کد خبر: ۱۷۹۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۷

سرعت اینترنت در ایران بازهم کاهش یافت

اسپیدتست ماهانه گزارشی درباره سرعت اینترنت ثابت و موبایل در جهان و کشورهای مختلف منتشر می‌کند و حالا در جدیدترین گزارش آن برای ماه آوریل ۲۰۲۳، سرعت اینترنت موبایل در ایران کاهش و سرعت اینترنت ثابت افزایش یافته‌است.
سرعت اینترنت در ایران بازهم کاهش یافت

سرعت اینترنت در ایران بازهم کاهش یافت

مخاطب۲۴ : به نقل از خبر آنلاین ؛‌ وبسایت اسپیدتست به صورت ماهانه گزارشی در خصوص وضعیت اینترنت ثابت و موبایل منتشر می‌کند؛ براساس جدیدترین گزارش این وبسایت در آوریل ۲۰۲۳ سرعت اینترنت موبایل در ایران کاهش و سرعت اینترنت ثابت افزایش اندکی را تجربه کرده‌است. در گزارش اسپیدتست برای آوریل ۲۰۲۳، میانگین سرعت اینترنت موبایل و ثابت در جهان افزایش یافته است که این افزایش برای اینترنت ثابت بیشتر است. سرعت اینترنت موبایل از ۴۱.۵۶ مگابیت بر ثانیه گزارش قبلی به ۴۲.۰۷ مگابیت بر ثانیه افزایش یافته‌است و سرعت اینترنت ثابت هم از ۷۹ مگابیت بر ثانیه به ۸۰.۱۲ مگابیت بر ثانیه رسیده است. در ماه آوریل، سرعت اینترنت ثابت در کشورمان افزایش اندکی را تجربه کرده‌است و سرعت اینترنت موبایل هم کاهش یافته است. در همین راستا شاهد بهبود رتبه کشورمان در بخش اینترنت ثابت و کاهش رتبه در بخش اینترنت موبایل هستیم.

 

طبق گزارش این وبسایت، سرعت اینترنت موبایل در ایران از ۳۶.۳۳ مگابیت بر ثانیه ماه مارس، به ۳۵.۹۸ مگابیت بر ثانیه کاهش یافته است. این تغییر باعث کاهش یک رتبه‌ای جایگاه کشورمان در فهرست اسپیدتست شده است و حالا در رتبه ۶۲ام قرار داریم. در سطح جهان، همچنان سنگاپور بالاترین سرعت را در بخش اینترنت ثابت در اختیار شهروندانش قرار می‌دهد و این سرعت برابر ۲۴۲.۰۱ مگابیت بر ثانیه است. در رتبه دوم شیلی با ۲ پله صعود به چشم می‌خورد. این کشور سرعت ۲۲۲.۴۹ مگابیت بر ثانیه را به شهروندانش ارائه می‌کند. در رتبه‌های بعدی امارات متحده عربی و چین قرار گرفته‌اند.

در بخش اینترنت موبایل جای رتبه اول و دوم جابه‌جا شده است و حالا قطر با سرعت ۱۸۹.۹۸ مگابیت بر ثانیه در رتبه اول به چشم می‌خورد. در رتبه دوم هم امارات متحده عربی با سرعت ۱۷۵.۳۴ مگابیت بر ثانیه خودنمایی می‌کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر