کد خبر: ۱۷۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰

شهریه صد میلیون تومانی دبستان‌های غیرانتفاعی تهران برای سال تحصیلی جدید

نرخ برخی دبستان‌های غیرانتفاعی آنهم در پایتخت و آنهم در چهار منطقه برتر آموزش و پرورش تهران از جمله منطقه یک، ۲، ۳ و ۴، با احتساب کلاس‌های فوق برنامه، توزیع صبحانه و نهار و سرویس به بیش از یکصد میلیون تومان رسیده است.
شهریه صد میلیون تومانی دبستان‌های غیرانتفاعی تهران برای سال تحصیلی جدید

شهریه صد میلیون تومانی دبستان‌های غیرانتفاعی تهران برای سال تحصیلی جدید

مخاطب 24: گفته می‌شود شهریه مدارس غیرانتفاعی جهت ارائه امکانات مختلف و نیز هزینه‌های متفاوت این مدارس از دانش آموزان هر مقطع تحصیلی دریافت می‌شود؛ لذا این افراد می‌توانند با استعلام هزینه مدرسه غیردولتی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ از میزان مبلغ قابل پرداخت برای شهریه مدارس غیرانتفاعی اطلاعات لازم را کسب نماند. اما وقتی وارد گود می‌شوید و قیمت برخی مدرسه‌های غیر انتفاعی آنهم در دبستان‌ها را جویا می‌شوید با اعداد ترسناکی مواجه خواهید شد.

 

 


تب و تاب ثبت نام در مدارس غیرانتفاعی در آستانه امتحانات پایان ترم و مقطع دانش آموزان در کلیه مقاطع بالا گرفته و می‌توان تکاپوی خانواده‌ها برای نام نویسی دانش آموزانشان را در مدارس برتر به شرط آنکه بنیه مالی قوی داشته باشند، به وضوح مشاهده کرد.

در این میان همچون سال‌های گذشته قیمت شفافی از سوی وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی پیش رو اعلام نشده در حالیکه بسیاری از مدارس خوشنام و سختگیر پایتخت حتی لیست‌های ثبت نام خود را تکمیل و به عبارتی فرصت برای ثبت نام سایر دانش آموزان را به دلیل ازدحام برای نام نویسی و تکمیل ظرفیت کلاس‌ها بسته اند.

حال شوخی یا جدی مسئله این است که نرخ برخی دبستان‌های غیرانتفاعی آنهم در پایتخت و آنهم در چهار منطقه برتر آموزش و پرورش تهران از جمله منطقه یک، ۲، ۳ و ۴، با احتساب کلاس‌های فوق برنامه، توزیع صبحانه و نهار و سرویس به بیش از یکصد میلیون تومان رسیده است.

این درحالیست که هرساله آموزش و پروش ادعا می‌کند نرخ‌های افزایش شهریه‌ها را برای مدارس غیرانتفاعی در قالب دستورالعمل و بخشنامه ابلاغ کرده و مدارس موظف به پیروی از آن هستند، اما عملاً به گواه حتی کارمندان ادارات کل مناطق آموزش و پرورش، این بخشنامه‌ها جز کاغذی بلامصرف نیست و بسیاری از مدیران در قالب تبصره‌های من درآوردی و بدون توجه به ابلاغیه‌های آموزش و پرورش، مبادرت به اخذ وجوهی سرسام آور می‌کنند و مدعی هستند مسئولان آموزش و پرورش نرخ‌هایی که اعلام می‌کنند، هزینه‌های جانبی آن‌ها از جمله برنامه‌های فوق برنامه و امکاناتشان را در نظر نمی‌گیرند!

بازدید میدانی خبرنگار پارسینه از برخی مدارس در منطقه سه، چهار، دو و یک و مصاحبه با والدین دانش آموزان حاکی از آن است شهریه ثابت برخی دبستان‌های مشهور، به بیش از هشتاد میلیون تومان افزایش یافته، در حالیکه این نرخ در سال گذشته تحصیلی بین چهل تا پنجاه میلیون تومان بوده و عملاً افزایش نزدیک به صد درصدی را تجربه می‌کنند.

مدیران ارشد این مدارس از طریق اولیامدارس و معاونین خود به شکل غیر رسمی مبالغ را اعلام و حتی وجوه کامل ثبت نام سال آینده را اخذ کرده اند.

این در حالی است که اگر خانواده‌ای تمایل به ثبت نام دانش آموز برای برخی برنامه‌های پرورشی و مهارتی، صرف صبحانه، نهار و یا سرویس داشته باشد، باید مبلغی بین یکصد تا یکصدوبیست میلیون تومان وجه پرداخت نماید.

در مصاحبه با والدین یکی از دانش آموزان که موفق به ثبت نام فرزندش در سال تحصیلی پیش رو در یک دبستان مشهور منطقه چهار تهران داشتیم، وی تأکید کرده که مدیر و موسس این آموزشگاه گفته به دلیل آنچه تورم لجام گسیخته و فروپاشی اقتصادی پیش بینی کرده، چاره‌ای جز افزایش نرخ ثبت نام نداشته و، چون تمایل دارد کیفیت آموزش را بالا نگهدارد، عوامل و کادر مدرسه را از شرایط تورمی ایمن سازد و کلاً در این شرایط توانایی ادامه حیات داشته باشد، چاره‌ای جز افزایش با این شیب نداشته و از سوی دیگر حتی ادعا کرده برخی والدین دانش آموزان به وی پیشنهاد داده اند مبالغ را حتی بالاتر برده تا از کیفیت تحصیلی دانش آموزانشان کاسته نشود!

جالب اینجاست این مبالغ تنها مربوط به دبستان‌های مشهور پایتخت بوده و برخی ادعا‌های والدین دانش آموزان حاکی از آن است که مدیران ارشد مدارس فوق، طی نشست و مذاکره و توافق با استفاده از خلاء‌های موجود و سیستم‌های نظارتی آموزش و پرورش و با توجیه و بهانه‌های سرویس دهی‌های خاص و معلمان گرانقیمت و. به شکلی متحد نسبت به این افزایش قیمت اقدام کرده اند.

از سوی دیگر مدارس دولتی و نمونه دولتی شاخص و توانمند در این مناطق هم اصلا در همان ابتدای امر خیال والدین را برای عدم پذیرش به دلیل تکمیل ظرفیت راحت می‌کنند و عملاً شانسی برای حضور برخی از دانش آموزان وجود ندارد تا بتوانند در دوره دبستان از خدمات ارزانقیمت مدارس دولتی بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در کنار برخی از خانواده‌ها که ثروتمند هستند و علاقمندند فرزندانشان در مدارس خاص با ویژگی‌های برتر تحصیل کنند، برخی والدین نیز هستند که مجبورند به دلیل مشکلات فرزندانشان از قبیل بیماری‌های خاص، عدم تمرکز و نقص توجه و. به مدارسی پناه ببرند که تعداد دانش آموزان کمتر و کیفیت توجه اولیای مدرسه به فرزندان آن‌ها بیشتر است، لذا این هزینه‌های سرسام آور به شکلی ترسناک به این خانواده‌ها تحمیل می‌شود.

اخیراً خبرگزاری تسنیم مدعی شده بود برخی مدارس در پایتخت شهریه‌های شصت میلیون تومانی از والدین دانش آموزان طلب کرده اند، در حالیکه پارسینه گزارش می‌دهد نرخ دبستان‌ها حداقل از این مبلغ آغاز و در پایه‌های متوسطه بالاتر به نزدیک یکصدوپنجاه میلیون تومان برای یک سال تحصیلی می‌رسد.

منبع: تسنیم

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر