کد خبر: ۱۷۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰

قدردانی پوتین از رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور

رئیس‌جمهور روسیه از رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور ایران برای توجه به همکاری‌های بین دو کشور قدردانی کرد.
قدردانی پوتین از رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور

قدردانی پوتین از رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور

مخاطب24:رئیس‌جمهور روسیه از رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور ایران برای توجه به همکاری‌های بین دو کشور قدردانی کرد.

 

 



ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در مراسم امضای سند احداث خط ریلی راهبردی رشت_آستارا گفت: ایجاد مسیر مستقل و بدون وقفه در حمل‌ونقل در مسیر شمال_جنوب برای ما مهم است.

وی ادامه داد: طرح اتصال بنادر روسیه در حاشیه دریای بالتیک به بنادر ایرانی در حاشیه دریای خلیج‌فارس، بعد از ۲۰ سال عملی می‌شود و کالا‌های تجاری از طریق این مسیر ظرف ۱۰ روز منتقل می‌شود در صورتی‌که در حال‎‌حاضر بین ۳۰ تا ۴۵ روز زمان می‌برد.

پوتین گفت: این طرح آغاز اجرای پروژه عظیمی می‌باشد، یعنی تکمیل کریدور حمل‌ونقل بین‌المللی شمال-جنوب. ما مباحث زیادی را داشتیم که ایجاد این مسیرمستقیم و بدون حمل‌ونقل خیلی مهم است. هدف آن اتصال بنادر روسی حاشیه دریای بالتیک و دریا‌های شمالی با بنادر حاشیه دریای خلیج فارس و با اقیانوس هند است.

پوتین ادامه داد: من یادآور می‌شوم که تصمیم اصولی در خصوص کار مشترک روسیه و ایران در طی مذاکرات در سطح عالی در تهران در جولای ۲۰۲۲ اتخاذ شده بود. امروز، این ایده که سابقه‌ای بیست ساله دارد، عملی می‌شود. در این شهر‌های ایرانی، یعنی رشت و آستارا یک راه‌آهن با فاصله ۱۶۲ کیلومتر احداث خواهد شد. این یک هدف کوچک است، اما بالاخره رسیدن به آن به ما فرصتی می‌دهد که در طی مسیر شمال-جنوب حمل‌ونقل بی‌وقفه داشته باشیم.

او تاکید کرد که این مسیر ریلی که خط راه‌آهن رشت-آستارا بخشی از آن خواهد بود، فرصتی برای ایجاد تنوع در مسیر‌های بین‌المللی حمل‌ونقل ایجاد می‌کند.

پوتین تاکید کرد که با اجرای این طرح، «لجستیک بهتری خواهیم داشت، وضعیت اشتغال بهتر می‌شود و جذابیت سرمایه‌گذاری استان‌های روسیه با ایران بیشتر می‌شود.»

او با اشاره به این که مسیر‌های دیگری نیز برای توسعه منطقه‌ای این طرح وجود دارد، بیان کرد «امیدوار هستیم که در اسرع وقت در فرمت سه‌جانبه یعنی با شرکت طرف آذربایجانی، متن موافقت‌نامه همکاری در خصوص توسعه زیرساخت‌های راه‌آهن برای ارسال کالا‌ها از طریق شمال به جنوب را نهایی کنیم.»

رییس جمهور روسیه با اشاره به تعاملات تهران-مسکو در این باره گفت: همان طور که ما تعاملات موفقی در چارچوب این پروژه عظیم داریم، نشان دهنده سطح عالی روابط ایران و روسیه است که ثمربخشی از ویژگی‌های آن است. هم در روسیه و هم در ایران ما اهمیت خاصی برای این موضوع قائل هستیم که ارتباطات دوجانبه تجاری-اقتصادی ادامه بیابد. من مایلم از جنابعالی، آقای رئیسی و جناب آقای علی خامنه‌ای، مقام معظم رهبری بابت آن که توجه دائمی به همکاری‌های دو کشور دارید، قدردانی کنم. این موقعیت را مغتنم شمرده و خواهش می‌کنم خدمت مقام معظم رهبری (بهترین) آرزو‌های من را ابلاغ کنید.

 
برچسب ها: ولادیمیر پوتین
captcha
اخبار داغ
جام جهانی بدون مسی دیگه جام جهانی نمیشود! جام جهانی بدون مسی دیگه جام جهانی نمیشود!
مورینیو: جام جهانی بدون مسی دیگر همان نیست
سوءاستفاده از رویکرد حرفه‌ای تراکتور؛ رسانه ملی محل تقویت همدلی باشد سوءاستفاده از رویکرد حرفه‌ای تراکتور؛ رسانه ملی محل تقویت همدلی باشد
باشگاه تراکتور در واکنش به فضاسازی‌های اخیر و متهم کردن این باشگاه پس از بازی با چادرملو اطلاعیه‌ای منتشر کرد.
۱.۵میلیون کارت ملی هوشمند در ماه های اخیر! ۱.۵میلیون کارت ملی هوشمند در ماه های اخیر!
رئیس سازمان ثبت احوال کشور با تشریح مهم‌ترین اقدامات این سازمان در جریان جنگ تحمیلی اخیر، از صدور مدارک هویتی موقت برای آسیب‌دیدگان جنگ خبر داد.
نرخ سوم بنزین مشخص شد نرخ سوم بنزین مشخص شد
بنزین ۱۰ هزار تومان، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، درباره نرخ سوم بنزین گفت: پس از هماهنگی با همه نهاد‌ها و ارگان‌ها، نرخ سوم بنزین از ۵ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان خواهد رسید.
آخرین اخبار کارت سوخت و سهمیه‌ بنزین خودروها آخرین اخبار کارت سوخت و سهمیه‌ بنزین خودروها
رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، در خصوص آخرین اخبار سهمیه بنزین و کارت سوخت خودروها و لیست سهمیه بنزین انواع خودرو گقت، در این طرح به‌طور تقریبی ماهانه ۳۰ لیتر سهمیه بنزین به هر عضو خانوار اختصاص پیدا می‌کند و داشتن خودرو شرط دریافت این سهمیه نخواهد بود
بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به روسیه از آغاز ۲۰۲۶! بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به روسیه از آغاز ۲۰۲۶!
اوکراین یکی از بزرگترین حملات پهپادی خود را از زمان آغاز جنگ انجام داده است که منجر به آتش‌سوزی در یک انبار توزیع کالا در نزدیکی مسکو و کشته شدن دست‌کم شش نفر در طول شب شده است.
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»