کد خبر: ۱۷۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۰

حضور پررنگ بانک ملت در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

بانک ملت با حضور فعال در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، خدمات و محصولات خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.
حضور پررنگ بانک ملت در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

حضور پررنگ بانک ملت در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت: این بانک با برپایی غرفه‌ای در نمایشگاه، به سوالات بازدیدکنندگان در مورد خدمات و محصولات جدید قابل ارائه به شرکت‌های فعال در عرصه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی پاسخ گفت.

بر اساس این گزارش، کارشناسان بانک ملت و شرکت‌های کارگزاری بانک ملت، بیمه ما، تامین سرمایه بانک ملت، صرافی ملت و به پرداخت ملت در این غرفه در طول دوره برپایی نمایشگاه، پاسخگوی سوالات بازدیدکنندگان خواهند بود.

بر این اساس، غرفه بانک ملت به عنوان بانک انرژی که در بسیاری از ابرپروژه‌ها و پروژه‌های نفتی، پالایشی و پتروشیمی حضور فعالی دارد، مورد توجه متخصصان و دست اندرکاران این عرصه قرار گرفته است.

این گزارش حاکی است، بیست و هفتمین نمایشگاه بین المالی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی سالانه با حضور جمع کثیری از شرکت‌های توانمند داخلی و خارجی در زمینه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در محل دایمی نمایشگاه بین المللی تهران برپا شده است و شرکت‌های فعال در این صنعت در کنار بانک‌ها دستاورد‌ها و محصولات خود را در معرض بازدید دست اندرکاران و متخصصان این صنعت قرار داده اند.

این نمایشگاه در روز‌های ۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آماده استقبال از علاقمندان به حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی خواهد بود.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
برگزیده
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر