کد خبر: ۱۷۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰

تدابیر ویژه بانک ملی ایران برای تمرکز بر خدمات رسانی شایسته در نمایشگاه کتاب

بانک ملی ایران با مدرن‌ترین تجهیزات و به روزترین زیر ساخت‌های خدمات مالی دیجیتال در نظر گرفته شده در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران حضور یافت تا آمادگی خود را برای عمل به مسئولیت اجتماعی و حمایت همه جانبه و گسترده از فعالان و اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی اعلام نماید.
تدابیر ویژه بانک ملی ایران برای تمرکز بر خدمات رسانی شایسته در نمایشگاه کتاب

تدابیر ویژه بانک ملی ایران برای تمرکز بر خدمات رسانی شایسته در نمایشگاه کتاب

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ این بانک به عنوان حامی و بانک عامل با مدرن‌ترین تجهیزات و به روزترین زیر ساخت‌های خدمات مالی دیجیتال در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و علاقمندان به حوزه کتاب و کتابخوانی خدمات مالی گسترده ارائه خواهد داد.

افزون بر این این بانک با تمرکز بر بهبود خدمات رسانی با تعامل به ارائه راهکار، ایده و محصول خود جهت حل مسائل مختلف مالی موسسات فرهنگی، ناشران و فعالان کتاب می‌پردازد.

بانک ملی ایران برای تمرکز بر خدمات رسانی شایسته و مطلوب به فعالان و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی و همچنین به موسسات فرهنگی و ناشران کتاب در نمایشگاه کتاب تدابیر و تمهیدات ویژه و مختلفی با استقرار به روزترین و کامل‌ترین دستگاه‌های عملیات بانکی و زیر ساخت‌های پشتیبانی در محوطه بیرونی و داخل سالن مصلی اندیشیده است.

بر این اساس، بانک ملی ایران با افتتاح حساب حضوری، صدور کارت‌های نقدی و هدیه، ثبت نام در سامانه بام و بله، ارائه خدمات بانکداری الکترونیکی، توزیع ۲۰۰۰ دستگاه کارتخوان و همچنین نصب و استقرار ۱۵ دستگاه خودپرداز، ۳ دستگاه خودروی سیار در محوطه بیرونی، ۸ دستگاه کیوسک غیرنقدی، ۳ دستگاه خـودپـرداز وجـه نقـد، ۴ باجه حضوری و غیرحضوری برای صدور کارت هدیه، ۸ دستگاه SRS، ۲ ربات ارائه دهنده خدمت مالی و یک باجه بانکداری الکترونیک به بازدیدکنندگان و ناشران کتاب خدمت رسانی می‌کند.

از طرف دیگر بانک ملی ایران با صرف هزینه و اختصاص اعتبار به ارزش بیش از ۶۰۰ میلیار ریال در حوزه‌های تامین کاغذ، ایجاد غرفه، توزیع بن کارت، ایجاد تبلیغات محیطی و ... به برپایی نمایشگاه کمک کرده است.

لازم به ذکر است، علیرغم زیرساخت‌های مصلی بانک ملی ایران تدابیر و برنامه ریزی‌های دقیقی را برای عدم قطعی و رفع اختلال اندیشیده است که در زمان بروز اختلال، خودبخود کار با روش‌های بعدی پیش رود.

گفتنی است، بانک ملی ایران با حضور در این نمایشگاه به نمایش و معرفی آخرین اقدامات، دستاورد‌ها و توانمندی‌های خود خواهد پرداخت و از سویی دیگر به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و علاقمندان به حوزه کتاب و کتابخوانی خدمات مالی گسترده ارائه خواهد داد.

بانک ملی ایران با تمرکز بر خدمات رسانی شایسته به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی تا ۳۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ صبح الی ۸ عصر در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران، سالن شبستان پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر