کد خبر: ۱۸۰۱۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
یزدان‌دوست:

روابط عمومی، با خلق ایده‌های نو به توسعه بازار بیمه ملت کمک کند

مدیرعامل بیمه ملت گفت: با توجه به ظرفیت مدیریت روابط عمومی، ایده‌پردازی و خلق ایده‌های نو، با ارائه کار‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی جدید، باید در سال ۱۴۰۲ پی گرفته شود و با کار تیمی، ایده‌های این واحد به نتیجه مطلوب برسد.
روابط عمومی، با خلق ایده‌های نو به توسعه بازار بیمه ملت کمک کند

روابط عمومی، با خلق ایده‌های نو به توسعه بازار بیمه ملت کمک کند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت: علیرضا یزدان‌دوست مدیر عامل و داوود قاسم‌پور دیزجی رییس هیات مدیره این شرکت، به مناسبت ۲۷ اردیبهشت ماه، روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، با حضور در مدیریت روابط عمومی شرکت، با کارکنان این واحد دیدار و گفتگو کردند.

علیرضا یزدان‌دوست، مدیرعامل بیمه ملت در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، گفت: این روز، بهانه‌ای برای قدردانی از تلاش‌های همکاران روابط عمومی است و بسیار خرسندم که در چنین روزی در جمع شما هستم.

وی با تشکر از اقدامات کم‌نظیر واحد روابط عمومی شرکت طی چند ماه اخیر، گفت: روابط عمومی، نقش مهمی در معرفی برند بیمه ملت به مردم دارد و این واحد، نقش خود را به خوبی ایفا کرده و موفق بوده است، اما با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود، انتظارات بیشتری از مجموعه روابط عمومی وجود دارد.

مدیرعامل بیمه ملت، در ادامه به یکی از ماموریت‌های مدیریت روابط عمومی در سال جدید اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت روابط عمومی، ایده‌پردازی و خلق ایده‌های نو، با ارائه کار‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی جدید، باید در سال جدید پی گرفته شود و با کار تیمی، ایده‌های این واحد به نتیجه مطلوب برسد.

یزدان‌دوست خاطر نشان کرد: روابط عمومی بیمه ملت، این ظرفیت را دارد که با همکاری حوزه‌های فنی و بازاریابی با نیازسنجی درست، ایده‌های جدیدی خلق کند و به بخش توسعه بازار کمک کند.

وی با تاکید بر اینکه روابط عمومی ویترین هر سازمانی است، افزود: کار مهم شما مدیریت این ویترین است و معتقدم باید با مدیریت این ویترین و ارائه مطلوب محصولات و خدمات و ایجاد تنوع در آن، نقاط مناسبی را برای جذب بازار، هدف گرفت.

داود قاسم‌پور دیزجی رئیس هیات مدیره بیمه ملت نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش‌های همکاران مدیریت روابط عمومی گفت: حوزه روابط عمومی، با حوزه رسانه پیوند خورده است و در این بخش نیز مانند کار رسانه‌ای، باید اخلاق حرفه‌ای را رعایت کرد و خوشبختانه، همکاران ما در بخش روابط عمومی، به این موضوع توجه ویژه‌ای دارند.

وی افزود: روابط عمومی چشم، گوش و زبان سازمان و بازوی کمکی مدیریت سازمان برای تحقق اهداف است و ما باید در بیمه ملت، با انسجام تیمی و همراهی، مدیران را برای رسیدن به اهداف سازمان یاری کنیم.

در این مراسم، ادریس سالاری مدیر روابط عمومی بیمه ملت نیز در سخنان کوتاهی، ضمن تشکر از حضور مدیران ارشد شرکت در واحد روابط عمومی گفت: حضور مدیرعامل و رئیس محترم هیات مدیره برای من و تک‌تک همکاران، بسیار ارزشمند بوده و این حضور نشان از نگاه ویژه مدیران ارشد به حوزه روابط عمومی دارد که در صنعت بیمه مغتنم است.

وی خاطر نشان کرد: تلاش خواهیم کرد در نقشه راه آتی، سیاست‌ها و ماموریت‌های هیات مدیره و مدیرعامل محترم را با جدیت در دستور کار قرار دهیم و نقش موثرتری در رسیدن سازمان به اهداف خود ایفا کنیم.

برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم
جواد امام: ظریف یک شخصیت ملی و سرمایه ارزشمند برای ایران است که تلاش‌هایش را نادیده میگیریم؛ ارزش موی گندیده او حتی از کل روسیه و پوتین بیشتر است
از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین
پیروزی حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی در انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین، موقعیت دولت را برای پیشبرد سیاست‌های ریاضتی و اصلاحات اقتصادی تقویت کرد.
حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو
دولت از خانواده‌های دارای دوقلو، سه‌قلو و بیشتر در دهک‌های پایین حمایت مالی می‌کند؛ پرداخت مستمری، کمک‌هزینه تغذیه و خدمات نگهداری از کودکان در این طرح پیش‌بینی شده است.
نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم
ویدئوی منتشرشده از ارتش آزادی‌بخش چین، پرتاب و حملات گروهی پهپاد‌های انتحاری ضدرادار ASN-۳۰۱ را نشان می‌دهد؛ پهپاد‌هایی کم‌هزینه و خودهدایت که برای هدف‌گیری منابع امواج راداری طراحی شده‌اند.
ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟ ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟
ماجرای علی ضیا و شیرین مقدم چیست؟ بررسی کامل شایعات را در این گزارش بخوانید.
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر