کد خبر: ۱۷۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰

طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است

رئیس فراکسیون طب سنتی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است، گفت: باتوجه به مقالات و مستندات علمی حوزه طب ایرانی و مطرح شدن آن در سطح بین الملل، برخی مخالفت‌ها و مقاومت‌ها در برابر طب ایرانی را غیر منطقی و عجیب است.
طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است

طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است

مخاطب24:زهره الهیان، رئیس فراکسیون طب سنتی مجلس با اشاره به پیشرفت‌های طب ایرانی و کسب رتبه چهارم جهانی در تولید علم گفت: طب ایرانی یک طب مطرح در عرصه جهانی است و با عنوان پرشین مدیسین از سمت سازمان جهانی بهداشت به رسمیت شناخته شده که باید این را قدر بدانیم و در قالب نشست‌ها و سمینار‌ها ظرفیت‌های این مکتب غنی طبی را به همگان معرفی کنیم.

 

 

 


وی افزود: طب ایرانی یک طب مبتنی بر شواهد علمی است، با توجه به مقالات و مستنداتی که فراهم شده و مطالعات و پژوهش‌هایی که صورت گرفته است؛ در دنیا حرف برای گفتن داریم و باید قدر این گنجینه‌ای را که در طول تاریخ به دست ما رسیده است را بدانیم.

رییس فراکسیون طب سنتی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مخالفت برخی جریان‌ها با طب ایرانی تصریح کرد: با وجود پژوهش‌ها و مستندات علمی که در اینگونه نشست‌ها مطرح می‌شود باز هم شاهد برخی مقاومت‌ها در برابر طب‌سنتی و تلاش برای محدود کردن و دیده نشدن آن هستیم که بسیار غیرمنطقی و عجیب است.

وی با طرح این سوال که چرا دانشجوی پزشکی ما نباید با این ظرفیت علمی آشنا باشد؛ گفت: چرا وقتی دو واحد علمی طب ایرانی در کوریکولوم درسی گنجانده می‌شود اینقدر مقاومت می‌شود و گا‌ها دیده می‌شود که برخی جریانات سیاسی نیز به صحنه می‌آیند تا این طب را محدود کنند در حالیکه این یک ظرفیت بزرگ در حوزه آموزش پزشکی است و باید در تمام شقوق پزشکی از این ظرفیت علمی استفاده کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما بحث ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت را در سیاست‌های کلی سلامت داریم و این ادغام باید در تمام سطوح صورت بگیرد چرا که یک تکلیف است.

الهیان افزود: ما در مجلس شورای اسلامی پیگیر اجرای سیاست‌های کلی نظام سلامت هستیم البته تصمیمات خوبی در وزارتخانه صورت گرفته است، طی پیگیری‌هایی که از وزیر محترم بهداشت داشتیم ارتقاء دفتر طب ایرانی به سطح معاونت طبق نامه‌ای به هیات دولت ارسال و روند اجرایی آن در سازمان امور استخدامی در حال انجام است و ان شاالله به زودی این اتفاق می‌افتد.

رییس کمیسیون طب سنتی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر ارتقا دفتر طب ایرانی انجام شود؛ اجرای طرح ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت و اجرای سیاست‌های کلی نظام سلامت، چه در دانشگاه‌های علوم پزشکی و هم در سطح وزارت بهداشت تسهیل خواهد شد و نیز جلوی برخی سواستفاده چیان و برخی افراد غیر علمی که اقداماتشان منجر به تخریب چهره علمی این مکتب طبی میشود را خواهیم گرفت.

منبع:خبرگزاری میزان

 
برچسب ها: طب سنتی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر