کد خبر: ۱۷۷۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۷

ششمین همایش آموزشی طرح شوکا در پایتخت فرهنگ وهنر

مدیرعامل بیمه البرز در ششمین همایش آموزشی طرح شوکا و در جمع نمایندگان فروش شعب اصفهان، شهرکرد و کاشان بر رعایت اخلاق حرفه‌ای در صنعت بیمه تاکید و گفت: بیمه البرز به عنوان یک شرکت پیشرو در بازار بیمه، فروش مبتنی بر آگاهی و صداقت و ایجاد مزیت‌های جدید و نوآورانه را سرلوحه کار خود قرار داده است.
ششمین همایش آموزشی طرح شوکا در پایتخت فرهنگ وهنر

ششمین همایش آموزشی طرح شوکا در پایتخت فرهنگ وهنر

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز: موسی رضایی در این نشست که به میزبانی اصفهان برگزار شد با تشریح رسالت بیمه زندگی شوکا، تقویت صنعت بیمه را در گرو ورود به بازار بیمه‌های زندگی دانست و از اجرای طرح تشویقی برای نمایندگانی که موفق به فروش بیش از دو هزار و ۵۰۰بیمه نامه شوکا شوند، خبر داد.

وی خطاب به شبکه فروش اصفهان بعنوان پایتخت فرهنگ و هنر کشورمان گفت: طرح شوکا نه تنها توسعه‌ای در بیمه‌های زندگی و تضمین کننده آتیه هموطنان است بلکه در حوزه فرهنگ سازی هم پیشگام است چرا که جنبه‌های تشویقی در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و همچنین حفظ محیط زیست دارد. از این رو انتظار می‌رود نمایندگان فروش این استان در جذب مشتریان الگو باشند.

مدیرعامل بیمه البرز در این نشست با تاکید بر لزوم راه اندازی مجتمع تخصصی بیمه‌های زندگی در استان اصفهان از نمایندگان برتر این شعب قدردانی کرد.

برچسب ها: بیمه البرز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر