کد خبر: ۱۷۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰

تدابیر ویژه بانک ملی ایران برای تمرکز بر خدمات رسانی شایسته در نمایشگاه کتاب

بانک ملی ایران با مدرن‌ترین تجهیزات و به روزترین زیر ساخت‌های خدمات مالی دیجیتال در نظر گرفته شده در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران حضور یافت تا آمادگی خود را برای عمل به مسئولیت اجتماعی و حمایت همه جانبه و گسترده از فعالان و اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی اعلام نماید.
تدابیر ویژه بانک ملی ایران برای تمرکز بر خدمات رسانی شایسته در نمایشگاه کتاب

تدابیر ویژه بانک ملی ایران برای تمرکز بر خدمات رسانی شایسته در نمایشگاه کتاب

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ این بانک به عنوان حامی و بانک عامل با مدرن‌ترین تجهیزات و به روزترین زیر ساخت‌های خدمات مالی دیجیتال در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و علاقمندان به حوزه کتاب و کتابخوانی خدمات مالی گسترده ارائه خواهد داد.

افزون بر این این بانک با تمرکز بر بهبود خدمات رسانی با تعامل به ارائه راهکار، ایده و محصول خود جهت حل مسائل مختلف مالی موسسات فرهنگی، ناشران و فعالان کتاب می‌پردازد.

بانک ملی ایران برای تمرکز بر خدمات رسانی شایسته و مطلوب به فعالان و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی و همچنین به موسسات فرهنگی و ناشران کتاب در نمایشگاه کتاب تدابیر و تمهیدات ویژه و مختلفی با استقرار به روزترین و کامل‌ترین دستگاه‌های عملیات بانکی و زیر ساخت‌های پشتیبانی در محوطه بیرونی و داخل سالن مصلی اندیشیده است.

بر این اساس، بانک ملی ایران با افتتاح حساب حضوری، صدور کارت‌های نقدی و هدیه، ثبت نام در سامانه بام و بله، ارائه خدمات بانکداری الکترونیکی، توزیع ۲۰۰۰ دستگاه کارتخوان و همچنین نصب و استقرار ۱۵ دستگاه خودپرداز، ۳ دستگاه خودروی سیار در محوطه بیرونی، ۸ دستگاه کیوسک غیرنقدی، ۳ دستگاه خـودپـرداز وجـه نقـد، ۴ باجه حضوری و غیرحضوری برای صدور کارت هدیه، ۸ دستگاه SRS، ۲ ربات ارائه دهنده خدمت مالی و یک باجه بانکداری الکترونیک به بازدیدکنندگان و ناشران کتاب خدمت رسانی می‌کند.

از طرف دیگر بانک ملی ایران با صرف هزینه و اختصاص اعتبار به ارزش بیش از ۶۰۰ میلیار ریال در حوزه‌های تامین کاغذ، ایجاد غرفه، توزیع بن کارت، ایجاد تبلیغات محیطی و ... به برپایی نمایشگاه کمک کرده است.

لازم به ذکر است، علیرغم زیرساخت‌های مصلی بانک ملی ایران تدابیر و برنامه ریزی‌های دقیقی را برای عدم قطعی و رفع اختلال اندیشیده است که در زمان بروز اختلال، خودبخود کار با روش‌های بعدی پیش رود.

گفتنی است، بانک ملی ایران با حضور در این نمایشگاه به نمایش و معرفی آخرین اقدامات، دستاورد‌ها و توانمندی‌های خود خواهد پرداخت و از سویی دیگر به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و علاقمندان به حوزه کتاب و کتابخوانی خدمات مالی گسترده ارائه خواهد داد.

بانک ملی ایران با تمرکز بر خدمات رسانی شایسته به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی تا ۳۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ صبح الی ۸ عصر در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران، سالن شبستان پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر