کد خبر: ۱۷۹۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹
رئیس‌جمهور آمریکا قرار است بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار برای ارائه به اوکراین ارائه کند.

بایدن بسته کمک جدیدی به اوکراین اعلام می‌کند

مخاطب24:جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در حین سفرش به هیروشیما برای شرکت در نشست گروه ۷ بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار اعلام خواهد کرد.

خبرگزاری رویترز این خبر را به نقل از یک مقام آمریکایی که اشاره‌ای به نام او نشده گزارش داده است.

ساعاتی قبل‌تر هم گزارش شده بود بایدن به رهبران گروه ۷ اطلاع داده از برنامه مشترک متحدان برای آموزش کار با جنگنده‌های اف-۱۶ به خلبان‌های اوکراینی حمایت می‌کند.

در همین راستا، روز گذشته پایگاه خبری پولیتیکو به نقل از مقام‌های کاخ سفید گزارش داد واشنگتن در حال برنامه‌ریزی برای این احتمال است که درگیری‌های میان اوکراین و روسیه به یک «جنگ منجمد» تبدیل شود.

جنگ منجمد در اصطلاحات روابط بین‌الملل به وضعیتی اطلاق می‌شود که در آن درگیری‌های مسلحانه میان طرف‌ها به پایان رسیده، اما هیچ معاهده صلح یا ساز و کار سیاسی دیگری که بتواند تنش‌ها میان دو طرف را حل و فصل کند ایجاد نشده و جنگ، هر لحظه ممکن است دوباره آغاز شود.

طبق نوشته پولیتیکو، درباره احتمالات مختلف در خصوص احتمال ورود این درگیری به وضعیت انجماد طولانی‌مدت مباحثاتی در نهاد‌های مختلف دولت بایدن و کاخ سفید انجام شده است.

پولیتیکو نوشته وارد شدن درگیری‌های روسیه و اوکراین به چنین وضعیتی برای ایالات متحده و دیگر کشور‌های حامی اوکراین نتیجه‌ای مطلوب خواهد بود، زیرا تعداد درگیری‌های نظامی افت می‌کند، هزینه‌های حمایت از کی‌یف کاهش می‌یابد و از توجه عموم به جنگ کاسته خواهد شد.

پولیتیکو نوشته حتی پیشنهاد چنین برنامه‌ریزی‌هایی می‌تواند اعتماد سران اوکراین به تعهد آمریکا به مسیری که آن‌ها در پیش گرفته‌اند را مخدوش کند، به ویژه با توجه به آن‌ها سیاستمداران جمهوری‌خواه در ماه‌های گذشته بر طبل کاهش حمایت از کی‌یف کوبیده‌اند.

منبع: فارس

 
برچسب ها: جو بایدن
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
طالع بینی امروز title
طالع بینی امروز یا فال امروز، فالیست که هر روز برای هر فرد از متولدین مختلف سال تهیه می‌شود. این مطلب، به صورت روزانه به روز می‌شود. پس می‌توانید هر روز با مراجعه به این صفحه از فال و طالع بینی خود باخبر شوید.
این کودک به پسر "شیشه ای" معروف است!+ فیلم title
استخوان‌های یک پسر ۱۲ ساله آنقدر شکننده است که با کوچکترین تماسی می‌شکنند.
انفجار مرگبار نارنجک حین جستجو در اموال پدربزرگ خانواده!/ سه عضو یک خانواده کشته و زخمی شدند title
انفجار نارنجک منجر به کشته شدن یک عضو خانواده و همچنین زخمی شدن دو نفر دیگر شد.
برخورد مرگبار صاعقه به اعضای یک خانواده/ پیداشدن پسربچه ۶ ساله در کنار پدر مرده!+ فیلم و عکس title
پسربچه ۶ ساله پس از برخورد صاعقه در کنار پدر مرده در حالی که هنوز نفس می کشید پیدا شد.
برگزیده
معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! را می‌خوانید.
زمان دقیق واریز حقوق و مزایای رتبه‌بندی معلمان اعلام شد |خبر جدید از نحوه واریز سود سهام عدالت |شرایط دریافت هدیه ازدواج تامین اجتماعی title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند زمان دقیق واریز حقوق و مزایای رتبه‌بندی معلمان اعلام شد |خبر جدید از نحوه واریز سود سهام عدالت |شرایط دریافت هدیه ازدواج تامین اجتماعی را می‌خوانید.
میزان فوق‌العاده ویژه معلمان و فرهنگیان / آموزش و پرورش باید تلاش کند |قابلیت‌های جدید در اینستاگرام معرفی شد |فوق‌العاده ویژه معلمان و پاسخ به ابهامات آن title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند میزان فوق‌العاده ویژه معلمان و فرهنگیان / آموزش و پرورش باید تلاش کند |قابلیت‌های جدید در اینستاگرام معرفی شد |فوق‌العاده ویژه معلمان و پاسخ به ابهامات آن را می‌خوانید.
این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار