کد خبر: ۱۷۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۸

طعنه سنگین ستاره پیشین پرسپولیس به بازیکنان استقلال و سپاهان

حمید درخشان کاپیتان و سرمربی اسبق پرسپولیس در انتقاد به صحبت‌های برخی بازیکنان استقلال و سپاهان علیه سرخ‌پوشان گفت: وقتی به تیم‌های حریف امتیاز دادند و صدر را به پرسپولیس واگذار کردند ناگهان داوری‌ها مشکوک شد و تبانی تعیین کننده نتایج!
طعنه سنگین ستاره پیشین پرسپولیس به بازیکنان استقلال و سپاهان

طعنه سنگین ستاره پیشین پرسپولیس به بازیکنان استقلال و سپاهان

مخاطب24:تمرین عصر سه شنبه گذشته پرسپولیس، سه مهمان ویژه داشت که با حضور خود رنگ و بوی خاصی به تمرین سرخپوشان تهرانی دادند.

 

 


حمید درخشان، حمید استیلی و عارف محمدوند سه سرخپوش اسبق در تمرین روز سه شنبه پرسپولیس حاضر بودند و ضمن خوش و بش با کادر فنی و بازیکنان برای آن‌ها آرزوی موفقیت کردند. در همین ارتباط با حمید درخشان تماس گرفتیم تا در خصوص دلیل حضورش در این تمرین و مسائل دیگر به گفتگو بپردازیم.

حمید درخشان که به نظر می‌رسید توپ پُری هم از برخی کُری خوانی‌ها و اتهامات علیه پرسپولیس داشت به خبرورزشی گفت: ابتدا باید از یحیی گل محمدی و افشین پیروانی تشکر کنم که تلفنی تماس گرفتند و هماهنگی لازم به عمل آمد تا به اتفاق دوستان خوبم حمید استیلی و عارف محمدوند سر تمرین پرسپولیس حاضر شویم. خیلی هم دوستان محبت نشان دادند و برخورد خوبی هم با کادرفنی و بازیکنان تیم داشتیم. بچه‌ها در تمرین بسیار سرحال نشان دادند و به نظر می‌رسید عزم بازیکنان برای پیروزی در آخرین بازی و قهرمانی در لیگ جزم شده است.

از سرمربی سابق پرسپولیس پرسیدیم که توصیه‌ای به یحیی گل محمدی داشته یا نه که پاسخ داد: نه! من به خودم اجازه نمی‌دهم به یحیی گل محمدی توصیه‌ای داشته باشم. ماشالله یحیی خودش الان یکی از بهترین و با تجربه‌ترین مربیان فوتبال ایران است و خدا را شکر خیلی خوب چه به لحاظ فنی، چه مدیریتی و چه روحی و روانی آماده قهرمانی کرده است. تیم خیلی خوب مهیای هفته آخر شده و مهم‌ترین فاکتوری که من دیدم اتحاد و همدلی در تیم بود. این همدلی نزد پیشکسوتان و تیم، هواداران و تیم و مدیریت باشگاه و تیم پرسپولیس هم وجود دارد و باعث قوت قلب برای کسب قهرمانی در لیگ برتر است.

وی ضمن اشاره به مصاحبه‌های برخی بازیکنان تیم‌های رقیب علیه نتایج پرسپولیس، یادآور شد: چه طور همین آقایان وقتی بالای جدول بودند حرف از تبانی یا ناداوری نمی‌زدند؟ ۴ امتیاز از پرسپولیس جلو بودند و آن زمان هم داوری‌ها خوب بود و هم تبانی در کار نبود، اما وقتی به تیم‌های حریف امتیاز دادند و صدر را به پرسپولیس واگذار کردند ناگهان داوری‌ها مشکوک شد و تبانی تعیین کننده نتایج! این حرف‌ها بی ربط است و خجالت آور که من فوتبالی آن را نمی‌پذیرم. این مصاحبه‌ها نشان دهنده شخصیت برخی افراد است که در زمین مسابقه زور ندارند و تلاش می‌کنند با مصاحبه کردن و انگ زدن اشتباهات خود را توجیه کنند.

درخشان همچنین افزود: من حداقل به یاد نمی‌آورم یحیی گل محمدی در پایان فصل گذشته یا همین امسال که صدر جدول را از دست داده بود حرف از تبانی زده یا به تیم‌های رقیب اتهامی وارد کند. شاید نسبت به برخی داوری‌ها اعتراضی نشان داد، اما به رقیبان خود احترام گذاشت درحالی که به نظر می‌رسد رقیبان هیچ احترامی‌برای پرسپولیس که نه بلکه برای خودشان قائل نباشند. انتظار من و امثال حمید درخشان که عمری را در فوتبال این مملکت سپری کردیم این است که رسانه‌ها هم خیلی به این آدم‌ها و حرف‌ها نپردازند.

کاپیتان اسبق پرسپولیس تصریح می‌کند: من مصاحبه‌ای از یک بازیکن دیدم که قهرمانی احتمالی پرسپولیس را زشت خوانده بود! اسمی نمی‌آورم، اما دست من بود به جای قرارداد ۱۵ میلیارد تومانی با کمترین کارآیی این آقا به او یک میلیارد تومان هم برای یک فصل نمی‌دادم. این آقا حق دارد این حرف‌ها را بزند، چون می‌خواهد قراردادش تمدید شود و لابد بزرگ تری هم در تیمش نیست که جلوی او را بگیرد. بازیکن دیگری دو تا شوت زده و علیه پرسپولیس مصاحبه می‌کند. باز هم اسم نمی‌آورم، اما مگر محمود فکری شوت نمی‌زد؟ مگر محمود فکری با شوت از راه دور در دربی گل نمی‌زد؟ این همه مصاحبه می‌کرد و علیه پرسپولیس کُری می‌خواند؟ به تیم رقیب تهمت می‌زد؟ من نمی‌دانم چه بلایی بر سر این فوتبال آمده که حرمت‌ها به راحتی شکسته می‌شود و سیک هم جلودارش نیست. البته این وظیفه باشگاه است که با چنین بازیکنان حرمت شکنی برخورد کند، اما به نظر نمی‌رسد چنین اراده‌ای وجود داشته باشد.

حمید درخشان در پایان می‌گوید: با تمام این تفاسیر در حال حاضر چه در لیگ برتر و چه جام حذفی تنها رقیب پرسپولیس خود پرسپولیس است و بچه باید بی‌توجه به این اظهارات بی‌ارزش کار خود را انجام دهند. با این تمرینی که از کادرفنی و بازیکنان پرسپولیس دیدم و با روحیه بچه‌ها به علاوه همدلی همه پرسپولیسی‌ها قهرمانی حق این تیم است. پرسپولیس در روز آخر خیلی چیز‌ها را ثابت کرده و با قدرت قهرمان لیگ برتر خواهد شد. دوستان هم بهتر است به فکر بازی روز آخر خود باشند که نبازند یا امتیاز از دست ندهند!

 
برچسب ها: پرسپولیس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.