کد خبر: ۱۷۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۳
تبعات اظهارنظر رییس باشگاه پورتو؛

حمله پرتغالی‌ها به مهدی طارمی!

صحبت‌های اخیر رییس باشگاه پورتو حاشیه ساز شده است.
حمله پرتغالی‌ها به مهدی طارمی!

تبعات اظهارنظر رییس باشگاه پورتو؛ حمله پرتغالی‌ها به مهدی طارمی!

مخاطب24:پورتو در هفته سی و دوم لیگ پرتغال در حالی برابر تیم کاسا پیا ۲ بر ۱ به پیروزی رسید که حواشی زیادی در این بازی وجود داشت. درگیری اعضای نیمکت دو تیم در جریان مسابقه و به ویژه بعد از به ثمر رساندن گل دوم پورتو در وقت‌های اضافه باعث بیشتر شدن این حاشیه‌ها شد.

 

 


به گزارش طرفداری، این موضوع واکنش «پینتو داکوستا» رئیس باشگاه پورتو را هم به دنبال داشت. وی در خصوص جنجال‌های این مسابقه و برنامه‌های ضد فوتبال برابر پورتو گفت:

تا وقتی که در فوتبال پرتغال فقط نزدیک به ۵۰ درصد یک مسابقه بازی می‌شود، هرگز پیشرفت نخواهد کرد. به نظر می‌رسد فقط ۵۱ دقیقه از ۹۰ دقیقه بازی می‌شود. تا زمانی که این چیز‌ها مجاز است و صحنه‌هایی از بازیکنانی را می‌بینید که با کوچک‌ترین لمس یا حتی بدون لمس و برخورد، خودشان را روی زمین می‌اندازند، فوتبال پرتغال پیشرفت نخواهد کرد.
این اظهارات رئیس باشگاه پورتو بازتاب زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشت و ناخودآگاه حمله هواداران تیم‌های رقیب پورتو به بازیکنان پورتو از جمله مهدی طارمی را به دنبال داشت.

طارمی که سومین فصل حضورش در تیم پورتو و چهارمین فصل حضورش در فوتبال پرتغال را تجربه می‌کند، از سال نخست انتقالش به این کشور همواره به «تمارض» و «شیرجه زدن» برای گرفتن پنالتی در محوطه جریمه حریفان متهم شده است.

این اتفاق بار‌ها و بار‌ها فوتبال پرتغال را تحت تاثیر قرار داده و انتقادات زیادی را از مهاجم ایران به دنبال داشته است. حتی باوجود استفاده از تکنولوژی کمک داور ویدئویی (VAR) در فوتبال پرتغال، این چالش و حساسیت همواره برای داوران پرتغالی نسبت به طارمی وجود داشته است.

با انعکاس صحبت‌های اخیر رئیس باشگاه پورتو، بسیاری از کاربران پرتغالی در توییتر اعلام کرده‌اند که آیا منظور پینتو داکوستا طارمی است؟

البته «اوتاویو» و «پپه» هم دو بازیکن دیگر پورتو هستند که نامشان در کنار طارمی و در واکنش علیه ادعای داکوستا مطرح شده است.

«این را به اوتاویو، طارمی، اوانیلسون و گالنو بگو» واکنش یکی از کاربران پرتغالی به صحبت‌های داکوستا است.

 
برچسب ها: لیگ پرتغال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود! منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود!
منچسترسیتی با درخشش فودن و هالند دورتموند را ۴-۱ شکست داد و نشان داد هنوز قدرت برتر اروپاست. بررسی کامل جزئیات بازی و نمایش تاکتیکی شاگردان گواردیولا.
صابر رفت صابر رفت
خبر تلخ در صبح پائیزی تمام ایران را شوکه کرد و صابر کاظمی برای همیشه پر کشید.
فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل
آغاز فصل برای فیورنتینا فاجعه‌بار بود و حالا با اخراج پیولی، نگرانی از سقوط به سری B جدی‌تر از همیشه است. آیا امیدی به بازگشت وجود دارد؟
صفحه خبر بالای تصاویر