کد خبر: ۱۷۸۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
با برپایی نخستین جشنواره ملی «مهر سپهر»

بانک صادرات ایران از نخبگان هموفیلی کشور تجلیل کرد

​​نخستین جشنواره ملی «مهر سپهر» به همت بانک صادرات ایران و با هدف حمایت از نخبگان ممتاز و موفق کانون هموفیلی ایران برگزار شد.
بانک صادرات ایران از نخبگان هموفیلی کشور تجلیل کرد

بانک صادرات ایران از نخبگان هموفیلی کشور تجلیل کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایرانهمزمان با روز بیمار‌های خاص و صعب‌العلاج و برگزاری این جشنواره، نخبگان و دانشجویان و دانش‌آموزان ممتاز عضو کانون بیماران هموفیلی ایران طی مراسمی با عنوان نخستین جشنواره ملی «مهر سپهر» به همت بانک صادرات ایران و همکاری این کانون مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.

بانک صادرات ایران بر اساس مسئولیت‌پذیری اجتماعی برخاسته از فرهنگ پرمهر پیشکسوتان و همکاران شریف خود و عمل به مسئولیت اجتماعی، در این جشنواره ضمن حمایت از بیماران خاص، تشویق و ترغیب جوانان نخبه، دانش‌آموزان و دانشجویان ممتاز و موفق مبتلا به هموفیلی را نیز در دستور کار خود دارد و نخستین رویداد حمایتی خود در این زمینه را با عنوان جشنواره ملی «مهر سپهر» برگزار کرد.

نازنین فرزادی‌فر، مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره کانون هموفیلی ایران در افتتاحیه این جشنواره با قدردانی صمیمانه از حمایت و توجه مدیرعامل بانک صادرات ایران، افزود: بیماران هموفیلی می‌توانند تاریخ‌ساز باشند. تلاش‌ها و موفقیت‌های نخبگان هموفیلی از این جهت قابل‌توجه و جذاب‌تر است که جوانان، دانشجویان و دانش‌آموزانی در مسیر تحصیل و زندگی با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند، در مقایسه با سایر افراد، موفقیت‌ها و نتایج تلاش‌شان به مراتب تحسین‌برانگیزتر است.

در این جشنواره که با حضور اعضای کانون هموفیلی و خانواده آن‌ها برگزار شد، علاوه بر اجرای برنامه‌های متنوع، از ۵۰ نخبه، دانشجو و دانش‌آموز برتر این کانون تجلیل شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال
به منظور توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و تحقق اهداف تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی، شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
پیام محسن تنابنده به ترامپ! پیام محسن تنابنده به ترامپ!
واکنش محسن تنابنده به اظهارات ترامپ
ساعت حرکت مترو از فردا تغییر می‌کند ساعت حرکت مترو از فردا تغییر می‌کند
زمان آغاز فعالیت متروی تهران همزمان با تغییر ساعات کار ادارات، تغییر یافت.
جشنواره بهار نارنج در گیلان جشنواره بهار نارنج در گیلان
جشنواره بهارنارنج به شماره ۱۰۵۸ در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت ملی رسیده است و از سه‌شنبه یازدهمین جشنواره ملی بهارنارنج در کومله لنگرود واقع در شرق گیلان آغاز بکار کرد.
ایران غنی سازی می‌کند ولی سلاح هسته‌ای ندارد ایران غنی سازی می‌کند ولی سلاح هسته‌ای ندارد
معاون سازمان انرژی اتمی ایران درخصوص اظهارات مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا که عنوان کرده ایران تنها کشوری است که سلاح هسته‌ای ندارد، اما از غنی‌سازی برخوردار است، گفت: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد.
فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد
رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است فیلترینگ یکی از بدترین رفتار‌ها در قبال مردم ایران است و به مخاطرات فرهنگی و امنیتی آن اشاره می‌کند؛ وی همچنین از ناکامی دولت‌ها در مقابله با مافیای فیلتر و تأثیرات منفی آن بر نسل جوان سخن گفت.
تشکر لهستانی‌ها از ایرانیان بابت مهمان نوازی آن‌ها در ۸۰ سال گذشته تشکر لهستانی‌ها از ایرانیان بابت مهمان نوازی آن‌ها در ۸۰ سال گذشته
پس از جنگ جهانی دوم ارتش شوروی ناحیه شرقی لهستان را خالی از سکنه کرد. حالا مردم لهستان مانده بودند و ویرانی‌های جنگ و آوارگی از شهر و دیارشان. لهستانی‌ها مجبور به کوچ شدند. بعضی از آنها راه ایران را در پیش گرفتند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر