کد خبر: ۱۷۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۲

پیش بینی بازار سهام امروز ۲۷ اردیبهشت

اصلاح زمانی به این معناست که بازار از نظر قیمتی افت خیلی سنگینی نمی‌کند، اما رشد هم نخواهد داشت. در چنین مواقعی معمولا بازار شروع به کف سازی می‌کند تا سهام مختلف دست به دست شده و سرمایه گذاران، سبد سهام خود را تغییر دهند.
پیش بینی بازار سهام امروز ۲۷ اردیبهشت

پیش بینی بازار سهام امروز ۲۷ اردیبهشت

پیش بینی بورس - مخاطب24:معمولا حتی در پرشتاب‌ترین رشد‌ها هم بازار اصلاحاتی خواهد داشت که چنین اصلاح‌هایی حداقل یک ماه طول می‌کشند. این اصلاح‌ها از نظر تحلیلگران، ضروری هستند چراکه پتانسیل بازار را برای یک رشد مجدد، بالا می‌برند. از طرفی درصورتی که پس از اصلاح، بازار سقف قبلی خود را بشکند و رشدی دوباره داشته باشد، در اصلاح پس از آن می‌توان کف قبلی را یک حمایت مستحکم برای بازار دانست.

 

 


حالا هم در شرایطی که اکثر تحلیلگران معتقدند شاخص کل بورس تا پایان امسال به ارتفاع ۳ میلیون واحد خواهد رسید، اما اصلاح فعلی را اتفاق بدی نمی‌دانند. البته که در نوع اصلاح و گمانه زنی‌هایی که درخصوص دخالت سازمان بورس در این اصلاح مطرح می‌شد، اختلاف نظر‌هایی بین کارشناسان وجود دارد، اما به طور کلی هیچ کدام از کارشناسان وقوع یک اصلاح را بد نمی‌دانند.

حقیقی‌ها بیشتر فروشنده اند تا خریدار
حالا اصلاح قیمتی اتفاق افتاده و فقط مانده اصلاح زمانی، تا سهم‌ها دوباره نفس بگیرند و برای حرکت جدید خود آماده شوند. البته طی این مدت برخی نماد‌ها همچنان به رشد خود ادامه می‌دهند و برخی دیگر، افت بیشتری نسبت به کلیت بازار خواهند داشت. اما در نمای کلی از بازار، می‌توان انتظار افت با شیب بسیار کمتر و حتی درجا زدن را داشت.

روز دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان کمتر از روز یکشنبه بود و از نظر ارزش معاملات هم می‌توان این طور برداشت کرد که فعلا بازار در حال درجا زدن است.

 

 


البته شاخص کل در روز یکشنبه مثبت بود، اما خروج حدود ۲۱۰ میلیارد تومان پول از بازار نشان می‌دهد همچنان سرمایه گذاران حقیقی نسبت به روند کوتاه مدت بازار خیلی هم خوش بین نیستند.

ارزش معاملات باید بالا برود
نکته مثبت معاملات یکشنبه و دوشنبه این بود که شاخص قدرت خریداران حقیقی دوباره به بالای عدد یک بازگشته و ترس حقیقی‌ها از ماندن در بازار کمتر شده است.

با توجه به روند معاملات روز دوشنبه، برای امروز می‌توان بازار پرعرضه‌تر نسبت به روز دوشنبه را متصور بود که درصورت افزایش ارزش معاملات خرد، شاخص‌ها هم می‌توانند رشد داشته باشند. در غیر این صورت باید انتظار منفی شدن شاخص‌ها را داشت.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید
آیا می دانستید برج رادکان دقیق ترین تقویم سنگی جهان است؟ شاهکار خواجه نصیرالدین طوسی که با مهندسی شگفت انگیز، تنها تقویم سنگی جهان برای تعیین دقیق فصول و آغاز زمستان در اول دی است
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر