کد خبر: ۱۷۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۲

پیش بینی بازار سهام امروز ۲۷ اردیبهشت

اصلاح زمانی به این معناست که بازار از نظر قیمتی افت خیلی سنگینی نمی‌کند، اما رشد هم نخواهد داشت. در چنین مواقعی معمولا بازار شروع به کف سازی می‌کند تا سهام مختلف دست به دست شده و سرمایه گذاران، سبد سهام خود را تغییر دهند.
پیش بینی بازار سهام امروز ۲۷ اردیبهشت

پیش بینی بازار سهام امروز ۲۷ اردیبهشت

پیش بینی بورس - مخاطب24:معمولا حتی در پرشتاب‌ترین رشد‌ها هم بازار اصلاحاتی خواهد داشت که چنین اصلاح‌هایی حداقل یک ماه طول می‌کشند. این اصلاح‌ها از نظر تحلیلگران، ضروری هستند چراکه پتانسیل بازار را برای یک رشد مجدد، بالا می‌برند. از طرفی درصورتی که پس از اصلاح، بازار سقف قبلی خود را بشکند و رشدی دوباره داشته باشد، در اصلاح پس از آن می‌توان کف قبلی را یک حمایت مستحکم برای بازار دانست.

 

 


حالا هم در شرایطی که اکثر تحلیلگران معتقدند شاخص کل بورس تا پایان امسال به ارتفاع ۳ میلیون واحد خواهد رسید، اما اصلاح فعلی را اتفاق بدی نمی‌دانند. البته که در نوع اصلاح و گمانه زنی‌هایی که درخصوص دخالت سازمان بورس در این اصلاح مطرح می‌شد، اختلاف نظر‌هایی بین کارشناسان وجود دارد، اما به طور کلی هیچ کدام از کارشناسان وقوع یک اصلاح را بد نمی‌دانند.

حقیقی‌ها بیشتر فروشنده اند تا خریدار
حالا اصلاح قیمتی اتفاق افتاده و فقط مانده اصلاح زمانی، تا سهم‌ها دوباره نفس بگیرند و برای حرکت جدید خود آماده شوند. البته طی این مدت برخی نماد‌ها همچنان به رشد خود ادامه می‌دهند و برخی دیگر، افت بیشتری نسبت به کلیت بازار خواهند داشت. اما در نمای کلی از بازار، می‌توان انتظار افت با شیب بسیار کمتر و حتی درجا زدن را داشت.

روز دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان کمتر از روز یکشنبه بود و از نظر ارزش معاملات هم می‌توان این طور برداشت کرد که فعلا بازار در حال درجا زدن است.

 

 


البته شاخص کل در روز یکشنبه مثبت بود، اما خروج حدود ۲۱۰ میلیارد تومان پول از بازار نشان می‌دهد همچنان سرمایه گذاران حقیقی نسبت به روند کوتاه مدت بازار خیلی هم خوش بین نیستند.

ارزش معاملات باید بالا برود
نکته مثبت معاملات یکشنبه و دوشنبه این بود که شاخص قدرت خریداران حقیقی دوباره به بالای عدد یک بازگشته و ترس حقیقی‌ها از ماندن در بازار کمتر شده است.

با توجه به روند معاملات روز دوشنبه، برای امروز می‌توان بازار پرعرضه‌تر نسبت به روز دوشنبه را متصور بود که درصورت افزایش ارزش معاملات خرد، شاخص‌ها هم می‌توانند رشد داشته باشند. در غیر این صورت باید انتظار منفی شدن شاخص‌ها را داشت.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.