کد خبر: ۱۷۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۸
در جریان سفر استانی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد؛

بازدید دکتر مرتضوی از پروژه‌های عمرانی و مراکز ارائه خدمات تأمین‌اجتماعی در استان مرکزی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در پایان هفته گذشته برای پیگیری مصوبات سفر ریاست‌جمهوری در حوزه‌های مرتبط با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بازدید از پروژه‌های عمرانی و نظارت بر فرایند ارائه خدمات به مردم؛ به استان مرکزی سفر کرد در جریان این سفر از شرکت هپکو متعلق به سازمان تأمین‌اجتماعی، پروژه احداث درمانگاه تخصصی تأمین‌اجتماعی محلات و مرکز درمانی یادگاران امام خمینی (ره) شهرستان خمین بازدید کرد.
بازدید دکتر مرتضوی از پروژه‌های عمرانی و مراکز ارائه خدمات تأمین‌اجتماعی در استان مرکزی

بازدید دکتر مرتضوی از پروژه‌های عمرانی و مراکز ارائه خدمات تأمین‌اجتماعی در استان مرکزی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان این بازدید‌ها با اشاره به اینکه استان مرکزی ظرفیت نقش‌آفرینی مثبت در تحقق شعار سال را دارد، ابزار امیدواری کرد در مسیر توسعه استان مرکزی شاهد طرح‌های جدیدی هستیم که به کاهش نرخ بیکاری در این استان کمک می‌کند.

وزیر کار به برنامه‌ریزی هپکو برای تولید ۸۰۰ دستگاه ماشین‌آلات در سال‌جاری اشاره کرد و گفت: این اقدام عمل به منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال است و دولت، پشتیبان خرید ماشین‌آلات این مجموعه است و در این خصوص نباید نگرانی داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در بازدید از پروژه در حال احداث درمانگاه تأمین‌اجتماعی شهرستان محلات اعلام کرد این مرکز درمانی به‌عنوان یکی از مجهزترین مراکز درمانی استان مرکزی خواهد بود که عملیات اجرایی این طرح آغاز شده و منابع آن تامین شده و امید است در یک بازه زمانی ۱۸ ماهه و زودتر از این مدت، طرح تکمیل شده و بهره‌برداری شود.

عملیات اجرایی درمانگاه تخصصی تأمین‌اجتماعی محلات به مساحت ۲۵۵۰ متر در زمینی به مساحت ۷۰۷۰ متر، اسفند ماه سال گذشته همزمان با ۷۸ پروژه عمرانی تأمین‌اجتماعی، آغاز شد. شهرستان محلات ۴۳ هزار بیمه‌شده و دارای پوشش بیمه‌ای حدود ۷۸ درصد است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهرستان محلات از مجموعه ورزشی کارگران، خانه امید بازنشستگان و مجموعه خیریه سالمندان امام جواد (ع) نیز بازدید کرد.

دکتر مرتضوی همچنین در شهرستان خمین، پس از بازدید از بیت تاریخی امام خمینی (ره) به همراه استاندار استان مرکزی و جمعی از مسئولان محلی از درمانگاه تأمین‌اجتماعی یادگاران حضرت امام (ره) خمین بازدید کرد. شهرستان خمین ۶۰ هزار بیمه‌شده دارد و دارای پوشش بیمه‌ای قریب به ۶۰ درصد است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر