کد خبر: ۱۷۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶

توضیح اتحادیه درباره ممنوعیت آب انگور

مصطفی دارایی‌نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان خاطر نشان کرد: حدود ۶۵ حجره در میدان میوه و تره‌بار به آبگیری از میوه‌ها مشغول هستند.
توضیح اتحادیه درباره ممنوعیت آب انگور

توضیح اتحادیه درباره ممنوعیت آب انگور

مخاطب 24: رئیس اتحادیه بارفروشان خاطر نشان کرد: حدود ۶۵ حجره در میدان میوه و تره‌بار به آبگیری از میوه‌ها مشغول هستند؛ این افراد آب انگور و لیمو می‌فروختند که به آن‌ها اعلام کردیم که باید فروش خود را به انگور و لیمو محدود کنند و مجوز فروش آب این میوه‌ها را ندارند. آبگیری از این میوه‌ها باید از سوی واحد‌های صنفی که نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند انجام شود.

مصطفی دارایی‌نژاد در واکنش به خبر ممنوعیت فروش آب انگور در میدان اصلی میوه و تره‌بار، گفت: دادستانی تهران دستور جمع‌آوری واحد‌های صنعتی مستقر در میدان را داده است و اتحادیه نیز با بازرسی کل کشور، تعزیرات و سازمان‌های مربوط در اجرای این دستور همکاری‌های لازم را خواهد کرد. طبق وظیفه به صنف این دستور را اعلام کردیم که به هیچ عنوان نباید در میدان آب انگور گرفته شود و هر واحدی اقدام به این کار کرد شامل تعزیر خواهد شد و با آن برخورد خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا آبگیری از انگور مشمول این دستور شده است یا هر نوع آبگیری دیگر در میدان اصلی میوه و تره‌بار ممنوع شده است؟ افزود: آب لیمو و غوره هم نباید در میدان آبگیری شود؛ چراکه بهداشت نمونه‌هایی از آبگیری‌ها در میدان را آزمایش و سلامت آن‌ها را رد کرده و این موضوع نیز از سوی دادستانی نیز منع شده است.

به گفته رئیس اتحادیه بارفروشان؛ حدود ۶۵ حجره در میدان میوه و تره‌بار به آبگیری از میوه‌ها مشغول هستند؛ این افراد آب انگور و لیمو می‌فروختند که به آن‌ها اعلام کردیم که باید فروش خود را به انگور و لیمو محدود کنند و مجوز فروش آب این میوه‌ها را ندارند. آبگیری از این میوه‌ها باید از سوی واحد‌های صنفی که نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند انجام شود.

این فعال صنفی با بیان اینکه انگور شانی در یک ماه آینده در بازار عرضه خواهد شد، تاکید کرد: این ممنوعیت فروش یک ماه زودتر به اعضای اتحادیه بارفروشان ابلاغ شد که امسال شاهد فروش آب انگور در میدان اصلی میوه و تره‌بار نباشیم؛ اتحادیه این ممنوعیت را به صنف اعلام و در سایت نیز درج کرده است همچنین در میدان بنر نصب کردیم که اعضا به هیچ عنوان حق فروش آب انگور را ندارند.

خرید بلیط، رزرو هتل، تور مسافرتی و... با کمترین قیمت

دارایی‌نژاد با اشاره به ممنوعیت صادرات پیاز و سیب‌زمینی از ابتدای خرداد، تصریح کرد: پیاز دزفول، بندرعباس، جیرفت، کرمانشاه برداشت شده و حجم تولید نیز ۲ برابر سال گذشته است. اگر صادرات پیاز متوقف شود با عرضه این حجم از تولید قیمت پیاز در بازار به کیلویی ۵ تا ۶ هزار تومان خواهد رسید که با این قیمت کشاورزان متضرر خواهند شد؛ چراکه هزینه تولید از سم و کود تا کرایه حمل و نقل حدود ۱۰۰ درصد اضافه پیدا کرده است و این قیمت نمی‌تواند جوابگوی هزینه‌های کشاورزان را بدهد.

وی قیمت پیاز در میدان را کیلویی ۸ تا ۱۲ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت پیاز باید در میدان حداقل ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان باشد که کیلویی ۹ هزار تومان برای کشاورز تمام شود؛ اگر قرار باشد مانع صادرات شوند سال آینده کشاورزان دیگر کشت نخواهند کرد و مجبور به واردات خواهیم شد.

این فعال صنفی با تاکید بر غیر منطقی بودن فروش پیاز کیلویی ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان، اضافه کرد: الگوی کشت باید در ایران جدی گرفته شود به این معنا که حجم تولید و میزان مصرف داخلی و صادرات باید مشخص شود؛ متاسفانه برنامه‌ای برای تولید، مصرف و صادرات نداریم. در یک سال آنقدر حجم تولید بالا می‌رود که مجانی به مردم سیب‌زمینی می‌دهند و سال بعد کشت محدود می‌شود و قیمت‌ها به کیلویی ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان می‌رسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان با اشاره به دنبال کردن الگوی کشت از سوی سرپرست وزارت کشاورزی، گفت: تصمیمات خلق الساعه غیر منطقی، از دید ما کارشناسی نیست؛ اگر تعامل بین بخش خصوصی و دولت ایجاد شود تنظیم بازار دور از دسترس نخواهد بود.

منبع: فردای اقتصاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر