کد خبر: ۱۷۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰
عضو کمیسیون اقتصادی:

توسعه چک دیجیتال گام بزرگی برای سلامت اقتصادی کشور است

​عضو کمیسیون اقتصادی مجلس استفاده از چک دیجیتال را مانع مهمی برای صدور چک‌های بدون اعتبار و گام بزرگی برای سلامت اقتصادی کشور ارزیابی کرد.
توسعه چک دیجیتال گام بزرگی برای سلامت اقتصادی کشور است

توسعه چک دیجیتال گام بزرگی برای سلامت اقتصادی کشور است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: غلامرضا مرحبا، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این مطلب افزود: نظام بانکی کشور در حال حرکت به سمت چک دیجیتال است و با توسعه استفاده از این چک، جعل و صدور چک بلامحل محدود شده و از بین خواهد رفت. با استفاده از قانون جدید چک می‌توان صدور چک‌های بدون اعتبار را به حداقل رساند که قدم بزرگی در مسیر سلامت اقتصادی کشور است.

وی افزود: باید برای ممانعت از استفاده از چک به عنوان برات یا سند مدت‌دار تمهیداتی اندیشیده شود تا چک به وظیفه اصلی خود که در قانون تجارت برای آن طراحی شده، بازگردد و بر همان اساس مورد استفاده قرار گیرد. افرادی که به دلیل استفاده نادرست از چک به زندان افتاده‌اند و خانواده آنان از هم متلاشی شده‌اند، کم نیستند و تنها دلیل آن هم استفاده نادرست و دقت ناکافی در صدور چک است.

مرحبا تاکید کرد: هر اندازه نحوه صدور چک به سمتی برده شود که صادرکننده صرفا بر اساس اعتبار خود چک صادر کند، صدور چک بلامحل غیر ممکن خواهد شد و امکان سوء استفاده از آن بین خواهد رفت و بر همین اساس تبعات حقوقی آن را هم شاهد نخواهیم بود.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با عرضه «چکنو» (چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران) موفق به توسعه استفاده از چک دیجیتال شده به نحوی که مشتریان این بانک از دی‌ماه سال گذشته تاکنون با صدور بیش از ۱۵۷ هزار فقره چکنو موفق به انجام مبادلات پولی خود شده و از این میزان تاکنون بیش از ۳۰ هزار فقره کارسازی شده است. صدور چکنو بدون نیاز مراجعه به شعبه، در هر زمان، مکان، بدون سقف مبلغی و بدون امکان جعل از طریق نرم‌افزار همراه بانک صادرات ایران صادر می‌شود. دارندگان حساب جاری در بانک صادرات ایران می‌توانند با فعال‌سازی چکنو از طریق همراه‌بانک، به آسانی نسبت به صدور چکنو و انتقال و کارسازی آن در هر ساعت از شبانه‌روز به صورت آنلاین اقدام و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر