کد خبر: ۱۷۷۸۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۰

صدور کارت ملی هوشمند "یک‌ماه" می‌شود

بنا بر اعلام رئیس سازمان ثبت احول کشور، پس از صدور کارت‌های ملی هوشمند معوقه، زمان صدور کارت‌های ملی یک‌ماه خواهد شد.
صدور کارت ملی هوشمند  یک‌ماه  می‌شود

صدور کارت ملی هوشمند

مخاطب24:هاشم کارگر در تشریح آخرین وضعیت صدور کارت‌های ملی هوشمند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عقب‌افتادگی دو سال و ۶ ماهه‌ای در حوزه صدور و تحویل کارت‌های ملی وجود داشت که حدود ۱۰ میلیون کارت ملی هوشمند را شامل می‌شد که خوشبختانه اواخر سال گذشته ۱۰ میلیون کارت صادر و بدهی قبلی به اتمام رسید.

 

 


وی تصریح کرد: در تلاش هستیم نیمه اول سال جاری حدود ۵ میلیون ثبت‌نام جدید که بخشی مربوط به سال ۱۴۰۰ و اکثریت آن مربوط به سال ۱۴۰۱ است را تحویل دهیم تا به این ترتیب در صورت همراهی و همکاری شرکا ثبت‌نام کارت‌های ملی هوشمند را در نیمه دوم سال جاری بروز کنیم و تحویل کارت هر متقاضی در کمتر از یک ماه انجام شود.

کارگر افزود: بر اساس آنچه که پیشتر نیز در رسانه‌ها اطلاع‌رسانی شده است، تمامی کارت‌های ملی تا سال ۱۴۰۵ اعتبار خواهند داشت؛ اما برای موضوع تمدید کارت‌های ملی یکی از اقداماتی که دنبال می‌کنیم باز مطالعه و تحقیق مجدد برای کارت‌های ملی است و قطعاً برای تمدید بعد از سال ۱۴۰۵ این موضوع و موارد بسیار دیگری در مطالعات مدنظر قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور تصریح کرد: در تمدید کارت‌های ملی باید چهره جدید افراد ثبت شود که در مطالعات همه راهکار‌های مناسب و بهره‌گیری از فناوری‌های بروز مورد تحقیق قرار می‌گیرد. کارت‌های ملی فعلی نیز قابلیت‌های زیادی دارد، اما برای بهره‌برداری از این قابلیت‌ها نیازمند کارت‌خوان‌های متفاوتی است که شاید بعضاً امکان استفاده از این قابلیت‌ها را دشوار کرده است.

 

 


معاون وزیر کشور در پاسخ به سؤالی درباره سامانه تشخیص چهره ایرانیان گفت: پردازش تصویر در حوزه‌های مختلف در دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ درحقیقت احراز هویت باید غیرحضوری باشد بر همین اساس باید سامانه‌ای وجود داشته باشد که به لحاظ چهره تشخیص انجام و اصالت هویتی فرد را احراز کند. این سامانه در حال حاضر مبتنی بر توان داخلی تولید و در حال استفاده است و در آینده نیز سامانه‌های دیگر سازمان ثبت احوال کشور همانند "هدا" از سامانه تشخیص چهره استفاده خواهند کرد.

وی درباره تعویض شناسنامه‌ها اظهار کرد: برای تعویض شناسنامه‌ها بازه زمانی نگذاشتیم، اما توصیه جدی ما این است که حتما برای تعویض شهروندان اقدام کنند به این ترتیب هم اطلاعات آن‌ها در پایگاه داده‌های ثبت احوال به روز می‌شود و هم از بسیاری سو استفاده‌ها جلوگیری خواهد شد و البته امکان دارد تا چندی دیگر پس از هماهنگی با دستگاه‌های مختلف بازه زمانی برای تعویض شناسنامه‌ها تعریف کنیم.

کارگر درباره زمان لازم برای تعویض و صدور شناسنامه‌های جدید گفت: در سازمان ثبت احوال زمان صدور شناسنامه‌ها یک تا سه روز زمان می‌برد، اما زمان ارسال آن‌ها توسط پست و رسیدن به دست متقاضی موضوعی است که به شرکت پست ارتباط دارد و در شهر‌های بزرگ طولانی‌تر است.

وی درباره ارائه آمار‌های ثبتی از سوی سازمان ثبت احوال کشور افزود: سازمان ثبت احوال سازمانی است که هر آماری ارائه می‌دهد مبتنی بر داده‌های ثبتی است لذا این آمار قابل اتکا هستند. نرخ باروری بر همین اساس برای سال ۱۴۰۰ محاسبه و اعلام شد و به‌زودی نرخ باروری برای سال ۱۴۰۱ نیز محاسبه و اعلام خواهد شد.

معاون وزیر کشور درباره صدور گواهی ولادت و فوت الکترونیک نیز گفت: در تلاش هستیم فرایند‌ها را الکترونیک کنیم در همین راستا ظرف یک ماه آینده بحث الکترونیک شدن گواهی‌های ولادت و فوت اجرایی خواهد شد.

 
برچسب ها: کارت ملی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه
باشگاه القادسیه عربستان با مهاجم تیم ملی فوتبال ایتالیا به توافق رسید و قرارداد امضا کرد. رقم این قرارداد ۷۰ میلیون یورو اعلام شده است.
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟ چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟
آلودگی هوا آثار مختلفی روی بدن انسان‌ها دارد؛ اما با برخی اقدامات می‌توان این آثار منفی را کاهش داد.
برگزیده
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟ دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟
طی روز‌های گذشته رانندگان و کاربران در ایران و به‌ویژه تهران، برای پیدا کردن مسیر دچار مشکل شده‌اند.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر