کد خبر: ۱۷۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵

خبر تازه وزیر دولت رئیسی درباره قیمت آب و برق

وزیر نیرو گفت: براساس بند «ل» تبصره ۱۵ قانون بودجه در بخش آب و برق مکلف هستیم یارانه مصارف مازاد بر الگو را قطع کنیم که به صورت پلکانی این اتفاق می‌افتد.
خبر تازه وزیر دولت رئیسی درباره قیمت آب و برق

خبر تازه وزیر دولت رئیسی درباره قیمت آب و برق

مخاطب۲۴ : وزیر نیرو گفت: براساس بند «ل» تبصره ۱۵ قانون بودجه در بخش آب و برق مکلف هستیم یارانه مصارف مازاد بر الگو را قطع کنیم که به صورت پلکانی این اتفاق می‌افتد.

علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعتقاد ما این است که با طرح پاداش صرفه‌جویی مصارف عمده مشترکان نسبت به سال گذشته به شدت کاهش می‌یابد و این امکان وجود دارد که اگر مشترکی رعایت نکرد، مشمول نرخ‌های بالا شود که این موضوع امسال اجرایی خواهد شد.

وی افزود: براساس بند «ل» تبصره ۱۵ قانون بودجه در بخش آب و برق مکلف هستیم یارانه مصارف مازاد بر الگو را قطع کنیم که به صورت پلکانی این اتفاق می‌افتد.

 

محرابیان در خصوص دستور ویژه رئیس جمهور برای پیگیری حق‌آبه هیرمند، گفت: عصر امروز، جلسه مهمی را در این زمینه برگزار می‌شود که تصمیمات جدیدی در آن اخذ خواهد شد و مراتب آن را بعد از جلسه، اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وزیر نیرو در خصوص سیاست‌گذاری‌ها در خصوص صادرات و واردات برق، اذعان داشت: سیاست ما از سال گذشته در موضوع واردات و صادرات تغییر کرد، به گونه‌ای که اکنون مبادله برق داریم و هر زمان شبکه داخلی نیاز به برق داشته باشد برق را وارد و زمانی که برق مازاد داشته باشیم آن را صادر می‌کنیم.

وی ادامه داد: در چهار ماه گرم سال تلاش می‌کنیم که تراز واردات را افزایش دهیم تا برق داخل تامین شود، اما این بدین معنا نیست که صادرات برق نداشته باشیم چرا که ممکن است از یک نقطه یکهزار مگاوات وارد و به یک نقطه ۵۰ مگاوات صادر کنیم، اما در مجموع تراز را مثبت خواهیم کرد به نحوی که برق مورد نیاز تامین شود.

وزیر نیرو با بیان این‌که "برای بخش خانگی، اداری و تولیدی برنامه‌های متنوعی را تعریف کرده‌ایم"، گفت: در بخش خانگی طرح پاداش صرفه‌جویی در نظر گرفته شده و این طرح به منظور این‌که بتوانیم برق پایدار را برای همه بخش‌ها تامین کنیم اجرایی می‌شود و هر مشترک که میزان مصرف برق خود را نسبت به سال گذشته کاهش دهد مشمول این طرح خواهد شد.

وی افزود: سوال می‌شود که چند مگاوات امکان صرفه‌جویی وجود دارد که باید گفت، میزان مصارف متفاوت است؛ الگو در تابستان در مناطق عادی ۳۰۰ کیلووات و در مناطق گرمسیری ۳۰۰۰ کیلووات ساعت تعریف شده است و اگر مشترکی صرفه‌جویی داشته باشد مشمول پاداش می‌شود.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: همه مردم می‌توانند از این حق برخوردار باشند و شرایط را طوری پیش بینی کردیم که هیچ سقفی برای کاهش مصرف‌ها وجود نداشته باشد و از مردم خواهش می‌کنیم از این فرصت برای کاهش مصرف و برخورداری از پاداش نهایت استفاده را کنند.|تسنیم 

برچسب ها: وزیر نیرو آب برق
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شهادت دو نیروی سپاه در حمله تروریستی سروآباد کردستان شهادت دو نیروی سپاه در حمله تروریستی سروآباد کردستان
دو تن از نیرو‌های حافظ امنیت در سروآباد کردستان بر اثر حمله اعضای یکی از گروهک‌های ضدانقلاب به حوزه مقاومت سه‌راه حزب‌الله به شهادت رسیدند.
انفجار و آتش‌سوزی در نزدیکی دفتر نخست‌وزیری فرانسه+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی در نزدیکی دفتر نخست‌وزیری فرانسه+ فیلم
انفجار‌هایی در خیابان ورن پاریس، نزدیک محل برگزاری جلسه رهبران سیاسی فرانسه، موجب آتش‌سوزی یک ون و ایجاد دود گسترده در منطقه شد. هنوز علت حادثه مشخص نشده است.
تصمیم جنجالی فیفا؛ انتقال قرعه‌کشی گروه ایران به مکزیک تصمیم جنجالی فیفا؛ انتقال قرعه‌کشی گروه ایران به مکزیک
در پی خودداری دولت آمریکا از صدور ویزا برای اعضای هیئت ایرانی از جمله امیر قلعه‌نویی و مهدی تاج، فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) تصمیم دارد مراسم قرعه‌کشی گروه ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶ را از آمریکا به مکزیک منتقل کند؛ اقدامی که در نوع خود بی‌سابقه و در اعتراض به رفتار مغایر قوانین فیفا از سوی واشنگتن انجام می‌شود.
نوبل فیزیک ۲۰۲۵ به سه دانشمند از انگلیس، فرانسه و آمریکا رسید نوبل فیزیک ۲۰۲۵ به سه دانشمند از انگلیس، فرانسه و آمریکا رسید
آکادمی سلطنتی علوم سوئد امروز برندگان جایزه نوبل فیزیک را معرفی کرد؛ جان کلارک از انگلیس، میشل دوورت از فرانسه و جان مارتینیس از آمریکا به‌دلیل کشف «تونل‌زنی مکانیکی کوانتومی ماکروسکوپی و کمی‌سازی انرژی در مدار الکتریکی» برنده این جایزه شدند.
ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان
بهزاد داداش زاده پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس  در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی مخاطب ۲۴، درباره تساوی‌های متوالی سرخپوشان در لیگ برتر و وضعیت کنونی تیم فوتبال پرسپولیس به عمده سوالات هواداران پاسخ داد
پایان عشق ۱۹ ساله نیکول کیدمن؛ شرط عجیب برای ترک اعتیاد همسر پایان عشق ۱۹ ساله نیکول کیدمن؛ شرط عجیب برای ترک اعتیاد همسر
نیکول کیدمن در اقدامی غیرمعمول، برای ترک کامل اعتیاد همسرش به الکل و مواد مخدر، سالانه ۶۰۰ هزار دلار جایزه تعیین کرده بود؛ اما این رابطه پس از ۱۹ سال زندگی مشترک و علی‌رغم قرارداد عجیبشان، به جدایی انجامید.
سوگند خونین نمایندگان برای استیضاح وزیر کار سوگند خونین نمایندگان برای استیضاح وزیر کار
۲۵ نماینده مجلس با استامپ قرمز پای برگه استیضاح وزیر کار را امضا کردند و سوگند خوردند از تصمیم خود عقب‌نشینی نکنند؛ در غیر این صورت، اسامی‌شان فاش می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر