کد خبر: ۱۸۰۲۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰
معاون بانکداری جامع بانک صادرات ایران تاکید کرد

تجربه ۷۲ ساله بانک صادرات ایران در خدمت کارآفرینان

​معاون بانکداری جامع بانک صادرات ایران در جمع ابرکارآفرینان کشور برای کمک و پشتیبانی از تولید و اشتغال با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و تجربیات ۷۲ ساله این بانک اعلام آمادگی کرد.
تجربه ۷۲ ساله بانک صادرات ایران در خدمت کارآفرینان

تجربه ۷۲ ساله بانک صادرات ایران در خدمت کارآفرینان

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: سیدمحمد یزدی‌خواه، در نخستین همایش «ابرکارآفرینان ایران» که با حضور مسئولان، کارآفرینان برتر کشور، مدیران شرکت‌ها و صنایع بزرگ تولیدی و مدیران بانک صادرات ایران در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزارشد، با اشاره به سابقه ۷۲ سال خدمات بانکی و پولی به مردم و صنایع خرد و کلان کشور، ضمن تشریح شرایط نظام بانکی و لزوم توجه به ارتقا و تقویت ساختار‌های مالی بانک‌ها گفت: بانک صادرات ایران همواره مورد اعتماد مردم ایران بوده و بالغ بر ۴۰ میلیون مشتری از خدمات این بانک استفاده می‌کنند و با وجود فراز و فرود‌های مختلف، این بانک همواره مورد اعتماد آحاد جامعه بوده که این اعتماد سرمایه ارزشمند و بی‌بدیلی برای بانک است.

وی افزود: با درایت و هدایت مدیرعامل بانک و اعضا هیئت‌مدیره و زحمات یکایک کارکنان ارزشمند بانک مشکل اضافه برداشت بانک از آبان ماه گذشته برطرف شده و این بانک در راستای طراحی خدمات نوین بانکی، با اضافه نمودن خدمت چک امن دیجیتال، «چکنو» به سایر خدمات و محصولات این بانکی، بسیاری از مشکلات چک‌های کاغذی را برطرف نموده است.

یزدی‌خواه گفت: چکنو بانک صادرات ایران به عنوان نخستین چک امن دیجیتال کشور، با سرعت و دقت مناسب، از ظرفیت بسیار زیادی در کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت مبادلات پولی امن برخوردار است. بانک صادرات ایران خدمت به تولید، صنایع و اشتغال پایدار کشور را وظیفه اجتماعی خود می‌داند و این روند را با قدرت و آمادگی بیشتری ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد: بانک صادرات ایران توجه جدی به کارآفرینان، شرکت‌های دانش‌بنیان داشته و در این کسب و کار نگاه صرفاً تجاری نداشته بلکه در موارد زیادی در نقطه سر به سر از بسیاری از این شرکت‌ها حمایت کرده است.

معاون مدیرعامل بانک صادرات ایران عطش اعتباری و تقاضای تسهیلات با توجه به تورم موجود را خاطرنشان کرد و افزود: قدرت اعتباری بانک‌ها محدودیت دارد و از این رو ضرورت دارد با همکاری بیشتر بین بانک و صنعت و از طرفی تخصیص بهینه تسهیلات در راستای حمایت از تولید، منابع به بهترین وجه تخصیص یابد.

وی تاکید کرد: در مجموعه بانک صادرات ایران آمادگی کامل برای همکاری و حمایت از تولید و صنعت همواره وجود دارد و دست تمامی صنعتگران و تولیدکنندگان کشور را افزایش همکاری‌ها، در راه تحقق اهداف اقتصادی و رشد و تعالی بیش از پیش کشور، به گرمی می‌فشاریم.

در این همایش، لوح افتخار و تندیس ویژه نخستین ابرکارآفرینان ایران به پاس حمایت بانک صادرات ایران به نمایندگی از مدیرعامل بانک، به سیدمحمد یزدی‌خواه اهدا شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر