کد خبر: ۱۷۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۱

معاون قلیچدار اوغلو استعفا کرد

معاون حزب اپوزیسیون »جمهوری خلق» به ریاست «کمال قلیچدار اوغلو» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه، استعفای خود را اعلام کرد.
معاون قلیچدار اوغلو استعفا کرد

معاون قلیچدار اوغلو استعفا کرد

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «انورسال ادی‌گوزل» معاون حزب اپوزیسیون جمهوری خلق به ریاست «کمال قلیچداراوغلو» نامزد ریاست‌جمهوری ترکیه بعد از انتقادات مطرح شده پس از اعلام نتایج انتخابات، از سِمتش در این حزب استعفا کرد.

طبق گزارش پایگاه خبری «العربی الجدید»، گوزل شب گذشته (دوشنبه، ۱۵مه) نامه استعفای خود را در حساب توئیتری‌اش منتشر کرد که به نظر می‌رسد اولین پیامد شکست ائتلاف مخالفان در انتخابات پارلمانی و ریاست‌جمهوری ترکیه در روز یکشنبه باشد.

در نامه استعفای او آمده است: «من وظایف خود در حزب جمهوری خلق را به دلیل فضای منفی شکل گرفته ترک می‌کنم؛ حزبی که در آن به عنوان معاون رئیس حزب، مسئول فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت می‌کردم. آن هم در حالی که همه سیستم‌های جمع‌آوری داده‌ها در شب انتخابات کار می‌کردند و هیچ نقصی [در روند فعالیت‌های ما]وجود نداشت».

 

وی افزود: «از سال ۲۰۱۸ در این سِمت مشغول به کار بودم تا در مرحله انتخابات آسیبی به رهبر حزب وارد نشود و اکنون به دلیل فضای منفی که در عصر روز انتخابات برای افکار عمومی ایجاد شده، وظایف خود را ترک می‌کنم».

عصر روز برگزاری انتخابات، حزب جمهوری خلق نتایج اولیه انتخابات را که از طریق خبرگزاری رسمی پخش می‌شد، زیر سوال برد. «منصور یاواش» و «اکرم امام اوغلو» شهرداران آنکارا و استانبول، در آغاز شمارش آرا و اعلام نتایج تاکید کرده بودند ارقامی که در دست دارند، برخلاف آنچه در خبرگزاری «آناتولی» اعلام می‌شود، نشان‌دهنده پیروزی قلیچداراوغلو بر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور فعلی این کشور است.

این اقدام با انتقاد شدید افکار عمومی ترکیه روبه‌رو شد؛ اما ائتلاف مخالفان بعداً نتایج اعلام‌شده را پذیرفت و تاکنون درخواست زیادی برای تجدیدنظر در انتخابات صورت نگرفته است.

روز گذشته (دوشنبه، ۱۵مه) شورای عالی انتخابات ترکیه اعلام کرد با توجه به این که هیچ یک از نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری نتوانستند در دور اول بیش از ۵۰ درصد آرا را کسب کنند، دور دوم انتخابات در تاریخ ۲۸ مه (هفتم خرداد) برگزار خواهد شد.

برچسب ها: ترکیه انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر