کد خبر: ۱۷۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰

طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است

رئیس فراکسیون طب سنتی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است، گفت: باتوجه به مقالات و مستندات علمی حوزه طب ایرانی و مطرح شدن آن در سطح بین الملل، برخی مخالفت‌ها و مقاومت‌ها در برابر طب ایرانی را غیر منطقی و عجیب است.
طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است

طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است

مخاطب24:زهره الهیان، رئیس فراکسیون طب سنتی مجلس با اشاره به پیشرفت‌های طب ایرانی و کسب رتبه چهارم جهانی در تولید علم گفت: طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است و با عنوان پرشین مدیسین از سمت سازمان جهانی بهداشت به رسمیت شناخته شده که باید این را قدر بدانیم و در قالب نشست‌ها و سمینار‌ها ظرفیت‌های این مکتب غنی طبی را به همگان معرفی کنیم.

 

 

 


وی افزود: طب ایرانی یک طب مبتنی بر شواهد علمی است، با توجه به مقالات و مستنداتی که فراهم شده و مطالعات و پژوهش‌هایی که صورت گرفته است؛ در دنیا حرف برای گفتن داریم و باید قدر این گنجینه‌ای را که در طول تاریخ به دست ما رسیده است را بدانیم.

رییس فراکسیون طب سنتی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مخالفت برخی جریان‌ها با طب ایرانی تصریح کرد: با وجود پژوهش‌ها و مستندات علمی که در اینگونه نشست‌ها مطرح می‌شود باز هم شاهد برخی مقاومت‌ها در برابر طب‌سنتی و تلاش برای محدود کردن و دیده نشدن آن هستیم که بسیار غیرمنطقی و عجیب است.

وی با طرح این سوال که چرا دانشجوی پزشکی ما نباید با این ظرفیت علمی آشنا باشد؛ گفت: چرا وقتی دو واحد علمی طب ایرانی در کوریکولوم درسی گنجانده می‌شود اینقدر مقاومت می‌شود و گا‌ها دیده می‌شود که برخی جریانات سیاسی نیز به صحنه می‌آیند تا این طب را محدود کنند در حالیکه این یک ظرفیت بزرگ در حوزه آموزش پزشکی است و باید در تمام شقوق پزشکی از این ظرفیت علمی استفاده کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما بحث ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت را در سیاست‌های کلی سلامت داریم و این ادغام باید در تمام سطوح صورت بگیرد چرا که یک تکلیف است.

الهیان افزود: ما در مجلس شورای اسلامی پیگیر اجرای سیاست‌های کلی نظام سلامت هستیم البته تصمیمات خوبی در وزارتخانه صورت گرفته است، طی پیگیری‌هایی که از وزیر محترم بهداشت داشتیم ارتقاء دفتر طب ایرانی به سطح معاونت طبق نامه‌ای به هیات دولت ارسال و روند اجرایی آن در سازمان امور استخدامی در حال انجام است و ان شاالله به زودی این اتفاق می‌افتد.

رییس کمیسیون طب سنتی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر ارتقا دفتر طب ایرانی انجام شود؛ اجرای طرح ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت و اجرای سیاست‌های کلی نظام سلامت، چه در دانشگاه‌های علوم پزشکی و هم در سطح وزارت بهداشت تسهیل خواهد شد و نیز جلوی برخی سواستفاده چیان و برخی افراد غیر علمی که اقداماتشان منجر به تخریب چهره علمی این مکتب طبی میشود را خواهیم گرفت.

منبع:خبرگزاری میزان

 
برچسب ها: طب سنتی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر