کد خبر: ۱۷۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴

روسیه و امارات بزرگترین خریداران طلای سبز ایران

امارات با خرید بیش از ۲۵۲ تن پسته با ارزشی بالاتر از ۲.۵ میلیون دلار با فاصله نزدیک نسبت به روسیه در جایگاه دوم خریداران پسته ایران قرار دارد.
روسیه و امارات بزرگترین خریداران طلای سبز ایران

روسیه و امارات بزرگترین خریداران طلای سبز ایران

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایسنا ؛ در نخستین ماه امسال بیش از ۲۰۰۰ تن پسته به کشور‌های مختلف صادر شده که روسیه نخستین مشتری و امارات در جایگاه دوم خریداران این محصول از ایران قرار دارند.

بر اساس آخرین آمار‌های گمرک در فروردین ماه سال جاری بیش از از ۲۳۸۰ تن پسته و مغز پسته به ۲۴ کشور مختلف و ارزشی بالغ بر ۱۵ میلیون و ۵۵ هزار دلار صادر شده است که از نظر وزنی ۲۵۱ درصد و از نظر ارزشی ۲۳۷ درصد کاهش را نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته تجربه کرده است. در نخستین ماه سال گذشته ۷۱۵۰ تن به ارزشی بیش از ۵۰ میلیون و ۶۹۴ هزار دلار انواع پسته و مغز پسته به کشور‌های مختلف صادر شده بود.

ازبکستان، اسپانیا، استرالیا، افغانستان، آلمان، امارات متحده عربی، ایتالیا، پاکستان، تاجیکستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، جمهوری مقدونیه (یوگسلاوی)، چین، ژاپن، سنگاپور، عراق، فدراسیون روسیه، فرانسه، قرقیزستان، قزاقستان، قطر، کانادا، کویت و هند ۲۴ مشتری پسته ایرانی در فروردین ماه امسال بودند.

 

در میان مشتریان این محصول صادراتی ایرانی، روسیه ۳۸۴ تن انواع پسته و مغز پسته به ارزشی بالغ بر دو میلیون و ۷۵۳ هزار دلار نخستین مشتری پسته ایرانی به شمار می‌رود و پس از آن امارات با خرید بیش از از ۲۵۲ تن پسته با ارزشی بالاتر از ۲.۵ میلیون دلار فاصله نزدیک نسبت به روسیه در جایگاه دوم خریداران این محصول قرار می‌گیرد.

عراق، آلمان، تاجیکستان و قرقیزستان دیگر عمده مشتریان انواع پسته و مغز پسته ایرانی در فروردین ماه امسال به شمار می‌روند که هر یک به ترتیب ۱.۶ میلیون دلار، ۱.۳ میلیون دلار، ۱.۱ میلیون دلار و یک میلیون دلار پسته از تاجران ایرانی خریداری کردند.

برچسب ها: امارات روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر