کد خبر: ۱۸۰۱۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
یزدان‌دوست:

روابط عمومی، با خلق ایده‌های نو به توسعه بازار بیمه ملت کمک کند

مدیرعامل بیمه ملت گفت: با توجه به ظرفیت مدیریت روابط عمومی، ایده‌پردازی و خلق ایده‌های نو، با ارائه کار‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی جدید، باید در سال ۱۴۰۲ پی گرفته شود و با کار تیمی، ایده‌های این واحد به نتیجه مطلوب برسد.
روابط عمومی، با خلق ایده‌های نو به توسعه بازار بیمه ملت کمک کند

روابط عمومی، با خلق ایده‌های نو به توسعه بازار بیمه ملت کمک کند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت: علیرضا یزدان‌دوست مدیر عامل و داوود قاسم‌پور دیزجی رییس هیات مدیره این شرکت، به مناسبت ۲۷ اردیبهشت ماه، روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، با حضور در مدیریت روابط عمومی شرکت، با کارکنان این واحد دیدار و گفتگو کردند.

علیرضا یزدان‌دوست، مدیرعامل بیمه ملت در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، گفت: این روز، بهانه‌ای برای قدردانی از تلاش‌های همکاران روابط عمومی است و بسیار خرسندم که در چنین روزی در جمع شما هستم.

وی با تشکر از اقدامات کم‌نظیر واحد روابط عمومی شرکت طی چند ماه اخیر، گفت: روابط عمومی، نقش مهمی در معرفی برند بیمه ملت به مردم دارد و این واحد، نقش خود را به خوبی ایفا کرده و موفق بوده است، اما با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود، انتظارات بیشتری از مجموعه روابط عمومی وجود دارد.

مدیرعامل بیمه ملت، در ادامه به یکی از ماموریت‌های مدیریت روابط عمومی در سال جدید اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت روابط عمومی، ایده‌پردازی و خلق ایده‌های نو، با ارائه کار‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی جدید، باید در سال جدید پی گرفته شود و با کار تیمی، ایده‌های این واحد به نتیجه مطلوب برسد.

یزدان‌دوست خاطر نشان کرد: روابط عمومی بیمه ملت، این ظرفیت را دارد که با همکاری حوزه‌های فنی و بازاریابی با نیازسنجی درست، ایده‌های جدیدی خلق کند و به بخش توسعه بازار کمک کند.

وی با تاکید بر اینکه روابط عمومی ویترین هر سازمانی است، افزود: کار مهم شما مدیریت این ویترین است و معتقدم باید با مدیریت این ویترین و ارائه مطلوب محصولات و خدمات و ایجاد تنوع در آن، نقاط مناسبی را برای جذب بازار، هدف گرفت.

داود قاسم‌پور دیزجی رئیس هیات مدیره بیمه ملت نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش‌های همکاران مدیریت روابط عمومی گفت: حوزه روابط عمومی، با حوزه رسانه پیوند خورده است و در این بخش نیز مانند کار رسانه‌ای، باید اخلاق حرفه‌ای را رعایت کرد و خوشبختانه، همکاران ما در بخش روابط عمومی، به این موضوع توجه ویژه‌ای دارند.

وی افزود: روابط عمومی چشم، گوش و زبان سازمان و بازوی کمکی مدیریت سازمان برای تحقق اهداف است و ما باید در بیمه ملت، با انسجام تیمی و همراهی، مدیران را برای رسیدن به اهداف سازمان یاری کنیم.

در این مراسم، ادریس سالاری مدیر روابط عمومی بیمه ملت نیز در سخنان کوتاهی، ضمن تشکر از حضور مدیران ارشد شرکت در واحد روابط عمومی گفت: حضور مدیرعامل و رئیس محترم هیات مدیره برای من و تک‌تک همکاران، بسیار ارزشمند بوده و این حضور نشان از نگاه ویژه مدیران ارشد به حوزه روابط عمومی دارد که در صنعت بیمه مغتنم است.

وی خاطر نشان کرد: تلاش خواهیم کرد در نقشه راه آتی، سیاست‌ها و ماموریت‌های هیات مدیره و مدیرعامل محترم را با جدیت در دستور کار قرار دهیم و نقش موثرتری در رسیدن سازمان به اهداف خود ایفا کنیم.

برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر