کد خبر: ۱۷۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۳

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ به چه صورت خواهد بود؟
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:در پایان معاملات دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، شاخص کل بورس ۱۵ هزار و ۴۷۵ واحد نسبت به روز کاری گذشته صعود کرد و تا سطح ۲ میلیون و ۳۰۱ هزار و ۳۸۰ واحد بالا آمد. بازدهی این شاخص مثبت ۶۸ صدم درصد بوده است.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با رشد ۳ هزار و ۸۳۷ واحدی در رقم ۷۵۲ هزار و ۴۴۱ واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص مثبت ۵۱ صدم درصد بوده است.

شاخص کل فرابورس نیز با افزایش ۲۰۹ واحدی به رقم ۲۸ هزار و ۶۹۰ واحد رسید. شاخص هم‌وزن فرابورس هم روند صعودی داشت و با رشد هزار و ۵۴ واحد به سطح ۱۳۶ هزار و ۲۰۳ واحد رسید.

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به ۱۲۹ هزار و ۳۳۹ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۱۰۵ هزار و ۲۲ میلیارد تومان بود که ۸۱ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز شامل می‌شود.

ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۱۸ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۱۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس چهارشنبه

رضا گلستانی، کارشناس بازار سرمایه، می‌گوید: وضعیت چند روز گذشته بازار سرمایه تفاوت معناداری با اوضاع سال ۹۹ دارد و افت قیمت شدید سهم‌ها در چند روز گذشته از منطق خاصی پیروی نکرده است.

وی با تاکید بر اینکه باید این وضعیت هرچه زودتر مهار شده و اعتماد به بازار سهام بازگردد، ادامه داد: روند صعودی بازار سرمایه با توجه متناسب با وضعیت هر سهم، می‌تواند تداوم داشته باشد و ترسی که در روز‌های اخیر بر بازار سایه افکنده، موقتی است.

به نقل از نبض بازار، این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: نهاد‌های حاضر در بازار سرمایه باید دست به دست یکدیگر بدهند تا اعتماد از دست رفته دوباره به این بازار بازگردد و آنچه که در روز‌های اخیر از بین رفته است، مجددا ترمیم شود.

شاخص بورس تهران در جریان معاملات دیروز و امروز بیش از ۸۶ هزار واحد رشد کرد تا به محدوده ۲۳ درصدی فیبوناچی موج قبلی خود واکنش مثبتی را نشان بدهد.

بازار با مثبت‌شدن در معاملات اخیر نشان داد که به اعداد و ارقام مدنظر تکنیکالیست‌ها رسیده است؛ همچنین اندیکاتور RSI که روز شنبه به سمت اعداد و ارقام منفی در حرکت بود، توانست به عدد ۵۰ واحدی برگردد تا همچنان محدوده حمایتی خط روند اندیکاتور RSI نقطه امیدی برای اهالی تکنیکالیست بازار سرمایه باشد.

تحلیلگران بنیادی بازار سرمایه همچنان معتقد هستند که شاخص بورس تهران می‌تواند به اعداد و ارقام بالاتر برسد؛ زیرا همچنان انتظارات تورمی بالایی در جامعه وجود دارد و نرخ دلار بالای ۵۰ هزار تومان در بازار آزاد در حال معامله‌شدن است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر