کد خبر: ۱۷۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۷

سفر هیأت سعودی به لیبی برای بازگشایی سفارت این کشور

یک هیأت سعودی با هدف بازگشایی سفارت این کشور در لیبی که از سال ۲۰۱۴ تاکنون بسته است، به طرابلس پایتخت لیبی سفر کرد.
سفر هیأت سعودی به لیبی برای بازگشایی سفارت این کشور

سفر هیأت سعودی به لیبی برای بازگشایی سفارت این کشور

مخاطب۲۴ : وزارت خارجه لیبی روز یکشنبه میزبان یک هیأت از سوی وزارت خارجه عربستان بود که با هدف زمینه سازی بازگشایی سفارت این کشور به طرابلس پایتخت لیبی سفر کرده‌اند.

«راشد ابوغفه» مدیر اداره امور مالی و اداری در وزارت خارجه لیبی در جریان دیدار با این هیأت سعودی تاکید کرد: روابط میان دو کشور تاریخی و ریشه دار است. دولت وحدت ملی لیبی (دولت انتقالی) خواهان تقویت این روابط و حرکت رو به جلو آن در چارچوب منافع دو کشور است.

مقامات عربستان سعودی در می ۲۰۱۴ سفارت این کشور در لیبی و کنسولگری آن در طرابلس را بستند. بعد از این اقدام بود که سعودی‌ها تمام اعضای هیأت‌های دیپلماتیک خود را به وسیله ارسال یک هواپیمای ویژه از لیبی خارج کردند.

 


مقامات سعودی در آن زمان اعلام کردند که این اقدام در پی شرایط امنیتی بی ثبات لیبی صورت می‌گیرد.

پیش از عربستان، مقامات عراقی، سفارت خود را در لیبی بعد از گذشت ۹ سال بازگشایی کردند. عراقی‌ها در آوریل گذشته با هدف تقویت روابط میان این کشور و لیبی سفارت خود را در طرابلس بازگشایی کرده و فعالیت‌های دیپلماتیک را در این کشور ازسر گرفتند.

احمد الصحاف، سخنگوی وزارت خارجه عراق اعلام کرده بود که عراق برای تقویت روابط دوجانبه با لیبی و اهتمام به ارائه خدمات به شهروندان عراقی در این کشور، تصمیم به بازگشایی سفارت خود در لیبی گرفته است.

ماه گذشته نیز حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و نجلاء المنقوش، وزیر خارجه و همکاری‌های بین‌المللی لیبی، در گفتگوی تلفنی، ضمن تبریک متقابل ماه مبارک رمضان، درباره گسترش روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه ایران در این گفتگو، از وزیر خارجه لیبی برای سفر به تهران دعوت کرد که مورد استقبال وی قرار گرفت. بازگشایی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لیبی و اعزام سفیر به این کشور آفریقایی، دیگر محور گفتگو‌های دو وزیر بود.|مهر 

برچسب ها: لیبی عربستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر