کد خبر: ۱۷۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰

قیمت دلار بازهم ریزش می‌کند؟

در هفته جاری، قیمت دلار چند محدوده حساس را از دست داده است و امروز دلار به زیر محدوده مقاومتی ۵۲ هزار و ۲۰۰ تومان رسید. اما آیا ریزش قیمت دلار ادامه دارد؟
قیمت دلار بازهم ریزش می‌کند؟

قیمت دلار بازهم ریزش می‌کند؟

مخاطب24:قیمت دلار امروز ۲۷ اردیبهشت ماه در بازار آزاد به ۵۱ هزار تومان رسید. به نظر می‌رسد که این کانال، کانال مهمی برای بازار است، چون روند بازار در روز‌های آینده را مشخص می‌کند. پیش از این چند محدوده حمایتی برای دلار عنوان شده بود که این محدوده‌ها از دست رفت و دلار امروز در بازار آزاد با قیمت ۵۱ هزار تومان معامله شد.

 

 


در هفته جاری، قیمت دلار چند محدوده حساس را از دست داده است و امروز دلار به زیر محدوده مقاومتی ۵۲ هزار و ۲۰۰ تومان رسید. اما آیا ریزش قیمت دلار ادامه دارد؟

البته بازار از روز گذشته انتظار افزایش قیمت دلار را داشت. چون در آخرین ساعات روز دوشنبه و قبل از تعطیلات خبر رسید که معامله دلار در بازار عراق ممنوع شده و مردم انتظار داشتند چنین خبری باعث افزایش قیمت دلار شود. اما فعالان اقتصادی اعلام کردند که چنین خبری سوخته بوده و نمی‌تواند تاثیر افزایشی بر بازار بگذارد.

 

 


دلار چقدر ریزش می‌کند؟

اکنون معامله‌گران چشم به تابلوی قیمت دلار دارند که ببینند آیا دلار زیر قیمت ۵۲ هزار و ۲۰۰ تومان ماندگار می‌شود یا نه. به عقیده این عده اگر دلار در این محدوده قیمتی بماند، احتمال افزایش عرضه در بازار وجود دارد و دلار کاهش بیشتری را تجربه می‌کند. اما اگر دلار بتواند خود را به بالای این رقم برساند، سیگنال افزایش قیمت صادر می‌کند و حداقل نمی‌توان انتظار ریزش بیشتر قیمت را داشت.

از طرف دیگر، اخبار سیاسی دیگری در دو روز گذشته منتشر شده است. یکی خبر سفر قریب‌الوقوع پادشاه عمان به ایران است. وزیر اقتصاد ایران اعلام کرده که این سفر به زودی انجام می‌شود. همزمان با انتشار این خبر، بسیاری می‌گویند علت این سفر فقط اقتصادی نیست و احتمالا سلطان عمان حامل پیام برجامی برای ایران است. اگر چنین باشد باید انتظار داشت که رسیدن سلطان عمان به ایران با کاهش بیشتر قیمت دلار همراه شود.

خبر دیگری که رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرده آزادسازی منابع بلوکه شده ایران در کشور‌های دیگر است. خبری که برای چندمین بار از طریق بانک مرکزی اعلام می‌شود و دیگر اثر خود بر بازار را از دست داده است. معامله‌گران معتقدند آنچه فرزین و دیگر روسای بانک مرکزی درباره آزادسازی منابع بلوکه شده ارزی اعلام می‌کنند، جنبه اجرایی ندارد و فقط نوعی خبردرمانی است.

چون چند روز قبل بود که رسما اعلام شد خبری از آزادسازی ۷ میلیارد دلار منابع بلوکه شده ایران در کره جنوبی نیست و نهایتا ایران می‌تواند در قبال این دارایی‌ها، کالا‌های بشردوستانه‌ای مانند دارو را وارد کند. برای همین است که این خبر فرزین هم نوعی خبر سوخته در بازار ارز محسوب می‌شود و نمی‌تواند تاثیر کاهشی بر بازار بگذارد و حتی تاثیر آن منفی است. چون معامله‌گران بر این باورند که هرگاه قیمت دلار میل به افزایش پیدا می‌کند، دولت سعی می‌کند با این اخبار بازار را مدیریت کند.

در مجموع می‌توان گفت فعلا روند بازار ارز، یک روند با ثبات و آرام است و خبر سیاسی یا اقتصادی خاصی که بتواند قیمت‌ها را تغییر دهد وجود ندارد.

منبع: تجارت نیوز

 
برچسب ها: قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر