کد خبر: ۱۷۸۳۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷

گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی در سازمان منطقه آزاد کیش

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در نشست با کارکنان روابط عمومی سازمان و شرکت‌های تابعه به مناسبت ۲۷ اردیبهشت، برایفای نقش مقتدرانه و برقراری تعامل سازنده روابط عمومی‌ها تاکید کرد.
گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی در سازمان منطقه آزاد کیش

گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی در سازمان منطقه آزاد کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: سعید پورزادی سرپرست سازمان در این نشست که صبح امروز ۲۷ اردیبهشت به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد، ضمن تبریک به تمامی تلاشگران عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی گفت: روابط عمومی‌ها در کنار مدیران سازمان به عنوان مشاوری امین و بازویی توانمند بر مبنای واقعیت‌ها ایفای نقش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه روابط عمومی به عنوان پیشانی سازمان، با ایجاد شور و نشاط، حس پویایی را به جامعه منتقل می‌کند اظهار داشت: روابط عمومی سازمان و شرکت‌های تابعه در دوره سرپرستی بنده با یک روند منطقی و قابل قبول فعالیت کردند و این حوزه با توجه به جایگاه حساس خود، به عنوان پیشانی مجموعه باید همچنان مقتدرانه عمل کند.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با مثبت ارزیابی کردن نتایج کار و فعالیت‌ها در روابط عمومی سازمان خاطرنشان کرد:

هدف روابط عمومی سازمان و شرکت‌های تابعه باید انسجام، همکاری و هماهنگی برای دستیابی به اهداف مهم مجموعه باشد و در همین راستا خروجی و بازخورد کار‌های انجام شده و انعکاس آن از طریق روابط عمومی سازمان، گویای تلاش همکاران ما در تمامی حوزه‌ها است.

پورزادی نقش روابط عمومی را به عنوان چشم بینا و گوش شنوای سازمان، برقراری تعامل سازنده ایجاد، ثروت، فعالیت‌های میدانی، رصد مسائل مختلف و گوشزد به تمامی حوزه‌ها برشمرد و بر تقویت این نقش‌ها تاکید کرد.

سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه عنوان کرد: فعالیت رسانه موجب پویایی شهر، جریان یافتن اخبار و تعامل سازنده می‌شود که روابط عمومی باید این پویایی را مدیریت کند.

پورزادی در بخش دیگر سخنان خود به استفاده از عناصر تحولگرایانه و مبتنی بر عملکرد در حوزه‌های عمرانی زیرساختی سرمایه گذاری و توسعه اشاره کرد و بیان داشت: امسال بنابر دستور رئیس جمهور و دبیرشورای عالی مناطق آزاد به دنبال ایجاد تحول هستیم، بنابراین روابط عمومی نیز باید برنامه تحولی خود را تدوین و اجرا کند تا بتواند به خوبی برای توسعه و اتفاقاتی که در جریان آن رخ می‌دهد، تولید محتوا کند.

وی تولید محتوا در خصوص بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری را یکی از مواردی عنوان کرد که باید به آن توجه شود.

سعید پورزادی برقراری ارتباطات سازنده با عمان، قطر و امارات متحده عربی را از اقداماتی برشمرد که امسال دولت در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار داده است.

هدف گذاری در خصوص دیپلماسی اقتصادی با ایجاد اتاق فکر و بررسی نقاط ضعف و قوت سازمان در این زمینه، همچنین اصلاح ساختار‌ها بر اساس مسئولیت و ماموریت مناطق، از جمله موضوعاتی بود که سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش به آن اشاره کرد.

گفتنی است در پایان این نشست، از کارکنان روابط عمومی سازمان و شرکت‌های تابعه با اهدا لوح تقدیر شد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر