کد خبر: ۱۸۰۲۱
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۶

اهدا جایزه ملی برترین و تأثیرگذارترین روابط‌عمومی در معرفی خدمات بانکی به بانک پاسارگاد

در بزرگترین اجلاس استراتژی‌های توسعه خدمات، تولیدات و صادرات برترین شرکت‌های ایران رخ داد؛ اهدا جایزه ملی برترین و تأثیرگذارترین روابط‌عمومی در معرفی خدمات بانکی به بانک پاسارگاد
اهدا جایزه ملی برترین و تأثیرگذارترین روابط‌عمومی در معرفی خدمات بانکی به بانک پاسارگاد

اهدا جایزه ملی برترین و تأثیرگذارترین روابط‌عمومی در معرفی خدمات بانکی به بانک پاسارگاد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد: روابط‌عمومی بانک پاسارگاد در بزرگترین اجلاس استراتژی‌های توسعه خدمات، تولیدات و صادرات برترین شرکت‌های ایران، جایزه ملی برترین و تأثیرگذارترین روابط‌عمومی در معرفی خدمات بانکی را کسب کرد.

در «اجلاس طرح انتخاب ملی» که در روز شنبه مورخ ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار گردید، روابط عمومی این بانک پس از ارزیابی شاخص‌های تخصصی به‌عنوان برترین و تأثیرگذارترین روابط‌عمومی در معرفی خدمات بانکی معرفی و جایزه ملی این بخش را به خود اختصاص داد.

کسب این جایزه ملی در تداوم موفقیت‌های روابط عمومی این بانک به دست آمده است. در سال گذشته نیز روابط‌عمومی بانک پاسارگاد در «هفدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی» که به‌همت انجمن متخصصان روابط‌عمومی برگزار شده بود در ۸ حوزه مشارکت خود شامل: کمیک استریپ، ویژه‌نامه، تبلیغات مکتوب، تیزر، کتاب، مستندسازی، اینفوگرافیک و رسانه‌های اجتماعی موفق به کسب رتبه برتر شده و دیپلم افتخار نیز به راحله شهرابی مدیر امور حوزه راهبری و روابط عمومی بانک پاسارگاد تعلق گرفته بود.

لازم به ذکر است اجلاس طرح انتخاب ملی توسط دبیرخانه توسعه صنایع ملی ایران در راستای ایجاد زمینه رفع موانع تولید و حمایت از تولید ملی، توسعه فرهنگ استفاده از خدمات و محصولات داخلی، افزایش تعامل فعالان بخش خصوصی با حضور مقامات کشوری و تاثیرگذاران این حوزه برگزار شده است.

برچسب ها: بانک پاسارگاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تهران قصد ربایش مرا داشت تهران قصد ربایش مرا داشت
تهران قصد ربایش مرا داشت به ادعای نماینده ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک مبنی بر تلاش تهران برای ربایش وی واکنش نشان داد.
۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند
رئیس اداره گوش و سلامت شنوایی وزارت بهداشت، از وجود ۵.۵ میلیون فرد کم شنوا در کشور خبر داد.
شوک به استقلال شوک به استقلال
هافبک ازبکستانی استقلال در اردوی ترکیه مصدوم شده و مشخص نیست به سوپرجام خواهد رسید یا خیر.
حذف ۴ صفر پول تصویب شد حذف ۴ صفر پول تصویب شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی تصویب شد.
دولت لایحه «نشر محتوای خلاف واقع» را پس گرفت دولت لایحه «نشر محتوای خلاف واقع» را پس گرفت
پس از مخالفت اهالی رسانه و انتقاد‌ها به ایراد‌های حقوقی لایحه مسعود پزشکیان رئیس جمهور دستور داد در راستای حفظ انسجام ملی لایحه جنجالی «نشر محتوای خلاف واقع» را پس می‌گیرد بدین ترتیب استرداد لایحه "نشر محتوای خلاف واقع" در هیات دولت مصوب شد.
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید
یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد.
برگزیده
نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد
افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد. بدین ترتیب قیمت انواع نان در استان تهران از ۳۱ درصد تا بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
حذف ۴ صفر پول تصویب شد حذف ۴ صفر پول تصویب شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی تصویب شد.
یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید
یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد.
صفحه خبر بالای تصاویر