کد خبر: ۱۷۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۳

تاکید وزیر کشور بر برنامه ریزی برای مهار حاشیه نشینی

وزیر کشور گفت: حاشیه نشینی معضل شهر‌ها است و شهرداری‌ها برای مهار این پدیده باید برنامه داشته باشند.
تاکید وزیر کشور بر برنامه ریزی برای مهار حاشیه نشینی

تاکید وزیر کشور بر برنامه ریزی برای مهار حاشیه نشینی

مخاطب۲۴ : به نقل از خبرگزاری صداوسیما ؛ احمد وحیدی عصر امروز در نشست با فرمانداران، شهرداران و رؤسای شورا‌های اسلامی شهر‌های استان گفت: بخشی از راه حل حل مشکل حاشیه نشینی با توجه بیشتر به روستا‌ها حل خواهد شد.

وی گفت: بسیاری از معضلات شهری از حاشیه نشینی آغاز می‌شود که برطرف کردن آن بخشی به مسایل اجتماعی و بخشی به بحث بازآفرینی شهری باز می‌گردد.

وزیر کشور با بیان اینکه عملکرد این نهاد باید از منظر رضایتمندی مردم مورد ارزیابی قرار گیرد گفت: مدیریت شهری باید تلاش کند رضایت مردم را جلب کند چرا که شهر به لحاظ کالبدی، مبلمان و زیباشناختی زمینه‌های نشاط و فعالیت مردم را فراهم می‌کند.

 

وی بر لزوم ایجاد اعتماد به سلامت اداری در شهرداری‌ها هم تاکید کرد و گفت: شهرداری منابع درآمدی و مالی دارد و مهم است مردم احساس کنند در شهرداری‌ها و دهیاری‌ها این منابع روشن و شفاف هزینه می‌شود چرا که شفاف سازی راه مهم اعتمادسازی است و لازم است جلوی گلوگاه‌های فساد را بگیرید.

وزیر کشور با تاکید بر لزوم سرعت دهی به ارائه خدماتی همچون صدور پروانه ساختمانی افزود: این خدمات باید در سامانه خدمات یکپارچه دولت ارائه شود و همه مجوز‌ها از آن مرکز واحد صورت گیرد کما اینکه در حال حاضر بسیاری از کلان شهر‌ها به این سامانه پیوسته اند.

وحیدی با اشاره به اینکه اماکن عمومی در اختیار شهرداری هاست گفت: مسائل اخلاقی و عفاف و حجاب باید در اماکن عمومی رعایت شود و لازم است مراجعه کنندگان به این اماکن حجاب را رعایت کنند و شرط ارائه خدمات منوط به رعایت چارچوب قانونی است.

وی گفت: شهرداری‌ها باید به نوآوری‌ها و خلاقیت‌ها توجه کنند، برای مثال یکی از این موضوعات ارائه صنایع دستی در سطح شهرهاست که می‌توان میادین یا مراکزی برای ارائه آن فراهم کرد.

وزیرکشور گفت: از شهرداران و اعضای شورا‌های شهر و روستا انتظار است تا رابطه نزدیکی با مردم داشته باشند و این خواسته جدی رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور است.

وحیدی در ادامه بر لزوم راه اندازی هرچه سریعتر قطار سریع السیر اصفهان، قم، تهران تاکید کرد و گفت: راه اندازی این قطار، نیازی جدی برای کشور است و باید این موضوع را دنبال کنیم و ضمن بومی کردن این صنعت توسعه آن را دنبال کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر