کد خبر: ۱۷۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵

خبر تازه وزیر دولت رئیسی درباره قیمت آب و برق

وزیر نیرو گفت: براساس بند «ل» تبصره ۱۵ قانون بودجه در بخش آب و برق مکلف هستیم یارانه مصارف مازاد بر الگو را قطع کنیم که به صورت پلکانی این اتفاق می‌افتد.
خبر تازه وزیر دولت رئیسی درباره قیمت آب و برق

خبر تازه وزیر دولت رئیسی درباره قیمت آب و برق

مخاطب۲۴ : وزیر نیرو گفت: براساس بند «ل» تبصره ۱۵ قانون بودجه در بخش آب و برق مکلف هستیم یارانه مصارف مازاد بر الگو را قطع کنیم که به صورت پلکانی این اتفاق می‌افتد.

علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعتقاد ما این است که با طرح پاداش صرفه‌جویی مصارف عمده مشترکان نسبت به سال گذشته به شدت کاهش می‌یابد و این امکان وجود دارد که اگر مشترکی رعایت نکرد، مشمول نرخ‌های بالا شود که این موضوع امسال اجرایی خواهد شد.

وی افزود: براساس بند «ل» تبصره ۱۵ قانون بودجه در بخش آب و برق مکلف هستیم یارانه مصارف مازاد بر الگو را قطع کنیم که به صورت پلکانی این اتفاق می‌افتد.

 

محرابیان در خصوص دستور ویژه رئیس جمهور برای پیگیری حق‌آبه هیرمند، گفت: عصر امروز، جلسه مهمی را در این زمینه برگزار می‌شود که تصمیمات جدیدی در آن اخذ خواهد شد و مراتب آن را بعد از جلسه، اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وزیر نیرو در خصوص سیاست‌گذاری‌ها در خصوص صادرات و واردات برق، اذعان داشت: سیاست ما از سال گذشته در موضوع واردات و صادرات تغییر کرد، به گونه‌ای که اکنون مبادله برق داریم و هر زمان شبکه داخلی نیاز به برق داشته باشد برق را وارد و زمانی که برق مازاد داشته باشیم آن را صادر می‌کنیم.

وی ادامه داد: در چهار ماه گرم سال تلاش می‌کنیم که تراز واردات را افزایش دهیم تا برق داخل تامین شود، اما این بدین معنا نیست که صادرات برق نداشته باشیم چرا که ممکن است از یک نقطه یکهزار مگاوات وارد و به یک نقطه ۵۰ مگاوات صادر کنیم، اما در مجموع تراز را مثبت خواهیم کرد به نحوی که برق مورد نیاز تامین شود.

وزیر نیرو با بیان این‌که "برای بخش خانگی، اداری و تولیدی برنامه‌های متنوعی را تعریف کرده‌ایم"، گفت: در بخش خانگی طرح پاداش صرفه‌جویی در نظر گرفته شده و این طرح به منظور این‌که بتوانیم برق پایدار را برای همه بخش‌ها تامین کنیم اجرایی می‌شود و هر مشترک که میزان مصرف برق خود را نسبت به سال گذشته کاهش دهد مشمول این طرح خواهد شد.

وی افزود: سوال می‌شود که چند مگاوات امکان صرفه‌جویی وجود دارد که باید گفت، میزان مصارف متفاوت است؛ الگو در تابستان در مناطق عادی ۳۰۰ کیلووات و در مناطق گرمسیری ۳۰۰۰ کیلووات ساعت تعریف شده است و اگر مشترکی صرفه‌جویی داشته باشد مشمول پاداش می‌شود.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: همه مردم می‌توانند از این حق برخوردار باشند و شرایط را طوری پیش بینی کردیم که هیچ سقفی برای کاهش مصرف‌ها وجود نداشته باشد و از مردم خواهش می‌کنیم از این فرصت برای کاهش مصرف و برخورداری از پاداش نهایت استفاده را کنند.|تسنیم 

برچسب ها: وزیر نیرو آب برق
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.