کد خبر: ۱۷۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰

ماموریت ویژه رئیسی به وزرای نیرو و امور خارجه

رئیس‌جمهور به وزرای امورخارجه و نیرو ماموریت داد با توجه به اهمیت حق‌آبه ایران از رود هیرمند، این مساله را بطور ویژه و با جدیت پیگیری کنند.
ماموریت ویژه رئیسی به وزرای نیرو و امور خارجه

ماموریت ویژه رئیسی به وزرای نیرو و امور خارجه

مخاطب24:سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت با اشاره به پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت در نوار غزه و درخواست صهیونیست‌ها برای برقراری آتش‌بس، تصریح کرد: گرچه شهادت عزیزان ما در غزه اندوه‌بار بود، ولی جریان مقاومت در فلسطین با ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی، نشان داد ابتکار عمل را در دست داشته و حرف نهایی را می زند.

 

 

 



رئیسی همچنین با ماموریت ویژه به وزرای نیرو و امور خارجه و نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، تاکید کرد: حق‌آبه ایران از هیرمند مساله با اهمیتی است، این مسئله را با جدیت پیگیری کنید.


رئیس جمهور در ادامه همکاری صدا و سیما در انعکاس دقیق و خلاقانه تصمیمات و اقدامات دولت در جهت امیدآفرینی هر چه بیشتر در جامعه را مورد تاکید قرار داد و گفت: دشمنان و بدخواهان همواره برای ایجاد یأس و ناامیدی در دل مردم فضاسازی می‌کنند و رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی باید با انعکاس هوشمندانه واقعیت‌ها، امید و اعتماد را در جامعه افزایش دهند.


رئیسی در ابتدای این جلسه با تسلیت ایام شهادت رهبر مذهب تشیع، حضرت امام صادق (ع) توجه به مقام ولایت، مبارزه با ظلم و تربیت انسان‌های صالح را از آموزه‌های آن حضرت دانست و بر لزوم توجه دولتمردان به سیره و سلوک امام صادق (ع) تاکید کرد.

منبع: ایرنا

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خطر بحران سوخت در اروپا همزمان با بن‌بست معامله لوک‌اویل خطر بحران سوخت در اروپا همزمان با بن‌بست معامله لوک‌اویل
گونور هشدار داده است که توقف خرید دارایی‌های خارجی لوک‌اویل می‌تواند عرضه سوخت در اروپا را مختل کرده و هزاران شغل را تهدید کند، آن هم در زمانی که تحریم‌ها و تنش‌های انرژی فشار بی‌سابقه‌ای بر بازارهای اروپایی وارد کرده‌اند.
سعید اسماعیلی؛ تلاش کن، طلاش کن! سعید اسماعیلی؛ تلاش کن، طلاش کن!
سعید اسماعیلی با یک بازگشت باورنکردنی و اجرای فن تماشایی دوکت‌سالتو، فینال وزن ۶۷ کیلوگرم را به نفع خود تمام کرد و نخستین طلای کشتی فرنگی ایران در ریاض را گرفت.
تصادف وحشتناک اتوبوس و تریلی در محور سبزوار–داورزن تصادف وحشتناک اتوبوس و تریلی در محور سبزوار–داورزن
بر اثر برخورد یک اتوبوس مسافربری با تریلی در محور سبزوار–داورزن، ۲۸ نفر دچار مصدومیت شدند. نیرو‌های اورژانس بلافاصله به محل اعزام و مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.
عطوان: قطعنامه ۲۸۰۳ تکرار ۱۹۴۸ و مشروعیت‌بخش اشغال غزه عطوان: قطعنامه ۲۸۰۳ تکرار ۱۹۴۸ و مشروعیت‌بخش اشغال غزه
عبدالباری عطوان تصویب قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت درباره غزه را تکرار قطعنامه سال ۱۹۴۸ دانست و گفت این مصوبه بدون محکوم‌کردن کشتارها، عملاً مشروعیتی تازه برای اشغال و تضعیف مقاومت فلسطین ایجاد می‌کند.
پاپ لئو: رفتار دولت ترامپ با مهاجران غیرمحترمانه است پاپ لئو: رفتار دولت ترامپ با مهاجران غیرمحترمانه است
پاپ لئو با انتقاد از سیاست‌های ضدمهاجرتی دولت ترامپ اعلام کرد بسیاری از مهاجران در آمریکا با رفتاری «بسیار غیرمحترمانه» مواجه‌اند و خواستار توجه جامعه آمریکا به درخواست اسقف‌های کاتولیک برای اصلاحات مهاجرتی شد.
تخت‌روانچی: تقویت روابط با همسایگان اولویت قطعی ایران تخت‌روانچی: تقویت روابط با همسایگان اولویت قطعی ایران
معاون سیاسی وزیر خارجه با تشریح سفر‌های خود به قطر و پاکستان تأکید کرد ارتقای روابط با همه همسایگان سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران است و تهران برای گسترش همکاری‌ها عزم جدی دارد.
تحلیلگر اسرائیلی: نگاه ترامپ به خاورمیانه تجاری است تحلیلگر اسرائیلی: نگاه ترامپ به خاورمیانه تجاری است
یک تحلیلگر اسرائیلی با اشاره به رویکرد دونالد ترامپ در منطقه تأکید کرد رئیس‌جمهور آمریکا براساس منطق یک تاجر عمل می‌کند و به دنبال ثبات برای توسعه مسیر‌های اقتصادی از هند تا اسرائیل است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر