کد خبر: ۱۷۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۱

معاون قلیچدار اوغلو استعفا کرد

معاون حزب اپوزیسیون »جمهوری خلق» به ریاست «کمال قلیچدار اوغلو» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه، استعفای خود را اعلام کرد.
معاون قلیچدار اوغلو استعفا کرد

معاون قلیچدار اوغلو استعفا کرد

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «انورسال ادی‌گوزل» معاون حزب اپوزیسیون جمهوری خلق به ریاست «کمال قلیچداراوغلو» نامزد ریاست‌جمهوری ترکیه بعد از انتقادات مطرح شده پس از اعلام نتایج انتخابات، از سِمتش در این حزب استعفا کرد.

طبق گزارش پایگاه خبری «العربی الجدید»، گوزل شب گذشته (دوشنبه، ۱۵مه) نامه استعفای خود را در حساب توئیتری‌اش منتشر کرد که به نظر می‌رسد اولین پیامد شکست ائتلاف مخالفان در انتخابات پارلمانی و ریاست‌جمهوری ترکیه در روز یکشنبه باشد.

در نامه استعفای او آمده است: «من وظایف خود در حزب جمهوری خلق را به دلیل فضای منفی شکل گرفته ترک می‌کنم؛ حزبی که در آن به عنوان معاون رئیس حزب، مسئول فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت می‌کردم. آن هم در حالی که همه سیستم‌های جمع‌آوری داده‌ها در شب انتخابات کار می‌کردند و هیچ نقصی [در روند فعالیت‌های ما]وجود نداشت».

 

وی افزود: «از سال ۲۰۱۸ در این سِمت مشغول به کار بودم تا در مرحله انتخابات آسیبی به رهبر حزب وارد نشود و اکنون به دلیل فضای منفی که در عصر روز انتخابات برای افکار عمومی ایجاد شده، وظایف خود را ترک می‌کنم».

عصر روز برگزاری انتخابات، حزب جمهوری خلق نتایج اولیه انتخابات را که از طریق خبرگزاری رسمی پخش می‌شد، زیر سوال برد. «منصور یاواش» و «اکرم امام اوغلو» شهرداران آنکارا و استانبول، در آغاز شمارش آرا و اعلام نتایج تاکید کرده بودند ارقامی که در دست دارند، برخلاف آنچه در خبرگزاری «آناتولی» اعلام می‌شود، نشان‌دهنده پیروزی قلیچداراوغلو بر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور فعلی این کشور است.

این اقدام با انتقاد شدید افکار عمومی ترکیه روبه‌رو شد؛ اما ائتلاف مخالفان بعداً نتایج اعلام‌شده را پذیرفت و تاکنون درخواست زیادی برای تجدیدنظر در انتخابات صورت نگرفته است.

روز گذشته (دوشنبه، ۱۵مه) شورای عالی انتخابات ترکیه اعلام کرد با توجه به این که هیچ یک از نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری نتوانستند در دور اول بیش از ۵۰ درصد آرا را کسب کنند، دور دوم انتخابات در تاریخ ۲۸ مه (هفتم خرداد) برگزار خواهد شد.

برچسب ها: ترکیه انتخابات
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.