کد خبر: ۱۷۶۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۱
مجوز قبولی اتکایی از مؤسسات بیمه داخلی شرکت بیمه پاسارگاد، به جهت دارا بودن شرایط اجرایی آیین نامه اعطای مجوز قبولی اتکایی و همچنین براساس قابلیت‌های فنی، علمی و اجرایی سال‌های گذشته این شرکت، توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران تا تاریخ ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ تمدید شد.

مجوز قبولی اتکایی بیمه پاسارگاد تمدید شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بیمه پاسارگاد: شرکت بیمه پاسارگاد که در سال گذشته بهترین رتبه را از منظر تغییرات نسبت خسارت به خود اختصاص داده و فعالیت‌های عملیاتی این شرکت نسبت به سایر شرکت‌های بیمه‌ای کمترین ریسک را متحمل شده، توانست مجوز قبولی اتکایی از موسسات بیمه داخلی را برای شانزدهمین سال تمدید نماید.

براساس این گزارش، مجوز قبولی اتکایی شرکت بیمه پاسارگاد باتوجه به دارابودن شرایط ماده ۱۹ آیین نامه شماره ۱۰۰ مصوب شورای عالی بیمه، توسط بیمه مرکزی تمدید شد.

همچنین این شرکت در طول دوره فعالیت خود همواره موفق به کسب سطح یک توانگری مالی شده و درسال ۱۴۰۱ این نسبت برای بیمه پاسارگاد برابر با ۳۰۴ درصد را به خود اختصاص داده است.

لازم به ذکر است که شرکت بیمه پاسارگاد از ۵ آبان ماه سال ۱۳۸۶ مجوز قبولی اتکایی از موسسات بیمه داخلی را از بیمه مرکزی دریافت کرده و با صدور اولین گواهی قبولی در سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را در این بخش نیز آغاز کرده و این مجوز تاکنون همه ساله تمدید شده است.

شرکت بیمه پاسارگاد در سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را با سرمایه ۴۵ میلیارد تومانی آغاز کرده و تا پایان سال ۱۴۰۱سرمایه خود را به بیش از ۵ هزار و ۸۱۷ میلیارد تومان افزایش داده و ارزش سهام آن نیز از ۱۳۲ هزار میلیارد تومان فراتر رفته است.

آمار مربوط به تغییرات نسبت خسارت شرکت‌ها نیز نشان می‌دهد، در سال گذشته بیمه پاسارگاد «بپاس» بهترین رتبه را به خود اختصاص داده است و فعالیت‌های عملیاتی این شرکت نسبت به سایرین کمترین ریسک را متحمل شده است.

برچسب ها: بیمه پاسارگاد
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
طالع بینی امروز title
طالع بینی امروز یا فال امروز، فالیست که هر روز برای هر فرد از متولدین مختلف سال تهیه می‌شود. این مطلب، به صورت روزانه به روز می‌شود. پس می‌توانید هر روز با مراجعه به این صفحه از فال و طالع بینی خود باخبر شوید.
این کودک به پسر "شیشه ای" معروف است!+ فیلم title
استخوان‌های یک پسر ۱۲ ساله آنقدر شکننده است که با کوچکترین تماسی می‌شکنند.
انفجار مرگبار نارنجک حین جستجو در اموال پدربزرگ خانواده!/ سه عضو یک خانواده کشته و زخمی شدند title
انفجار نارنجک منجر به کشته شدن یک عضو خانواده و همچنین زخمی شدن دو نفر دیگر شد.
برخورد مرگبار صاعقه به اعضای یک خانواده/ پیداشدن پسربچه ۶ ساله در کنار پدر مرده!+ فیلم و عکس title
پسربچه ۶ ساله پس از برخورد صاعقه در کنار پدر مرده در حالی که هنوز نفس می کشید پیدا شد.
برگزیده
معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! را می‌خوانید.
زمان دقیق واریز حقوق و مزایای رتبه‌بندی معلمان اعلام شد |خبر جدید از نحوه واریز سود سهام عدالت |شرایط دریافت هدیه ازدواج تامین اجتماعی title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند زمان دقیق واریز حقوق و مزایای رتبه‌بندی معلمان اعلام شد |خبر جدید از نحوه واریز سود سهام عدالت |شرایط دریافت هدیه ازدواج تامین اجتماعی را می‌خوانید.
میزان فوق‌العاده ویژه معلمان و فرهنگیان / آموزش و پرورش باید تلاش کند |قابلیت‌های جدید در اینستاگرام معرفی شد |فوق‌العاده ویژه معلمان و پاسخ به ابهامات آن title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند میزان فوق‌العاده ویژه معلمان و فرهنگیان / آموزش و پرورش باید تلاش کند |قابلیت‌های جدید در اینستاگرام معرفی شد |فوق‌العاده ویژه معلمان و پاسخ به ابهامات آن را می‌خوانید.
این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار