شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر